Şimdi Ara

YoğuşmaSIZ Kombi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Su anda halihazirda yatak odasinda kullanilan bir kombimiz var. Artik kullanim omrunu doldurdu 20 senelik bir kombi. Arizalandi ve tamiri icin 2000tl civari bir ucret isteniyor. (Vaillant). Arizasi 3 yollu vana ve esanjordu yanlis hatirlamiyorsam.

Yeni kombiyi yogusmali almak istemiyorum cunku yatak odasina kabul edilmiyor ve yeni tesisat çekilmesi gerekiyor ama balkonda vs de uygun yer yok. Yani kucuk capli bir insaat isi cikacak.

Ayrica butceyi de zorlamayacak bir cozum bulmak istiyorum.
    Yogusmali olmayan bir kombi almak istiyorum. Sizlerden marka model tavsiyesi rica edecegim. Kullanilacak ev 85 m2 civari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba hermetik satışta olan sıfır kombi yok artık bu konuda ikinci el cihaz bulmanız gerekiyor.

Vaillant kombinizin tamir bedeli çok yüksek çıkmış bu fiyatı yetkili servis mi belirledi yoksa özel servis mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ecaservisi kullanıcısına yanıt
    Fiyati yetkili servis verdi.
    Ayrica gorustugum baska bir kisi de kombinin cok eski oldugunu arizalari tamir ettirsem bile baska baska sorunlarin basgosterecegini soyledi. Tabi bunu tahmini olarak kombiyi gormeden soyledi.

• Bana özelden kombinin resimlerini ve yetkili servis formunun resmini iletebilir misiniz?

Yetkili servis formu elimizde yok sanirim. O sirada evde degildim. Ev halkindan birisi teslim aldi mi aldiysa ne yaptı hic bilgim yok. Biraz arastirmam lazim.

YoğuşmaSIZ Kombi Tavsiyesi

Kombi budur.

• Vck serisi 3 yollu grubu vaillant ta yok artık cihaz değişimine karar veriyorlar plakalı eşanjör ve 3 yollu değişimi piyasa da 1000 TL civarı oluyor tavsiyem buna 1000 TL vermek yerine 2000 TL civarına ikinci el kombi bulup taktırın hiç değilse hem garantili hemde yeni nesil cihaz kullanırsınız

Tesekkur ederim yardiminiz icin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kombi tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Kombi Önerisi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.