Şimdi Ara

yok mu comp.sistemden anlayan arkadaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim 1999 model tipo aracım var.GEÇEN AY PIONERR 5800 CD ÇALAR,PIONERR 306 C KUTULU BAS,EDİSON 950 W ANFİ,PIONERR 6921 OVAL HOPARLOR ALDIM AMA SES ARAÇ İÇİNDE AKUSTİK DEĞİL.ŞİMDİ ÖNLERE COMP.SİSTEM TAKMAK İSTİYORUM AMA BU SİSTEMİME HANGİSİ GİDER BİLMİYORUM.BENİM SİSTEME NASIL BİR COMP.TAKIM TAKTIRMALIYIM SİZCE YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.bendeki anfi bu sistemdle birlikte komp.lara yete5r miyoksa 2. anfi takmalımıyım.2.anfi takınca kapasitör gerkmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttugrul06 -- 23 Mart 2007; 6:41:29 >

• anfini değiştirmeni öneririm..millet bangır bangır boşa pioneer demıyor.hakikaten pioneer 1 numara..sesın cok değişecegınden emınım
  • piyasada o wooferi kaldıracak bir pioneer anfi yok.ayrıca sistemin pioneer olduğu için ben öneride bulunmayacağım.artık alt ve orta sınıf markaları kimseye tavsiye etmeyeceğim.öyle bir karar aldım.
  • pioneer ın ses konusunda şu an için liderliği falan yok bi ara ana ünitelerde almış başını gidiyordu doğrudur

ancak şimdi çok yoruldu dinlenmede

ayrıca önerilebilecek bir piooneer anfi modeli var tsw yi rahatlıkla besler 802
  • o anfiyi sadece ikinci elde bulur herhalde.onlar tarih oldu.
  • eski ama efsane bir model ben hala görüyorum
  • arkadaşlar teşekkür ederim ama ben önlere component sistem takmak istiyorum anfimden memnunum.bu sistemime takabileceğim bir component sistem önerirmisiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU RÖNTGENDEN ANLAYAN VAR MI ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.otomuzikmarket.com/showProd.asp?ProdId=126
    http://www.otomediamarket.com/main/product_detail.asp?pro_ID=115&sub_cat_ID=51&cat_ID=22

http://www.otomuzikmarket.com/showProd.asp?ProdId=1854
    bu comp. nasıldır arkadaşlar
    öneririmisiniz
    benim sisteme.yukardakilerden hangisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttugrul06 -- 20 Mart 2007; 23:00:04 >

• Hımm ilginç bir yorum. Besleyememesinin nedeni pioneer woofer in veriminin çok düşük olması mıdır. Yani misal 300W lık amplinin 100W ı hoparlör üstünde ısıya dönüşmesi gibi. Yoksa pioneer amplilerin iyice traşa bağlamış olmasımı yani 300w yazıyosa sadece 200w verebileceğimidir? Açıklık getirebilirmisin

quote:

Orjinalden alıntı: musas

piyasada o wooferi kaldıracak bir pioneer anfi yok.ayrıca sistemin pioneer olduğu için ben öneride bulunmayacağım.artık alt ve orta sınıf markaları kimseye tavsiye etmeyeceğim.öyle bir karar aldım.
  • component takımı demişssin ama bütce nedir bilmiyoruz...
    markalı mallarda 150 ytl den başlar 4000 ytl ye kadar component takımı var....
    jbl helix infinityvs..uzayıp gider bu liste...
    burada lider marka olmaz..almayı dusunduğun hoparlorlerin speclerıne bakacaksın ..
    nedir ne değildir hangi frekans aralığında calışır kaç watt dır
    kaç ohm dur.vs ... vs....
    ve bunların ıcerısınden hah ıste budur dediğin comp takımını alacksın...ama speclere bakarken bütcenide düşünmelisin....:))
  • yukarda alabileceğim 3 tane comp.takımın markları ve özellikleri var ceoman ama ben pek anlamıyorum o spc denen şeylerden.onlara bi bakıp sen hangisi uygun düşer benim tesisata sölesen.infinity yada jbl hangisi iiidir.bi bak kardeşim sana zahmet
    quote:

Orjinalden alıntı: ceomane

component takımı demişssin ama bütce nedir bilmiyoruz...
    markalı mallarda 150 ytl den başlar 4000 ytl ye kadar component takımı var....
    jbl helix infinityvs..uzayıp gider bu liste...
    burada lider marka olmaz..almayı dusunduğun hoparlorlerin speclerıne bakacaksın ..
    nedir ne değildir hangi frekans aralığında calışır kaç watt dır
    kaç ohm dur.vs ... vs....
    ve bunların ıcerısınden hah ıste budur dediğin comp takımını alacksın...ama speclere bakarken bütcenide düşünmelisin....:))
  • sana uyygun fiyatta compenet tavsiye edeyim kaliteli pm ne bak verebilirim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.