Hocam normalde olmayan heyecan şimdi oldu. En azından kendimi biraz sakinlestirdim. Yarın tam olarak full tekrar yapacağımı bildiğim için biraz daha kendime güveniyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YKS2024 HEDEF ilk 100 EA Günlük Ahmet_Hasim (9. sayfa)
-
-
Çok normal hocam ilk girişiniz ama Tyt çözemiyorsanuz bile ağır metinler okuyarak kafanızı boşaltın ben de işe yaradı en azından
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nasıl geçti hasim bey
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nasıl geçti hocam
-
Kaç yaptın la ilk bin geliyor mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
girmedim la ben. Herkes beni gerçek ebobekok sanıyor. Onun nickini alıp mirasını yaşatıyorum. Gerceğinden haber alınamıyor. Seneye gireceğim ben.
-
utanma olm, ilk konunu açtığında ilk 1000 olmaz demiştik zaten. daha realist hedefler koyarsanız üzülmezsiniz. neticede 3.5 milyon insan giriyor.
-
Ebobekok geçen sene girmedi mi sınava. Ben seneye gireceğim. Ayrıca ben birinci olacağım onun gibi bir k istemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebobekok2025 -- 8 Haziran 2024; 15:36:3 > -
%75 iyi %25 kötü
Bir ara çok fena telaşlandım, matematikte cidden kalemi kendime saplayabilirdim. Umarım bu durum ayt'de yaşanmaz hocam. Sizin nasıl geçti
Yukarıda yazdım hocam
bende sosyal ve geometrinin 3 lanet sorusu yuzunden fazladan 2-3 soru kacirdim sinavdan once 100+ bekliyordum simdi 90+, ama sayisalciyim onu da soylemeden gecmiyim
Hocam iyiymis. Ben 75-85 bekliyorum, umarım AYT kurtarır da kötu bir sıralama yapmam
Umarım istediğiniz gibi gelir sonuçlar. Gördüğüm hakkıyla çalışan nadir kişilerdensiniz.
-
Çok teşekkür ederim hocam. Sınav boyunca tek motivasyon kaynağım bu forum oldu. Sizin de gönlünuzden gecen olur umarım hocam. Saygılar
Hocam sana 5k,hadi en kötü 10k yazdım
-
İnşallah hocam ona bile razıyız şuan. Mezuna birakirsam iyi bir sıralamadan bırakmıs olmak istiyorum
9 Haziran 2024
Dostlar sanırım istediğim yerler suan gelmeyecek gibi malesef. Bilkent-Odtü iibf istiyordum fakat sanırım gelmeyebilir. Mezuna kalırsam en azından iyi bir sıralama yapmıs olup da bırakmak istiyorum. Gerekirse içi serseri yuvası olmus olan dershanemi de bırakacağım. Alternatif baska yollari da deneyebilirim. Herkese bol şans
Eğer ailevi ve maddi olarak sıkıntın yoksa mezuna kalmak mantıklı çünkü 1 sene o kadar da uzun bir süre değil, 4 sene kötü bir üniversitede okumaktansa 5 senede iyi bir üniyi bitirmek 10 kat mantıklıdır. Başarılar şimdiden ama econ harici bilkent iibf seçme git odtüde yada koçta okumaya çalış
Hocam econ hariç bilkent iibf gerçekten kötü mü? Bunu başka yerlerde de duymustum ama sebebi ögrenci profili mi?
kötü ama türkiyedeki çoğu üniversiteden de iyidir. Özellikle işletmede öğrenci kalitesi aşırı düşük ama çok iyi cevherler de çıkıyor. Teknosa CEO'sunun cv'sini incele. Tam burslu CS kazanıyor,1 sene okuyup bırakıp mezuna kalıyor ve tam burslu İşletme kazanıyor. Bölümü 1.likle bitiriyor ve şuan Teknosa'nın CEO'su. Böyle farklı insanlar da vardır ama senin onlarla karşılaşacağın kesin değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F5BC4A3 -- 10 Haziran 2024; 1:15:1 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X