Şimdi Ara

Yks Zeka Iliskisi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
4.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Her sene mutlaka zeka konuları açılıyor, anlayın artık bütün olay çalışma.

Psikoloji, zeka, motivasyon, diğer faktörler hep çalışmaya etkisi oranında varlar. Kimisi çalışmadan aldığınız verimi arttırıyor, kimisi çalışmaya başlamanızı veya devam etmenizi sağlıyor ama sonuçta asıl olay çalışma.

Psikoloji, huzurlu çalışma ortamı falan da önemli şeyler mesela ama bunların önemi, bunlar olmadan çalışma yapamayacağınız içindir. Zeka, çalışmadan alacağınız verimi bir miktar etkileyecektir, ama çalışma olmadan zeka ile bir milyona bile giremezsiniz.

• ikigai kullanıcısına yanıt

Sonunda gerçekten mantıklı konuşan biri aslında bu konu bu yıl açılmadı ben bir süredir bu tarz konulara denk geliyordum kendimce her şeyini bildiğini düşündüğüm her bokolog insanlara başardığımın mesajını vermek istedim. Ben de aynı şekilde düşünüyorum zeka tabii ki önemli bir etken anlama hızını ayarlayıcı bir etkendir çok zeki olmanız sadece bir konuyu anlama hızınızı etkiler mezuna kalıp başaran insanlar var 9.sınıftan beri ciddi sıkı tutup başaranlar var ciddi hedefleri olan bireyler için bunlar bir sorun olamaz ama soytarıların eline düşen kıyaslamayıcı yargılayıcı çevresinde bile onu eziklemeye aşşağılamaya çalışan insanlar olan bir insan bunlara takılır ve gelip her sene bu başlıklar çerçevesinde bilinçaltındakilerle hem kendisini hem başkasını kıyaslayıp eziklik psikolojisi altına girmeye başlar. Ben çalışırken cidden kendime ait bir masam bile yoktu 9.sınıftan bahsediyorum iyi bir fen lisesine giren çok zeki arkadaşlarım vardı ben ortaokuldan beri çalışıyordum her gece uykumdan kısıyordum. İyi bir fen lisesine girdim orada da bu başlıktaki gibi insanlar vardı onları da geçtim ailevi durumlarım psikolojim kötü bir durumdaydı maddi durumumuzda ahım şahım değildi tutunacağım tek şey hedeflerimdi bahanelere basit ve amatör insanlar sığınır. Sınavın bir strateji sınavı olduğunu atıyorum 95 tyt ile 100 tyt arasında çok bir fark olmadığını anlayamayan insanlar sınavın zorluk seviyesi bile klavuzda belirtilmiş yok ilk 1000 ilk 2000 girilemez sıralamaymışta cidden gülünç keşke bu her bokolog insanlar sınav klavuzunu açıp okusa her şey orada var dh forumdaki birkaç serseri dershane koçluk veren soytarılarda değil. Sınavın mantığı zaten ortada benim için böyle değildi yani inanın morali bozuk hazırlanan milyonlarca öğrenci var öğretmen görünümlü öğretmenlerin yetiştirdiği adamdan da tembel ve iradesiz milyonlar çıktı onlar bahanelere sığınıp bunlarıda bir sorun edebilir sınavın ne olduğu ortada sanrısı olan sorunlu narsist bireylerde bunları tartışsın benim gibi başaran insanlar var ve olmaya devam edecek herkesin her bokolog olmasına gerek yok ülkede yeterince olduğu için zaten bu haldeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sieana -- 31 Ekim 2022; 18:9:50 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.