Şimdi Ara

YKS Sınavı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben EA çıkışlı, mezuna kalmış bir yks sayısal öğrencisiyim.

Matematiği bir türlü yapamıyorum ve bu durum beni arafda bırakıyor, bir dersin stresi diğerlerinden de geri kalmama yol açıyor.

Geçen sene matematiğe ayıracağım süreyi fen dersine ayırsaydım baya net yapabilirdim.

Şuan tyt ve ayt feni çok zorlanmadan anlayabiliyorum fakat matematik yine sıkıntılı.

Geçen sene son 1 ay kala sayısaldan girmeye karar verdim ve bir ayda sıfırdan ayt biyolojiyi bitirip ayt kimyayı yarıladım.

Bana tyt-15 civarı, ayt-20 civarı matematik neti için öneride bulunabilir misiniz?

Tyt konuları köklü sayılara kadar bitirdim fakat denemelerde patlıyorum.(5-10 net)

Çarpanlara ayırmaya kadar halledip direk ayt ye geçsem olur mu?

Ayt de logaritma, dizi, limit, 2. dereceden eşitsizlik ve fonksiyon gibi konuları biraz yapabiliyorum.

Hedefim deki üniversite (KTÜ-DUİM) 150k ile aldı fakat ben 80-90 k hedefim varmış gibi çalışıyorum.

Not:Geometrim de maalesef sıfır.

• hocam sihirli bir formülü yok daha çok çalışmanız gerek. bir de mesela çözemedğiniz soruya bir iki gün sonra tekrar bakmak fayda sağlayabilir. asıl demek istediğim çözemeyince hemen çözüme bakmak değil de birkaç gün sonra bir daha uğraşmak gibi. bir de soru defteri mantıklı bana kalırsa. arada açıp bakmak işe yarar. temelim hep iyi oldugu için bu durumlarda çok kalmadım ama bir yardımım dokunur diye yazıyım dedim. bir de doğru kaynak ve hoca seçimi çok önemli

• sen sayısalcı değilsin. sen eşit ağırlıkçı da değilsin. sen s*zelcisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi başmuhalefet -- 7 Aralık 2021; 22:55:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vakit yakınken dön matematik-geometri yapamayan sayısalcı olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • size hemen bir taktik veriyorum bu sayede daha fazla puan alabilirsiniz.

https://bcvc.ink/MI1FVyR

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss hakkında
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.