Merhaba herkese öncelikle konu kısa, açık ve net yok mudur şöyle maksimum sezon 3 4 olan bir server? Oyunun yeni sezonlarını gördüm Final Fantasy'ye dönmüş oyun abartı abartı şeyler vardı bildiğiniz oynadığınız bir server varsa önerirseniz çok sevinirim. Hem etkileşime de geçmiş oluruz. Şimdiden teşekkürler. |
Yok mu bir düzgün server oynayalım
-
-
peki yok mu 97d server açıp zevkine pk yapmamız
-
Yok herhalde valla kimseden ses yok
-
takipteyim
-
ben biraz dosya bakayım belki bi nostalji yaparız
-
Hocam en son sen kuracaksın herhalde şöyle keyiflik oynamalık server yok 2 kundun keselim, set yapalım, hof yapalım.
-
Onumuzdeki hafta battlezone fun server aciliyo kankalar wp grubunda onceki baska serverdan 4-5 kisi baslayacagiz haberleselim guzel bi guild olusturalim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: spartanasd
Onumuzdeki hafta battlezone fun server aciliyo kankalar wp grubunda onceki baska serverdan 4-5 kisi baslayacagiz haberleselim guzel bi guild olusturalimhadi ya en son oranın 97d fun serverı açıktı.
yine mi 97d olacak acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Luciferhadi ya en son oranın 97d fun serverı açıktı.
yine mi 97d olacak acaba?
Alıntıları Gösterhocam 97d değil 1.0 olan bu darklord da var
-
bi denenir olmadı ya ben Archangel Mu'ya başladım onu deniyorum kalabalık ama türk nadir oluyor
-
1.0'a da razıyım. sezon3'den sonrasına kafam basmıyo...
-
Al benden de o kadar maksimum sezon 4 görebiliyorum. Şimdi başladığım server sezon 9 ama idrak edemiyorum valla yaşlanmışız herhalde :)
-
varmı şuan hazırda oynadıgınız s2 s3 s4
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nunu101varmı şuan hazırda oynadıgınız s2 s3 s4
bulursan buraya yazar mısın?
ayrıca benim microsoft defender mainlerde virüs var diyo hep.
-
Perfectmu.eu sezon6 item 15 bakin turk sw si
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum serverda 12 tane hesap var
-
https://forum.donanimhaber.com/perfectmu-us-ve-astramu-eu--148394176
-
sa dostlar server yarın açılıyor gelmek isteyen arkadaşlar varsa Gokturk#9803 dıscroddan eklesin birlikte başlayalım
-
Konuyu hortlatmak istemem ama uzun yıllar sonra su servera başladım hem kalabalık hem yeni deus 1000x
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X