TYT Türkçe'de neden dil bilgisi sorularını boş bıraktığım anlaşılıyor iyice < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YKS2024 HEDEF ilk 100 EA Günlük Ahmet_Hasim (6. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yuh nasıl
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
24 Nisan 2024
TYT Mat deneme, Dairede Alan, Türev, İntegral
PKOB başlayacaktım ama uykum geldi. Bugünlük böyle
. İyi geceler dostlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu arada hocam netler ne alemde?
bu başlığınızı daha önce takip ediyordum hedefiniz değişmiş sanırsam
Hocam TYT ciddi düşüşte, 70-80 aralığında nedenini ben de tam bilmiyorum şuan. AYT'de ise en son haftalar önce bir genel denemeye girdim büyük ihtimalle bazı konu eksiklerini kapattığımdan yükselmiştir belki, 50-60 civarı gelmişti. Yarın Genel AYT denemem var. Orada göreceğiz bakalım
25 Nisan 2024
Bugün bazı işlerimiz vardı. Sadece sabah Dairede Alan + Tanzimat çalıştım.
Bugün dinlenmece
28 Nisan 2024
Artık günlüğümü daha düzgün ve net tutmaya karar kıldım
11.30-13.00 BS-2 TYT Mat Branş deneme (Evde olduğumdan denemem bölünüyordu ara sıra uzuyor o yüzden malesef)
14.10-14.50 BS TYT Türkçe (keşke almasaymışım soruları çok kolaydı)
Saat belirtemeyeceğim çünkü bazı islerim vardı. İntegral + Dairede Alan çalıştık. Yatmadan da son bi Tanzimat + İntegralde Alan çalışıp yatalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pîr -- 28 Nisan 2024; 23:42:24 >
2 Mayıs 2024
4 gündür güncelleme girmemişiz. TYT Matta 25'i geçersem eğer (geodaki eksikleri ve pko ögrenirsem) 30'a dayanma ihtimalimiz var. Hergün 1 adet TYT Mat denemesi çözüyorum. 4 günde de Tanzimat-Servetifünun-Fecriati ve Mili edebiyat (şiir ve hikaye kısmı) bitti. Yarın Milli edebiyatta romanı da bitirip soru bankalarından parçalayacağız. İntegralde de soru bankalarından kalan soruları çözeceğiz. Cember-Daire ve Çember Analitiği bitti. Haftasonu da Analitik dönüsümleri bitireceğim. Bu hafta azcık daha tekrar yapıp haftaya AYT Mat icin farklı bir yol haritası çizeceğiz. İlk 10 soru ve pkob kısımlarını da bitirmemiz lazım. Çalışmaya devam
hocam gözüm yollarda kaldı. Çalışmalarınızın devamını dilerim her şey gönlünüzce olsunnn Ayt matematik adına deneme çözüp yanlış konuların üstüne full tekrar videoları izleyebilirsiniz aslında ben öyle yaparak yanlış sayımı azalttım..
başarılar hocam, size ve kendime inancım tam
Sizin de çalışmalarınızın devamını dilerim hocam, . Eski ayt mat denemelerimi dahil gözden gecireceğim bundan sonra hocam çünkü çok yanlışlarım-boşlarım oluyor denemelerde. Başarılar size de hocam
Durmak yok, yola devam hocam
3 Mayıs 2024
Süre iyice azalıyor. Sabahları kalkar kalmaz bir TYT Mat denemesi atıyorum fakat son günlerde netlerim 25'ten 15-19'lara kadar düşmeye başladı bu durum iyice beni endişelendiriyor. Bugün sabah da üstüne bir tyt genel deneme girdim. Yorulmuşuz baya çok çalışamadık bugünlük. 6,5 saat anca çalıştım.
