< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mefenord -- 3 Kasım 2021; 19:38:25 > |
yks zamanı asla kurulamayan uyku düzeni
-
-
Valla hocam bende aynı durumdan muzdaribim. Yok mu bunun bir yolu? -
1 aydır 6 saate sabitledim. Akşam 7.30da bir kahve içip 11e kadar çalışıyorum. 11.30 yatış 5.30 kalkış. İlk başta çok zorlamıştı ama zamanla alışıyor insan. -
kahve olarak ne içiyorsun hocam ben içsem de fayda sağlamıyor uykudan gözümü açamıyorum
-
6 saat uykuyu vucut eninde sonunda alack sizdeb -
hayatta her şey derece yapmak değil siz de robot değilsiniz bence çalışabildiğin kadar çalış saate takılmadan -
bence de herkes tutturmus derece falan.
olum bu forumun %95'i akıllı adamlar, ben yuzde 5lik dilimdeyim ama neyse.
lan olm siz hiç forumdan 200kdan 3kya çekeni gördünüz mü, bi kişi vardır son 5 senede o da 2 senede falan cekmistir.
hiç sıfırdan derece yapanı gordunuz mu yok çok az.
herkes dengini bilmeli ama hedefler istreee
-
Hocam genelde filtre kahve oluyor. Markasını falan bilmiyorum arkadaştan toz aldım. Önceden nescafe tarzı poşetlilerden içiyorduma ama bir etkisi olmuyordu.
-
Gece çalışmayı tavsiye etmem
Hem değerli uyku vakti gidiyor (gece uykusu daha önemli)
22de yat 3,3.30,4 vb. bu saatlerde kalk al sana zaman
(YouTube navy seal waking up early )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 4 Kasım 2021; 6:43:17 > -
Asıl robot olan uyku saatini 8'den aşağı çekendir. 8 saat uyusan da hayli zaman kalıyor emin ol, uykusuzluğunun bedelini zaman geçtikçe çok ödersin. Depresyona sokar, mutlu olmazsın, ölü gibi gezer durursun. YKS'yi alet etmeyin de uyuyun la azcık -
hem 12 hem mezun iken buna kafayı aşırı takmış birisi olarak diyorum ki boş iş.
Boş iş derken uyku değil , yok şu saatte yatmalıyım şu saatte kalkmalıym falan diye takmaya gerek yok. Her insan farklıdır kimisine 10 saat yetmez kimisine 3 saatcik yeter.
Bdyde ilk 500 yapan adam 11de uyanıyormuş .d 5te kalkanlara napim dedi adam takmayın kafaya ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 4 Kasım 2021; 12:27:21 > -
Hocam 11’de uyandığı kesin değil ki :D ve 11’de uyanıyor o derece yaptı o zaman biz de 11’de uyansak çok verimli geçiririz günleri falan diye bir şey yok ki. Adam 9-10-11’i çok iyi geçirmiştir mesela eksik konusu yoktur 12’de sadece 12 konularına çalışıp deneme atıyordur o zaman tabii ki 11’de uyansa da ona bir şey fark ettirmez.
-
knk dedigim gibi her insan farklidir milletin yaptıklarını aynisini harfiyen yapmaya calistim zamaninda zararini gordum ondan yaziyorum bunlari.
11de uyaniyor diye 11de uyanilmali anlami da cikamali yani belki dedigin gibi son sene rahat calismistir ya da az ama oz verimli calisiodur bilemeyiz sadece böyle noktalara asiri takilmayin duzen yapacagim diye yarardan cok zarari oluyor bunu anlatmak istemistim -
Doğru diyorsun hocam insan başkalarının yaptıklarına bakıp takmaktan gününü verimli geçiremiyor bile
-
durun çcklar kavga etmeyin. 12:34’te uyanıp 13:00’teki deneme sınavının içinden geçmişliğim var. Sınıf arkadaşlarım 7 saat sekmeden uyuyorlardı. Ağlıyorlardı dikkat hatası ühühühühü diye. Lan saat bile şaşıyordu siz şaşmıyordunuz allah’tan korkun her gün aynı saatte kaliteli uyuyup dikkat hatasıymış hahahahaha. Onlar şimdi itü’de, ben boun’dayım. Uyku boş iş +1. Şöyle bir şey de var yalnız, benim iki gün uyumayıp ertesi gün 5 saat uykuyla yardırdığım zamanlar da çok oldu. Camış gibi yatın demiyorum ama uykusuzluk düşündüğünüz kadar kötü bir şey değil. Siz bazı eksik yönlerinizi uykusuzluğa yıkıyorsunuz. Az uyumakta bir sıkıntı yok. En kötü düz yolda giderken bayılıyorsunuz uykusuzluktan. Çok uyumak sıkıntı evet, çünkü ölünce bol bol uyuyacaksanız. Gerçek sınav için konuşursak da zaten o adrenalin ve sizi saran GÖÇ korkusuyla uykusuzluk falan hikaye olacak. Senelerdir girenler edenler yazıyor bunu. Derece yapan çocuklara bakın biri diyo uyuyamadım biri diyo az uyudum. E fatality çekmişsin sınava??? Olur böyle şeyler uykunun tek faydası sınav senesi düzenli bir hayat sunması. yok bugün cumartesi yok bugün dinlenicem kardeşim senin vücudun dün iki saat uyuduğunu nerden biliyo, ağlamadan basssssssssssss
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X