Şimdi Ara

yokuş kalkış desteği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 2008-2009 model honda civic almayı düşünüyorum. Eşim rahat kullansın ama otomatik olmasını dusunmedigimden yokuş kalkış destegi gibi bir özellik oluyormuş arabalarda dizel araclardaki gibi, bu konu hakkında bilgi sahibi olan varmı? Varmı böyle bir ozellik honda civiv de? Teşekkür ederim şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• otomatik cıvıclerde yokus kalkıs desteği var ama çok dik yokuşlarda kavramaya zarar gelmemesi için geri kaçma oluyor..
    otomatik arabalarda yokuş kalkış desteği isteyenleri anlamıyorum , çok gereksiz...otomatik vites ile zaten monotonlaşan sürüş keyfi bununla beraber tamamen kayboluyor üstelik dezavantaj olarak yakıt sarfiyatını artırıyor
  • Büyük kentlerde trafik çok bıktırıcı
    o yüzden otomatik vites elzem
  • Yok ben manuel vites diyorum. Otomatik araba zaten kacirmiyorda manuelde var diye duydum dogrumu onu arastiriyorum. Yokuş için pek dusunmuyorumda eşim manuel vitesli arabada gaz debriyaj ayari yapmadan daha rahat kullanmak için arastiriyorum çünkü otomatik dediğiniz gibi monoton araba kullanmakdan başka bişey değil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omersari O kullanıcısına yanıt
    bahsettiğin model düz vites cıvıc'te yokus kalkıs desteği yok diye biliyorum
  • VW nin bazı modellerinde var diye biliyorum ama hondalar da yok herhalde
  • hondada bildiğim kadarı ile yok fakat vw da auto hold diye bi olay var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yokuş çıkarken vites değişimi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.