Merhaba, bayan bir kullanıcıdan Seat Leon araç aldım, tavanında özellikle güneşlik çevresinde ve koltuk yanlarında bol bol fondaten lekesi var, tavan kaplamasına zarar vermeden nasıl bir uygulama yapabilirim ? Ürün tavsiyesinde bulunacak olan arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim, araştırmalarım sonucu Valet Pro Carpet Cleaner ve Würth köpük spreyi buldum ancak birebir tecrübe eden arkadaşlarım yorumlarını görmek isterim cevaplar için şimdiden teşekkürler |
Araç Tavan Temizliği Tavsiyesi Var mı
-
-
Ben de bu forum sayesinde valet pro apc almıştım, sonuçlarından memnunum. yumuşak bir fırça ile uyguluyorsunuz yüzeye. Valet pro apc koltuklarda iyi sonuç verdi bende.
-
valet pro alanında en iyisi bence arkadaşın aracının tavanındaki pas lekesini geçirdim apc ile :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryin -- 17 Nisan 2021; 0:10:10 > -
dediginiz ürün şu mu? markayi ilk defa duydum
m.n11.comValet Pro Apc Classic All Purpose Cleaner Bölünmüş Ürün 500 ml Fiyatları ve Özelliklerihttps://m.n11.com/valet-pro-apc-classic-all-purpose-cleaner-bolunmus-urun-500-ml-P295988460 -
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
dediginiz ürün şu mu? markayi ilk defa duydum
m.n11.comValet Pro Apc Classic All Purpose Cleaner Bölünmüş Ürün 500 ml Fiyatları ve Özelliklerihttps://m.n11.com/valet-pro-apc-classic-all-purpose-cleaner-bolunmus-urun-500-ml-P295988460evet bu kendisi detailing ile uğraşanların vazgeçilmezidir. suyla karıştırırsın baya gider 500 ml olanı. sık yumuşak bir fırçayla fırçala sonra sil. kire göre 1:10 ile 1:20 arası sulandırma oranı var.
-
Tavan uygulamasında malzemeden çok işçilik önemli. Kendiniz yapacaksanız tavanın nemli kalmamasına ve bağlantıların zarar görmemesine, yaptıracaksanız da gerçek iyi bir yer olmasına dikkat edin. Aksi halde tavan kaplaması kendini salıyor.
-
würth köpük kullanın. apc koltukta vs iyi ama tavanda sakıncalı. tavan döşemesinin sarkmasına sebep olabilir. würth veya başka marka olabilir ama kesinlikle köpük temizleyici kullanın. naçizane tavsiye.. -
Aracınız hangi kasa Leon?
-
Hocam, MK3
Bu arada tüm cevaplar için teşekkürler, uygulama sonuçlarını bu konu altında paylaşacağım ss’li
-
quote:
Orijinalden alıntı: Qonrul
würth köpük kullanın. apc koltukta vs iyi ama tavanda sakıncalı. tavan döşemesinin sarkmasına sebep olabilir. würth veya başka marka olabilir ama kesinlikle köpük temizleyici kullanın. naçizane tavsiye..Würth köpük temizleyici daha uygun olur dediğiniz gibi.
-
-
tavan temizliği yaparken tavan döşemesini fazla ıslatmamaya özen gösterin, çok ıslanır ve iyi kurumaz ise tavan kaplaması zamanla yerinden sökülebilir.
-
Tavan temizliğinde önemli olan temizlik maddesinin ya da madde su karışımının çok emilmemesi. Çözücü bir kimyasal sonuçda ve tavandaki kumaşın mukavva türevi olan sert malzemesine olan yapışkanı zarar görebilir. Bu sebeple çok ıslatmadan temizleme yapmak en iyisi.
Köpük formda ürünlerin emilimi çok olmadığından riskiniz minimuma iner. -
Aracin tavanina elektrikli supurgeyle dalmayin. Direk elinizde kalabilir kotu sekilde tecrube edenler oldu bunu
Benzer içerikler
- ford fiesta ecoboost 1.0 otomatik vites yorumları
- 1.5 milyona alınacak arabalar 2024
- motor subap değişimi fiyatları 2024
- kz1 çarpma nedir
- apartman otopark mahkeme kararları
- bmw 420i gran coupe fiyat
- seat ateca 2024 fiyat listesi
- yeni dacia duster
- byd seal u hibrit fiyat
- phev araçlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X