Şimdi Ara

YOK MU BORA SEVERLER BU FORUMDA BUYRUN BORACILAR BORA HAKKINDA HERŞEY (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
18.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bende de 2001 bora var benim farlarda da aynı sorun vardı, bende bir kaportacıya gidip ilk önce su zımparasıyla zımparalattım daha sonra da 2 kat vernik ile boyattım. Farlar ,sıfırı kadar olmasa da, baya iyi duruma geldi, bunu yaptıralı yaklaşık 7 ay oldu halen farlarda bir sorun yok. Herkese tavsiye ederim...
  • neden böyleki acaba kısalar sanki parklar gibi
  • aranıza koyu boracı olarak beni de alın
  • şu asalete bir bakın!...

YOK MU BORA SEVERLER BU FORUMDA BUYRUN BORACILAR BORA HAKKINDA HERŞEY
  • arkadaşlar bende bora sahibiyim 2001 model 110 hp TDI. 130bin kmde şuan ve sorun yok. farlarla ilgili sorunu bende yaşadım. fk marka mercekli far aldım ve merceğini değiştirip xenon uyguladım. sonuç: mükemmel. süper bir aydınlatmam var şuan orjinal bir xenon gibi aydınlatıyor. ama toplam 850ytl masraf yaptım. 400ytl yeni fk marka far aldım 450ytl de xenona verdim. ama bu paraya fazlasıyla değdi.
  • ark. ın dediyi zınparalatma yöntemini bi denicem olmassa artık napalımbizde yapıcz bişiler
  • Aynı işlemleri bende düşünüyorum . Günden güne daha da deli oluyorum farlara .
    quote:

Orjinalden alıntı: kapadokyalı

arkadaşlar bende bora sahibiyim 2001 model 110 hp TDI. 130bin kmde şuan ve sorun yok. farlarla ilgili sorunu bende yaşadım. fk marka mercekli far aldım ve merceğini değiştirip xenon uyguladım. sonuç: mükemmel. süper bir aydınlatmam var şuan orjinal bir xenon gibi aydınlatıyor. ama toplam 850ytl masraf yaptım. 400ytl yeni fk marka far aldım 450ytl de xenona verdim. ama bu paraya fazlasıyla değdi.
  • ayenn neden böle bi fikri olan var mı ? sadece bundan rahatsızım boramda
  • arkadaşlar boracılar olarak daha önce başlık açtık oradan devam edelim
  • siz buraya gelin
  • arkadaşlar bende 2 hafta önce 2001 bora comfortline aldım.sunrooflu.20.000 ytl ye.daha önce vectra 2000 motor aracımla aynı yakıyor.şehir içi 10.8 lt ortalama bana çok geldi.50 ytl lik benzinle 150 km yol gidebildim.devir aralıgımda daima2000 3000 arasıdır.normalmi acaba
  • arkadaşlar 2 tane boracılar sayfası var buna acil çare bulunmalı çünkü kimi arkadaş buraya kimisi diğer topiğe yazıyo bu sefer tüm sorunlara çözüm bulmak zor oluyor ve farklı yorumlar olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist_ipod -- 16 Ocak 2008; 16:51:57 >
  • yani napalım burada mı kalalım oraya mı gidelim?
  • bence aranızda anlaşın sorunu olanlar bir tarafa aracı almak isteyenler ve hoşlananlar bir tarafa toplansın nasıl fikir!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: gitarist_ipod

bence aranızda anlaşın sorunu olanlar bir tarafa aracı almak isteyenler ve hoşlananlar bir tarafa toplansın nasıl fikir!!

çok iyi
  • güzem zekice biz hangisi olalım burası aracı almak isteyen öğrenmek istenilen özellikler v.s olsun ne dersiniz orası sorunlar olsun
  • siz bilirsiniz
    quote:

Orjinalden alıntı: karaman26

güzem zekice biz hangisi olalım burası aracı almak isteyen öğrenmek istenilen özellikler v.s olsun ne dersiniz orası sorunlar olsun

• BORACILAR DAN DEWAM EDELIM
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.