Şimdi Ara

YOĞUN ŞEKİLDE VİRÜSLÜYÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 saat önce yabancı siteden Game of thrones'un yeni bölümü için dosya indirdim anında pcde bi yavaşlama bi donmalar arkadan 20 saniyede bir saçma sapan siteler indirmeler falan, şuan bunları yazarken bile reklamlarla savaşıyorum çıldırmak üzereyim.Eset not32 indirdim baştan aşağı taradım 20 virüs sildim ama hala kasıyor hala sayfalar açılmaya devam ediyor.Lütfen çok hızlı bi yardım edin hangi programı indirip baştan aşağı virüslerden kurtulabilirim veya ne yapabilirim.Windows güvenlik duvarımı da açamıyorum anlamadığım bir şekilde,windows 8 kullanıyorum.Acil yardımlarınızı bekliyorum.

• Beyler yok mu yardımcı olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boow

Beyler yok mu yardımcı olucak

Önce adware cleaner, sonra malwarebytes antimalware, ve son olarak da combofix ile tara. Bundan sonra appdata-local, locallow ve roaming içinde sana yabancı gelen ne kadar klasör ve dosya varsa hepsini sil. Yine bu klasörler içinde senin tarayıcına(Chrome, Mozilla vs) ait ne kadar klasör varsa onları da sil. Bakalım düzelecek mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ek olarak avast browser cleanup kullanmayı unutma tarayıcılardaki saçma sapan eklentileri silecek. virüs programı olarak önerilenler işe yaramaz ise Kaspersky 2016 güncel sürümünü indir kur sistem değişikliği kısmındaki ayarları ve reklam başlığı denetleyicisini muhakkak açıp kullan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.