Şimdi Ara

Yoğun bakım hastası için klima tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Babam kalp krizi gecirdi ve 45 gundur yogun bakimda. Kendisi solunum yapamıyor bogazina trakeostomi bagli ve midesinden besleniyor. Yani evde yogun bakim unitesindeymis gib bakilmasi gerekiyor. Bunun icin odayi 22 derecede sabit tutabilecek ve en onemlisi iceride ruzgar estirmeyecek bir klimaya ihtiyacim var.
    Hayati bir durum soz konusu oldugu icin odada rüzgar estirmeyen, direkt karşıya hava ufurmeyen, sessiz calisan, ve surekli calisacagi icin fazla elektrik tuketmeyen bir klimaya ihtiyacim var.
    Oda 11,5 metrekare. Yukseklik ise 2,7m

Normal sartlarda alacak olsam biraz inceler alir gecerdim ama durum biraz hassas. Yardimci olursaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rabbim tez zamanda şifasını versin azizim. Durumunuz çok kolay değil zira klima denen aygıt maalesef havayı sirküle ederek çalışan bir aygıttır, Dolayısı ile önce havayı vakum yapar sonra da üfler. Ancak alternatif 1-2 çözüm var elbette.

1- Samsung üretimi şu windfree klimayı inceleyebilirsiniz (Ben anlamsız bulmuştum ancak sizin durum başka)
    2- İç ünite fan kademe seçeneği çok olan ürünlerden tercih eder, babanız eve gelmeden evvel yoğun ve yüksek tempoda çalıştırarak odanın kütle ısısını atmasını sağlar babanız gelmeden hemen önce ürünü en düşük fan moduna alarak yatay kanatı aşağı yönlendirirsiniz böylece içerideki edinilmiş soğuk havayı sakin bir şekilde sirküle etmeye devam eder hem hava ısı kalitesini muhafaza eder hem sessiz olur hem de en düşük fan modu olduğu için yoğun rüzgar etkisi olmaz.
  • Ado kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler, samsung klimasi benim de ilgimi cekmisti. Arkadasim da airfel klima var 9binlik, yeni nesil sezonluk inverter, oldukca sessiz ve cok az tuketiyor. Ama on paneli geriye doğru değil de öne doğru aciliyor. Bu da hafifte olsa ruzgara sebeb oluyor.

Baymak elagant plus da guzel. Onun on paneli geriye dogru aciliyor, bu bir arti.

Hangisini secicem kararsiz kaldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.