arkadaşlar masaüstümdeki simgeler yok oldu sadece görev çubuğu war we masaüstüne sağ tıklanmıyor başlat menüsünden yapıyorum işlemleri . ne yapbilirim acaba teşekküürler
Durum Çubuğu" na sağ tıklayın. >"Araç Çubukları" >>"Hızlı Başlat" seçeneğini işaretleyin.
veya
>Başlat >>Çalıştır >>>Aç Kutusuna "regsvr32 /n /i:U shell32" değerini yazın ve "tamam" deyin.
quote:
Orjinalden alıntı: emrah6600 Durum Çubuğu" na sağ tıklayın. >"Araç Çubukları" >>"Hızlı Başlat" seçeneğini işaretleyin. veya >Başlat >>Çalıştır >>>Aç Kutusuna "regsvr32 /n /i:U shell32" değerini yazın ve "tamam" deyin.
Kardeş görev çubuğuna sağ tıkla masaüstünü göster de. Bukadar
ctrl alt del den işlemler explorer ı kaldır ordan yeni görevden explorer yaz menu gelir sonra başlat çlıştırdaan msconfig yaz başlangıç seçneğini kaldır uygula reset at.
yok arkadaşlar olmuyo yardım edin denedim hiçbiri olmadı masaüstü hiçbişekil kullanılmıyo simge falan yok görew çubuğğundan yukarısı sağ tıklanmıyo bile
güvenli kipden başlat.msconfig aç oradaki tüm sekmeleri kaldır pc yeniden başlat.
linki tıklıyorum sayfa görüntülenmiyo diyo
P.M
quote:
Orjinalden alıntı: ghostblack linki tıklıyorum sayfa görüntülenmiyo diyo
linkte sorun yok dstm
Sorun çözüldü arkadaşlar telekkürler ramerturk
serji sanada teşekkür ediyorum unuttum kusra bakma
quote:
Orjinalden alıntı: ghostblack
Sorun çözüldü arkadaşlar telekkürler ramerturk
nasıl oldu nasıl çözüldü pm ile sorun cözülüyorsa ve nedenini anlatmazsan yarın başka nedenlerden dolayı pc acılmıyor dersin ama cevap vermeyenlere up up deyip durursun.bu forum bilgi ve paylaşım forumudur.herkes yararlanacak yok öyle bencillik.
nasıl çözdüğünü paylaşırmısın arkadaşım
Durun arkadaşlar kızmayın.
ben arkadaşa bu dosyayı msn den attım onun için PM dedim.
Serjinin yolladığı dosyayı ark. indirememiş olay bundan ibaret.