Şimdi Ara

Uyardigim halde balkondan cop yemek artigi silkeliyor (ust kat) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
5
Favori
19.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Balkonu sürgülü cam ile kapattır en temizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizinkiler melek melek

Oğlum 2 yaşında evde koşuyor diye ÜST KOMŞUM tarafından saat 10 da kapım kırılacak şekilde tekmelendi

NOT ; Alt komşum koşsun çocuk bu ne zararı var diyor ki 2 yaşında tutsan 5 saniye sonra oyun zannedip kaçıyor

Oğlumu yazın balkonu yıkayıp koydum oyuncaklar verdim oynasın diye tam o sırada aynı balkondan vileda bezini aşağı doğru sallayarak silkeledi ki gözümle gördüm vileda bezi yıkarsa geçecek ama yıkamaz aşağı sallayarak pislik direk bizim balkonda oğlumda orda ki pisliği alıp ağzına sokuyor çıldırıp yukarı çıkıyorum yemin ediyor ben silkelemedim bana sen kiracısın ben ev sahibi beğenmiyorsan git diyor

En son balkondan aşağı su atmak isterken tüm pis su oğlumun başından aşağı dökülünce gözüm karardığı gibi bıçağı alıp evlerine dayandım burada kileri doğrarım diye çıkıştım şimdi silkeleme değil sigara külü atmıyorlar

• şikayet etmekten korkmayın.mahkeme illa bir ceza verir ve o zaman akıllanırlar.bizim toplumda alttan alma çok olduğu için suçlular bir daha suç işleme cesaretini buluyor.nasılsa kimse üstüne düşmez diyor.
  • Şikayet et abicim napcan dövcek misin o kadar şikayet et diyen mesaj var hala bişey olmaz diyosun otur temizle pisliği o zaman

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdi kimse kötü konuşmasın geçen ailemden biri sofra bezini baktım aşağı silkeliyor dedim yapma neden yapiyorsun balkona kutu koy fln .Millet rahatsiz olur olmasa sokak kirlenir yok dinlemior sanane fln .Sonra Tartışma çıktı.Garip insanlar ailenizde bile olabiliyor

Hocam valla ben çare bulamadım Allah kolaylık versin komşumuz da psikopat.Ama bize bisiy diyemiyolar.Onlarda kendini beğenmiş.Gelecekte tek başıma komşusuz bir yerde yaşamak isterim nasipse.

• BARKU B kullanıcısına yanıt
    Vay be. Thug Life olmuş. Helal
  • aydınayhan kullanıcısına yanıt
    Aynı sofra bezini bizde kullanıyoruz lavaboya çırpıp kalan kırıntıları çöpe atıyoruz yani sokak olmasa çırpacak yer yok mu ne biçim kafa yapınız var!
  • Hocam hanhi sehir ve ilçesi

• Medeniyet yok. Bi halt yapamazsın. Karşı tarafı sende orman kanunlarıyla sindirmen lazım. Yoksa sineye çekicen.

• bunların hepsi çarpık kenleşmenin sorunu, düşünsene odanda yatıyorsun 10cm üstünde başka bir adam yatıyor.. Ülkedeki onca toprak boş boş bekliyor..
  • Aynısı bizim üstümüzde var maalesef kendi evi ve binada yönetici yok. Kaç defa uyardım ama öküze ne kadar laf söylersen söyle öküz işte. Kışın sorun olmuyor soğuk olduğu için kapatıyoruz balkonun camını ama yazın sıkıntı oluyor, kadına pis pis şeyler yapasım geliyor artık. 5 senedir aynı yerdeyim birgün en sonunda ya küfür edeceğim ya da şikayet edeceğim. Altdaki mağaza belediye şikayet etti gelip ceza kesmişler ama 3 ay durdu yine başladı yani işlemiyor kadına birşey 20cm denemek iyi olabilir diye düşünüyorum artık.

• Reisss yine yapmışsın şovunu bu nasıl aklına geldi

Selam ve dua ile

• Herifi bayılt karıya tecavuz et ancak ondan anlarlar.Ben Kirikkaledeyken karinin kocasini hastanelik etmistim baska caresi yok inan.

