Şimdi Ara

YKS2024 HEDEF ilk 100 EA Günlük Ahmet_Hasim (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
3
Favori
10.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kolay gelsin size de hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel yazmışsınız dediğiniz her şeye bizzat katılıyorum sadece toplum nezdinde olan bakış açısını yazdım. Ne yazık ki insanların fikirlerini önemseyen birisiyim. Her şey tekrardan gönlünüzce olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam insanların fikirlerini önemsemeyin asla çünkü kimse sizin hayatınızda soz sahibi olamayacak asla. Sizin de hersey gönlünüzce olsun hocam. Bol calışmalar

• 1 Haziran 2024

TYT Türkce apotemi branş denemeleri çözüyorum. Türkce netlerimin artmasını istiyotum bir an önce. TYT Matematikte de son günlerde deneme çözmesem de tekrardan günlük olarak çözeceğim. TYT Sosyalde de günde iki deneme ile gidiyoruz. TYT Fen'de ise konu eksiklerini tamamlıyoruz. Pazartesiye kadar Fizik+Kimya tekrar etmiş olacağım

Edebiyatta Cumhuriyet neredeyse bitti ama oturması için daha fazla tekrar yapmam lazım (ikinci yeniciler ve tiyatro kısmı kaldı sadece). Tarih ve Coğrafyada bugüne kadar hiçbirsey yapmadım fakat ikisinde toplam min AYT'de 13 net garanti yapıyorum
    AYT Matematikte PKO-Trigo 2 eksiklerini kapatmaya çalısıyorum. Eski konuları da tekrar edip bir an önce 30 nete ulaşmak istiyorum. Şimdi saat geç olmasına rağmen, uyku düzenimin iğrenc olmasından dolayı ders calismaya devam edecegim. Pazartesi bunu düzene sokmam lazım. Herkese bol çalışmalar

• 3 Haziran 2024

Artık gerçek anlamda sayılı birkaç gün kaldı. Bu hafta elimden geldiğince artık çalısıp, bir daha bu iğrenç seneyi yaşamak istemiyorum. Bu hafta her dersi olabildiğince tekrar edip TYT netimi yapabilirsen 90'a, AYT netimi 70 yapacağım. Umarım artık istediğimi başarabilirim.
    Güncel durum:
    TYT 70-75 (fen, sosyal dil bilgisi eksiklerim kapanacak)
    AYT 55-60 (uzun zamandır deneme çözmedim, sos-1 fullenecek ve matematik 25'ten 30+'ya getirilecek.

• Hocam aynıyız umarım yapabiliriz başarılar dilerim

• Hocam hedefleriniz suan kac sıralama olarak

• Hocam 2k-3k olursa çok mutlu olurum tabii

• alyossa1112 A kullanıcısına yanıt

Hocam yapacağız. Sadece tek yapmamız gereken olabildiğince çalışmak. Basarılar

• Haşim konunu takip ediyordum. Umarım istediğin sıralamalarla emeğinin karşılığını alırsın dostum. :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam konuma yazdığınız yaparsından sonra çalışmaya başlamıştım benim için çok değerli mesajınız.. mesajınızı aldım başarılar tekrardan

• L. Kilmister kullanıcısına yanıt

Cok sağolun hocam eksik olmayın, bu son haftada da çalışıp artık emeğimin karsılıgını almak istiyorum.  

• alyossa1112 A kullanıcısına yanıt

Cok tesekkur ederim hocam, ne demek. Sadece kendinize inanın ve bu haftasonu sinavdan galip geleceğiz. Basarılar  

• hasim bey basarilar temmuz ayında dh ahalisi sizin adınızı gurur tablosuna yazmaktan memnuniyet duyacaktır

• Firestorm2321 F kullanıcısına yanıt

Tesekkur ederim hocam. Foruma derece getirmekten onur duyarız  

• 5 Haziran 2024

Ve sonunda 80 nete tam olarak ulaştım TYT'de. AYT'de ise dogru duzgün deneme çözmüyorum
    Şuan eksik olarak sadece bunlar kaldı:

Türkce: Dil bilgisi (sozcük turleri, yapı vs.)
    Sosyal: Coğrafyada ufak kayaç bilgisi, Felsefede ise zart zort kücük notlar
    Matematik: Şuan net 25 geliyor daha da uğraşmayacağım bununla sadece Geo + Temel kavramları tekrar ederim
    Fen: En az 10 net geliyor, Biyoloji ve bazı konulari halletsem 13-14 yaparım

Edebiyat: Şiir bilgisi+ Cumhuriyet şiiri (bazi unutugum kisımları var sadece)
    Tarih: Sadece küçük notlar alacağım. Net 7-8 geliyor zaten
    Coğrafya: Çerez zaten birsey yok bunda
    Matematik: Her konuyu, hangi yıl nasıl soru çıkmış diye inceliyorum. Boylelikle ÖSYM'nin genel soru tiplerini görmeme yardımcı oluyor mesela Trigo'da ilk soru sıralama-pozitif negatiflik sorusu oluyor gibi gibi
    Geometri:Dönüşümler ve Cember Analitigini düzgün ögrenip bitireceğim

Bütün bunları 2-3 günde halledecek miyim? Evet
    Halletmek zorunda mıyım? Evet
    Çok büyük eksikler olmadığı icin halledeceğime olan inancım tam. Yolun sonunda artık sadece gaz basacağız, yapacak birsey yok

Herkese bol şans

• Ea 6k hayırlı olsun

• 6 Haziran 2024

TYT şimdi 80'i geçti cok şükür. Aşırı geç bir zamanla oldu fakat simavda daha iyisini yapacağıma inanıyorum.
    Türkce 33 (dikkat hatası oluyor genelde)
    Sosyal 16-17
    Matematik 25
    Fen 10

AYT'de hala ümidi kesmiyorum
    Edebiyat 19-21
    Tarih 8-9
    Coğrafya 6
    Matematik 25

Şuan ciddi bir panik sardı icimi fakat rahatlamak icin kendimi yırtıyorum resmen. Yarın tüm gün TYT tekrarı yapıp az da olsa Edebiyat-AYT mat ezberi yaparim. Bu günlüğü 2025 için açmak istemiyorum o yüzden kendimi zorluyorum şuan. Gerçekten içimden kötü seyler geliyor ama umarim yaparım

• Hocam sakın bu kafa ile girme 1k yapacağın varsa bile 100k yaparsın

• Yarın bir de 100 sayfa felsefevari bir kitap oku odağın açılsın

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.