Şimdi Ara

Uyardigim halde balkondan cop yemek artigi silkeliyor (ust kat)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
58
Cevap
5
Favori
19.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dairede tek balkon var balkon mutfakda.
    Tasindigimin 3. Gununde yemek yaparken bir baktim iceriye toz cop geldi kafami cevirdim ust kattaki kadin sofrasini cirpiyor
    Hemen ciktim ust kata napiyorsun demeye kalmadan cirpacak yerim yok napayim dedi, yemegimin icini toz cop doldurdun dedim banane dedi kapiyi yuzume kapatti
    Az once yine balkondan birseyler cirpti hepso balkonuma ve mutfagin icine girdi
    Yine ciktim ust kata bu sefer kocasiyla beraber actilar kapiyi
    Ne diye zirtbirt rahatsiz ediyorsun dedi
    Balkondan butun pisliginiz mutfagima doldu sicmadiginiz kaldi dedim
    Baska yer yok dedi
    Yatak odasi tam zit cephede git ordan cirp istedigin kadar dedim
    Oradan cirpamam yatak odama kadar gidemem dedi yuzume kapatti

Yasal olarak hakkimi kullanmak istiyorum yoksa kanser olacam ne yapmaliyim
    Nerelere dilekce vermeliyim yada ne yapmaliyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İşte bak bunların hepsi köyden indim şehire kafası. Adam şehirde nasıl yaşayacağını bilmiyor, apartman kültürü diye birşey bilmiyor. Seninkiler yine kiracıymış bizimkiler evin sahibi. Üstelik iki balkonumuz var uyarmamıza rağmen kodumun karısı yine gidip ön taraftan caddeye silkeliyor. Yaz günü kapı cam açık bütün toz pislik içeride.

Ulan hadi kültürün yok beynin de mi yok şu devirde sofra bezi nedir? Silinip temizlenebilir masa örtüleri var al onlardan bir tane hem leke tutmaz hem dekoratiftir. Onun üzerinde ye yemeğini sonra sil ıslak bezle kurula gitsin ha çok temizlik takıntın varsa cifle sil. Senin pisliğini alttaki çekmek zorunda mı ? Bunlar sözde Anadolu insanı. Ulan bizim kültürümüzde yemek , ekmek kırıntısı öyle sokağa saçılmaz günahtır be amigdalasını gıdıkladığımın folloşu be frontal korteksini avuçladığım be beyin sapına su verdiğim. Kusura bakmayın çok sinirliyim yaşamayan bilemez
    Yapay Zekanın Yanıtı

Apartmanlarda Sofra Bezi Silkelemenin Cezası ve Yasal Dayanakları

Apartmanlarda sofra bezi silkelemek, ortak kullanım alanlarının kirlenmesine neden olabileceğinden istenmeyen bir davranıştır. Bu nedenle, apartman yönetimleri genellikle sofra bezi silkelemeyi yasaklayan kurallar koymaktadır.

Apartmanlarda sofra bezi silkelemenin cezası, ilgili apartman yönetiminin kurallarına göre belirlenir. Genellikle, ilk ihlallerde uyarı cezası verilirken, tekrarlanan ihlallerde para cezası uygulanabilir. Apartman yönetiminin belirlediği cezalar, apartman sakinlerini rahatsız eden diğer davranışlar için de geçerli olabilir.

Apartman sakinlerinin ortak kullanım alanlarını temiz tutmakla yükümlü oldukları belirtilmiştir. Sofra bezi silkelemek, bu ortak kullanım alanlarının kirlenmesine neden olarak diğer sakinlerin haklarını ihlal edebilir. Apartman yönetimleri, sakinlerin haklarını korumak için bu tür davranışları yasaklayabilir ve ihlal edenlere ceza verebilir.

Bununla birlikte, apartman sakinleri balkondan çöp atma gibi daha ciddi ihlallerde daha ağır cezalarla karşı karşıya kalabilirler. Apartman yönetim kurulu, çöp atma gibi davranışlar için para cezası veya apartmandan tahliye gibi yaptırımlar uygulayabilir. Apartman sakinlerinin, apartman yönetiminin kurallarına uymaları ve ortak kullanım alanlarını temiz tutmaları, huzurlu ve yaşanabilir bir ortamın korunması açısından önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Evi satıp başka ev al
    Yada komşu kiracısysa ev sahibine çıkartmasını söyle
  • Dışarıya sofrasının çöpünü atmak nedir ya? Kaldımı böyle insanlar. Söyle mutfak lavabosuna çırpsınlar, kalıntılarıda çöpe atsınlar. Bunu beceremiyorlar mı? Sokağıda kirletmeye hakkı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmosferikmotor

Evi satıp başka ev al
    Yada komşu kiracısysa ev sahibine çıkartmasını söyle
    Kiracilar evet bu aklima gelmemisti ev sahiplerini taniyorum bu yolu deneyecegim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05C9F9077

Dışarıya sofrasının çöpünü atmak nedir ya? Kaldımı böyle insanlar. Söyle mutfak lavabosuna çırpsınlar, kalıntılarıda çöpe atsınlar. Bunu beceremiyorlar mı? Sokağıda kirletmeye hakkı yok.
    Piskuvit citos doritos + ekmek kirintisi biber sapi ne ararsan cirpiyor kadin

Alt kat komsusu beni dusundugumu varki sokagi dusunsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-73A8A7D1E

Bu mesaj silindi.
    Uygulanabilirligi ve durumum bu is icin uygun degil hocam bilgi icin tesekkurler

• Kanka insan bir teşekkür eder
    O kadar farklı fikir ve çözüm yolu önerdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 13 Ocak 2021; 18:43:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Canım üstünü bir şeyle kapat silktikçe onun üstünde kalsın. En son da git kapılarına bırak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canım üstünü bir şeyle kapat silktikçe onun üstünde kalsın. En son da git kapılarına bırak.

• Aynı tipten bizde de vardı. Bir gün örtüyü silkelerken benim hanım örtüye asılıp sokağa atmıştı. Bir daha silkelemediler.
  • Aynı sorun bizdede vardı.

Komşunun balkonunun altına bir sensör yerleştir,senin balkon tavanına hava üfleyen yada pervaneli bir motor yerleştir

Komşu çarşaf sirkelerken motor çalışacak ve tozlar balkona gelmeyecek

Dua ile

• Cam Balkon yaptır.

• Uyardigim halde balkondan cop yemek artigi silkeliyor (ust kat) hocam bizim ev müstakil 2 katlı yukarıda teyzemler kalıyor aşağıda biz teyzem de sofrayı balkondan silkeliyor ordan biliyorum balkon tavanına bunların eğimlilerinden taktığımız için yukarıdan kafamıza pislik düşmüyor rüzgarla beraber sürüklenerek uçup gidiyor eğer komşunun oluru yoksa bunu önerebilirim başka bi yolu yok gibi

• o terasta müziğü açın fazla ses açmaya gerek yok devamlı çalsın metal müzik çalsın orada sürekli sigara için mangal yapın dumanı sürekli oraya yükselir eninde sonunda rahatsız olur kapıyı bile açmayın siee deyin
    ayrıca biber kızartması yapın balık kızartması yapın camı bile kapatsa koku içeriye siner
    evdeki tv sesini yüksek dinleyin sorarsa kulaklarım sağır duyamıyorum deyin
    kalorifer borusuna 1 tl ile her saniye başı vur ama etkili
  • Sofra örtüsü kullanan kaldı mı ya
  • Mangal yapican hocam bolbol.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.