• Ust kattaki evin sahibi ile gorusmeyi deneyin. Hicbir sekilde cozum bulamazsaniz cam balkon yaptirin biraz masrafa girersiniz ama kafaniz rahat olur.

• Iste medeniyetten nasibini alamayanlar sehire yerlesip dogal ortamlarindaki tavirlarini sergileyince durum bu oluyor.

• Valla böyle konuları gördükçe şükrediyorum. Altımda Malezyalılar oturuyor. Üstümde Fransız bir kadın oturuyordu. Taşındı. Şimdi Amerikalı bir aile oturuyor. Yan bina elçilik binası. Diğer tarafımdaki iki yan bina da elçilik binası. Birleşmiş Milletler gibi takılıyoruz.

Hal böyle olunca herkes olmadığı kadar iyi görünmeye çalışıyor. Fazla muhatap da olunmuyor. Enteresan şeyler de oluyor. Üstteki kadının Noel'ini kutluyoruz, ıvır zıvır bir şeyler eşliğinde, o bize ramazanda bir jest yapıyor falan... Espriler şakalar...

En sevdiğim de, alttakiler kokulu kokulu yemek yapıyor. Üstümdeki kadıncağız kedi manyağı idi. Apartmanın etrafındaki kedilere bakardı. 17-18 kedi dolaşırdı apartmanın bahçesinde ve etrafta... Beni rahatsız etmiyor neticede. Karşı komşumda da köpek, kedi, biri bebek iki çocuk var. Bayağı gürültülüler. Aksiyon eksik olmuyor. Tüm bunların kombinasyonu, bana inanılmaz bir ses özgürlüğü veriyor. Ben kimseyi şikayet etmiyorum. Akşam 18-19.30 arası bazı günler, yüksek sesle müzik dinliyorum. Kimse beni şikayet etmiyor. Böyle defacto bir anlaşma halindeyiz.

Üst kattan Fransız teyze taşındı. Yakına da taşınmış sanırım. Tüm kediler gitti. Muhtemelen kediler yeni apartmanının etrafındadır. Şimdi gelen Amerikalı'ların henüz bir defektini görmedim. Umarım toleranslı olmamı gerektirecek, ufak çaplı bir defektleri vardır. Böylece ara ara yüksek sesle müzik dinlemeye devam ederim. Ama ne olsa tolore ederler. Akşam 8'den sonra gürültü yapmam ben. Ama ne bileyim, saat 18.30'da ZZ Top alt katta konser veriyormuş gibi bir ses duyabilirsin.

Annemlerin evinde yaşarken, bir kere şikayete gelmişlerdi. O da yan apartmandan. Annemlerin evinde de bir çeşit karşılıklı tolorans dengesini tutturmuştum. Alt katta resmen psikolojik sorunları olan bir küçük kızları olan bir aile vardı. Ben hayatımda böyle bir cazgırlık görmedim/duymadım. Aileye illallah dedirtiyor. Aile de kızın çevreye verdiği rahatsızlıktan mahçup. Tam ideal komşu. Sen ona tek kelime etmiyorsun. Rahatsızlık dile getirmiyorsun. O da sen evini konser salonuna çevirdiğinde laf etmiyor.

Dengeyi yakalamak önemli. O yüzden benim için muhit çok önemli. Dengeyi yakalayamayacağım muhitte oturmam. İstanbul korkutucu mesela. Çok kozmopolit. En klas yerde üstünde bir barzo oturabilir. Ankara pek öyle değil. Ankara'da iyi bir muhitte barzoluk eden komşuyu öttürürler. İtin arkasına sokar sokar çıkarırlar.

• Binamızın karşısında 2 katlı eski yapı mevcut. Orada da yabancı uyruklular oturuyor. Balkonlarında su gideri yok. Balkonu yıkadıklarında sokağı kirletmekteler. Belediye beyaz masa bu durumda ekip yönlendirip ceza yazıyor mu ?

Konum Kepez Antalya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 14 Ekim 2024; 16:53:6 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.