Şimdi Ara

Yoklama Kaçağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yoklama kaçağıyım şimdi başvurursam hemen askeremi alınırım yoksa şubattami giderim şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kingalonedark K kullanıcısına yanıt
    Ya 92 lıyım yoklama falan yaptırmadım, Yurt dısına cıkmam gerekıyor.. Tekrar doncem, Gıdıs donus bıletım mevcut, Acaba havaalnında bır sorun cıkarmı? Bılgı olan varmı? Havaalnında sorun olur dıye korkuyorum delırcem.. Cok dusunduruyor benı bu. Bır suru yol parası ve hazırlık var. Hepsı bosa gıdecek. Cok kotu bır kaygı bu benım için.. Bende seninle aynı dertteyim.
  • Arkadaşlar Merhaba

16 Aralık'ta kısa dönem olarak Kastamonu'ndaki birliğime teslim olmam gerekti fakat 6 Aralıkta şubeden gataya sevk aldım

FMF hastası olduğum için GATA'da atak geçirince gel dediler ben de iki ay kadar bekledim bu sürede gen testi yaptırdım ve gen testi sonuçlarım 3 şubatta çıktı ben de 5 şubatta doktora tekrar gittim doktor hastaneye yat atak gelirse 1 yıl erteleme veririm dedi ben de askere gitmeye karar verdim. fakat henüz hazır olmadığım için 3-7 şubat celp dönemini kaçırdım.

Bu pazartesi tekrar doktora gidip askerliğe elverişlidir alacam. 3 4 gün memlekete gidip cuma günü raporumu şubeye teslim etmeyi düşünüyorum ve muhtemelen 14 şubatta sülüsümü alacam 16 şubatta da teslim olacam.

Ben 3-7 şubat arası gidenlerden yaklaşık bi 10 gün geç gitmiş olacam. Bu orda sıkıntı olur mu? Eğitim birliğinden usta birliğine dağıtılırken ben 10 gün daha bekler miyim yoksa herkesle aynı vakitte dağıtımım yapılır bu 10 günü usta birliğinde mi çekerim?

Yanıtlarsanız sevinirm teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yoklama kaçağı para cezası
    6 yıl önce açıldı
    Yoklama kaçağı Yurtdışı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.