Şimdi Ara

Uyardigim halde balkondan cop yemek artigi silkeliyor (ust kat) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
5
Favori
19.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vatikanli Mumin

Bu mesaj silindi.
    Balkona bez panjur mu ne diyolar ondan yaptır, yaz kış faydalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ust kat haklı bırsekılde ortuyu cırpması lazım.evin içinemı cırpsın
  • Mangal yak , sigara içmesen bile al sigarayı yak pencerenin önüne koy kokusu yukarı gitsin . Yav böyle insanlar neden bu memlekette çok . Adamın sıpası tepiniyor bir zıplama oğlum diyen yok. Basket oynuyor yav evde . Hayvanoğlu hayvan millet. Biz evde ufak bi ziplasak babamız da bizi zıplatırdı. Evde konser vereni mi ararsın , karısını doğrayanı mı , içip içip azitip mahalleyi ayağa kaldıranı mı. Eskiden apartman ve mahalle çevremiz nezihti sonradan bozdu. Birde gelen kötüler mevcut iyi insanları kaçırıyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektrikli süpürgede biriken pislikleri, çöpü vs. balkonlarına ya da kapılarına fırlat, sorarlarsa başka yerim yok ne yapayım dersin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İşte bak bunların hepsi köyden indim şehire kafası. Adam şehirde nasıl yaşayacağını bilmiyor, apartman kültürü diye birşey bilmiyor. Seninkiler yine kiracıymış bizimkiler evin sahibi. Üstelik iki balkonumuz var uyarmamıza rağmen kodumun karısı yine gidip ön taraftan caddeye silkeliyor. Yaz günü kapı cam açık bütün toz pislik içeride.

Ulan hadi kültürün yok beynin de mi yok şu devirde sofra bezi nedir? Silinip temizlenebilir masa örtüleri var al onlardan bir tane hem leke tutmaz hem dekoratiftir. Onun üzerinde ye yemeğini sonra sil ıslak bezle kurula gitsin ha çok temizlik takıntın varsa cifle sil. Senin pisliğini alttaki çekmek zorunda mı ? Bunlar sözde Anadolu insanı. Ulan bizim kültürümüzde yemek , ekmek kırıntısı öyle sokağa saçılmaz günahtır be amigdalasını gıdıkladığımın folloşu be frontal korteksini avuçladığım be beyin sapına su verdiğim. Kusura bakmayın çok sinirliyim yaşamayan bilemez

• Binayı yan yatırın böylece herkes ayni yukseklikte olacaktir.

• @ k ç bak köyden yarın gelmiş hanzolar.
  • Beyaz Masa ara şikayet et. Bu tür davranışların cezası var.
  • Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    Ah hocam ah. Eski evimizde kiracıydık. Yan dairede de ev sahipleri vardı. Karı ağır manyaktı. Her gece kocasına, çocuklarına bağıra bağıra sövüyordu. Ses etsek, evden çıkarılırdık. Neyse ki o binadan kurtulduk.

Bu sefer de yine kiracı olduğumuz evin altında boş dükkan var ve dükkan sahipleri de gece gelip motosiklet falan çalıştırıyorlardı. Bir gece dayanamadım beyzbol sopasını alıp aşağı indim.

• Allah yardımcınız olsun. Bize benzer tipteki bir komşu evimizi sattırdı. Kadının evinde elektrik süpürgesi açılmazdı, gırgır denen milattan öncesinden kalma aletle yerdekileri süpürüp balkondan gırgırı temizlerdi, halıları hergün silkelerdi, bir de halıları öyle bir asardı ki bizim camları komple kapatırdı, balkonumuza saçları ve pislikleri doluşurdu. Kaç kere uyardık, kavga ettik, halısını çekip yere attık (halımı çaldılar diye bizi karakola şikayet etmiş, aslında halıyı gidip yerden aldılar, çalan falan olmadı) ama ne yazık ki Allah'ın dağından gelmiş, apartmanda nasıl yaşanacağını bilmeyen tipler bunlar.

Bir kere de belediyeye beyaz masaya şikayet ettik, sanıyorum cuzi bir ceza kesilmişti ama yine yapmaya devam ettiler. Baktık baş edemiyoruz, yok pahasına evi sattık, çıktık. İnatlaşsan bile insan bir noktadan sonra yoruluyor, sürekli huzursuzluk. Tek başıma olsam ben uğraşırdım aslında, isterse balkonum komple çöp olsun, aldırmazdım, yapacağımı yapardım onlara ama aile olunca olmuyor işte.

• İkamet ettiğiniz ilçe belediyesinin Zabıta Müdürlüğü'ne konuyu ibraz etmeniz yeterlidir. Gerekli uyarıları yapmaları hususunda Kabahatler Kanunu'ndan ceza kesme yetkileri var. Çevreyi kirletme olayı da var üstelik.
  • balkon veya camlar için küçük sundurmalar satılıyor . uzunluğu 50-60 cm falan ondan taktırın . pislik balkonunuza gelmez . üstelik uzun çarşaf halı vs. falan asamaz artık balkona.

hiç başka birşey ile uğraşmayın bence.
  • katlı mülk kanununa göre hapis cezası var arkadaşım.
    Bizim apartmanda benzeri oluyordu.
    A4 kağıda ilgili kanunu çıktı alıp duvarlara yapıştırınca bi daha yapan olmadı.
    olayı araştır ve gerekiyorsa da kanuni yola başvur.
    Hiç de basit bi mesele değil.
  • Kanun peşine gidin. Hak denen bir şey var. Belli saatler ve belli kurallar dahilinde balkondan bir şey silkelemek yasak. Üşenmesin süpürsün.

Ben böyle ne apartmanları dize getirdim.
  • Herkes yazmış sundurmalar var diye ama çoğu apartman yöneticisi bu durumda böyle şeylere izin vermiyor.
  • Zabıta ya şöyle. Ceza keserler bir dahada yapmazlar. Lakin sizin uyariniza bu şekilde cevap veren insanların pek anlayacağını sanmıyorum bu durumuda.

• Canım Karakola gidiyorsun dilekçe doldruyorsun ilgili şahıs kabahatlar kanununa göre para cezası alıyor ve konu kapanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Canım Karakola gidiyorsun dilekçe doldruyorsun ilgili şahıs kabahatlar kanununa göre para cezası alıyor ve konu kapanıyor
    Sanmiyorum

Belgelememi isterer kamera goruntu derler

Sonra dikil babam balkon nobetine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • her seferinde kapı koluna balgam at

• Git adamın kapısına işe

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.