Şimdi Ara

yogusmali kombiden cikan su cok mu tehlikeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biraz once gb 072 icin buderusun bayisiyle konustum yogusma suyu kesin kanala vermek zorundayiz .o tehlikeli bir sudur dedi. Mevcut Kombim balkonda.gider icin balkon giderini dusunmustum ama . Sanirim disari bahceye akiyor bu yuzden vazgectim. Bu yogusmali kombiden cikan su cokmu tehlikeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• istanbulturkusu İ kullanıcısına yanıt
    Asitik su sonuçta, kanalizasyona akıtılması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

Asitik su sonuçta, kanalizasyona akıtılması lazım.

o zaman yoğusmalı alamıyorum yine kaldık eski tip kombilere. eski tip döküm radyatör kullanan birine hangi marka ve model önerirsiniz
    Ferroli Domitech, Ferroli Domiproject veya Demirdöküm Nitron, birde muhakkak termostatik vana, mümkünse Danfoss RA2000 serisi.
  • quote:

Ferroli Domitech, Ferroli Domiproject veya Demirdöküm Nitron, birde muhakkak termostatik vana, mümkünse Danfoss RA2000 serisi.

hocam buserus U 062-24 K yı düşünüyordum aslında 1700 fiyatı var .pahalı oldugu için mi listeye yazmadınız.

hocam birde aynı marka kombi ile değiştirirsek iğdasla falan ugraşmaya gerek kalmıyormuş. evdeki eski kombi arıiton . bu aristonu yavsiye edermisiniz?

http://kombigaz.com/23-ariston-egis-plus-hermetik-kombi-24-ff-20812-kcal-h.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulturkusu -- 24 Kasım 2013; 15:41:07 >

Fiyatı önemli değil diyorsanız, listeye Buderus U62 ve Vaillant Turbotec Plus 242-5 modellerini de ekleyebilirsiniz listeye. Ariston konvansiyonel kombilerini tavsiye etmem, modulasyon aralığı dar ve donanımsız cihazlardır.
  • quote:

Fiyatı önemli değil diyorsanız, listeye Buderus U62 ve Vaillant Turbotec Plus 242-5 modellerini de ekleyebilirsiniz listeye. Ariston konvansiyonel kombilerini tavsiye etmem, modulasyon aralığı dar ve donanımsız cihazlardır.

peki sizce ikisi arasın da hangisi tercih edilmeli. buderus mu? vaillant mı? ve 3. sıraya hangisi gelmeli d.d nitron mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Duz Boru zararlari nelerdir?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    1. Buderus U062
    2. Ferroli Domitech
    3. Vaillant 242/3-5 Plus
    4. Ferroli Domiproject
    5. Demirdöküm Nitron
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.