Şimdi Ara

YKS2024 HEDEF ilk 100 EA Günlük Ahmet_Hasim (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
3
Favori
10.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben derece yapılarak girilen okulların iibf bölümündeki öğrenci profilinin düşük olmasının nedeninin şu olduğunu düşünüyorum

Böyle yerlere girmek için genel olarak hayatsız gibi ders çalışmanız lazım yani insanlarla takılmıyorsunuz matematikten başka bir şey Görmediğiniz için de sınavdan sonra bile toparlamak biraz zor oluyor ( dereceye girmiş çoğu arkadaşım lisedeyken hep içine kapanık yalnız kalmak isteyen kişilerdi ) tabi hepsi böyle olmak zorunda değil ama bazıları cümle konuşamıyordu

Bu tarz yerlere girebilmek için benliğinizi sınava vermiş olmanız lazım bu benlik nedir peki yaptığın şeyden başka gözün bir şey görmeyecek , genelde iyi derece yapanlarda bu yüzden işletmeci kafası olmuyor iktisat gibi işlem ağırlıklı yerlerde iyi şeyler yapabilirler ama bu kafa yapısıyla gidip işletme okursan vicdani retçi birine en iyi generallerden savaş dersi vermek gibi bir şey olur o çocuk için

Zaten böyle ünileri seçenler pazarlamada finansta iyi olduğumu düşünüyorum dur bakayım ben işletme okuyayım diyerek buraya girmiyor çoğunlukla , adam dershanede arkadaşıyla netlerini kapıştıra kapıştıra sınava kadar geliyor sonra diyor alla halla sınavda bitti eee ne yazalım , 400 e girmişiz dur bakayım neresi iyi haa bilkent işletme var hadi gidelim oraya , olay bu kadar

İşletme bölümü öyle üniversitede öğrenilebilecek bir şey değil insan ilişkilerin iyiyse ağzın laf yapabiliyorsa kriz yönetimin iyiyse pratik zekanı kullanabiliyorsan pozitif enerji yayabiliyorsan o zaman girersin bir iibf ye bunları resmileştirirsin mesela ekşi sözlükte bilkent işletme için yazılanları oku sürekli hocaların kalitesinden bahsediyorlar ama öğrenci profilinin vasatlığı birinci sırada

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bitti...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pîr kullanıcısına yanıt

ne kazandın la

Noldu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çift dikiş üniversitesi, Mezuna kalma bölümü

• Sınav bize geçirmişti 

sayısala geç ctis gel.

• Yok ihtiyar

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.