Şimdi Ara

YKS SAYISAL MEZUN DERSHANESİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezun olmanın hiç böyle olduğu düşünmezdim, hiç çalışmıyorum okuldayken çok az da olsa rekabet ortamı vardı gaza geliyordum, bu çalışmamak için bir sebep olmamalı ama arkadaşlarımın çoğu da ünilerde başka şehirlerde, yapayalnızım soru sormak için bile arkadaşım yok benim gibi evde olup sayısal wp grubu kursam gelecek insan var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam evde çalışamıyorsanız kütüphaneye gidin orda herkes çalıştığı için insana hırs geliyor.

• Dr_house_ D kullanıcısına yanıt
    il halk kütüphanesi var burada sadece orası sabah 8.30 da açılıyor 09.00 da oradaydım dolmuştu her gün öyleymiş kütüphane yok ki diğer kütüphane çok uzak kalıyor ilçe farkı var

• babyboss B kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman erken kalkacaksınız. 6 da kalkın kahvaltı şu bu derken paragraf problemi de çözer gidersiniz kütüphaneye. Evde çalışamıyorum diyorsunuz bir yılınızı heba etmeyin bence.

• grup kurarsan ben gelirim mezun değilim ama açık öğretimdeyim ben de evdeyim yani.rez

• ben de mezunum, dersaneye gitmiyorum. grup açarsanız gelirim.

• mezunum kursta rekabet falan yok hepsini tokatlıyorum

derslerin de faydası yok konularda öndeyim baya
    sınavları da kalitesiz
    kursu bırakmayı düşünüyorum ben, orta-alt düzey öğrenci değilseniz tavsiye etmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cheers darlin kullanıcısına yanıt
    Sen kral adamsın zaten herkes sen gibi olamıyor ki :(

• boringdiary kullanıcısına yanıt
    numaranı özel mesaj olarak atsana :)

• cheers darlin kullanıcısına yanıt
    maşallah hocam

• hedefini gerçekten tutturmak istiyorsanız çalışamıyorum evde diye bir bahaneniz olmamalı bence. böyle düşünüyorsanız kendinize evde çalışacak ortamı sağlayın.ben mesela karanlıkta çalışmayı seviyorum. uyku düzenimi bozmamak için pencereden ışık geçişini engelledim sabahı akşama çevirdim, kendime çalışacak ortam yarattım.

• knitta kullanıcısına yanıt
    haklısın

• mezunum,bu zamana kadar dersin yüzüne bakmadım,dersaneye gitmiyorum.bu sene ekim sonunda çalışmaya başladım.
    kendine biraz zaman ayır,ders niye çalışıyoruz diye düşün.eğer işin içinden çıkabiliyorsan zaten hemen gidip oturacaksın dersin başına.eğer düşünemediysen,"sınav geçsin ondan sonra disko yeaaaa" diyorsan zaten hem kendine hem başkalarına pek hayrın dokunmaz gibi.takma kafana sınav gelir geçer en kötü arada bir baksan müh. kazanırsın.

iyi akşamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.