->Edebiyatta Tanzimat-Servetifunun-Fecriati-Milli Edebiyat BİTTİ. Haftasonu bu konulardan soru bankalarını parçalayacağız
->Ayt Matta hala İntegralden eksiklerim var. Bu haftasonu bunları tamamlayıp haftaya eski konulardan olan eksiklere yükleneceğim (Pkob, ilk 10 soru, polinom vs.). Netim 20-25 civarı genelde
->Geometride bu haftasonu Çember-Çember Analitiği-Dönüsümler fasiküllerimi bitirip haftaya Katı cisimlere girişeceğim (zaten bu konuyu biliyorum aslında :D)
->TYT Fen çok eksik kaldı o yüzden haftaosnundan itibaren Tyt fiziği baştan bitireceğim
Herkese bol şans
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
6 Mayıs 2024
AYT Matematikte artık gerçekten eksik olduğum ve gerçekten net getirecek olan konulara yönelmeye başladım. Pkob ve ilk 10 soru. Bu hafta boyunca Limit-Türevin devlet kitabındaki sorularını ve sıfırdan Pkob bitireceğiz. Bir yandan da Anıl Hoca ilk 10 soru kampına başlıyoruz
Edebiyatta Cumhuriyete başladık yavaştan. En geç 1,5 haftada bitirmeyi hedefliyorum
Geometride bu haftasonu ve bugün cok birsey yapamadım. Bu hafta eksik soru kalan konulari bitireceğiz (çember, çember analitiği, dönüsümler vs.) . Bunlar da bitince çokgenlere tekrardan geri dönüp bitireceğiz çünkü denemelerde cok boşlarım oluyor buradan
TYT Fiziğe tekrardan başladık ve 1 hafta içinde bitireceğiz
Bazı şeyleri gerçekten tekrar tekrar yapmak artık sıkıcı bir hâl almaya başladı. Matematikte en sevdiğim konu olan LTİ çözerken bile canım sıkılıyor. Bu durumdan 34 gün sonra tamamen kurtulacağız neyse ki. Çalışmaya devam, herkese bol şans
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
10 Mayıs 2024
Bugün girdiğim AYT denemesinde gerçekten çok fena patladım. Eski konuları unuttuğumu, üstüne zor soruları çözemediğimi fark ettim. Bugünden itibaren planımı tamamen değiştirdim.
AYT Matematikte 2 haftalık bir tekrar programı oluşturdum, bu süreçte sadece Dört Dörtlük Meb kitaplarını + Orijinalde kalan soruları çözeceğim
Edebiyatta son günlerde hiç çalışamadım resmen. Cumhuriyeti 1 haftada bitirmem lazım
Geometride durumlar en azından iyi fakat AYT Geometri kısmina da sıfırdan başlayacağız
TYT Fizikte de bu hafta icinde konuları bitireceğiz
Herkese bol şans
13 Mayıs 2024
Dört Dörtlük AYT Mat Analitik Geometri-2.Dereceden Denklemler bitti bugün. Bir tane geo bir tane ayt mat konusunu her gün bitiriyorum o yüzden sormayın
Edebiyatı düzgünce calisamiyorum şu hafta cumhuriyeti bitirirsem cok güzel seyler olacak gibi
Tyt mat BS denemelerimi çözdüm bitirdim. Ortalama netim 22-25. Umarım bunu sınavda 30 yaparım
Tyt Türkce denemelerine de ağırlik vereceğim, sabah kalkar kalmaz zaten bir Tyt Mat çözüyorum üstüne Türkce ekleyeceğim
Dershanede seri denemeler oluyoruz bakalım 25 gün kaldı. Herkese bol şans
Hocam bende tekrarlar icin dört dörtlükten cozmeyi dusundum ama pek kullanan goremedim. Sorulari hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Gayet 10/10 kitap. Eğer konuları biliyorsan hemen çöz derim çünkü gayet iyi bir kitap.
15 Mayıs 2024
Son bir iki gündür düzgün calışamadım. TYT Matta 30 tane soru isaretliyorum fakat 6-7 yanlışım geliyor. Umarım sınavda 30 net yaparım. Tyt Türkçeyi yapamıyorum, nedenini bilmiyorum. Tyt fenden de eksiklerimizi kapatıyoruz
Herkese bol şans
Soruları denemelere benziyor mu sizce hocam? Sadece bundan önemli konuları çözüp trigo türev gibi denemelerden devam etmeyi düşünüyorum. Eğer çözdüyseniz 3 adım tyt ayt denemeleri de yorumlar mısınız?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X