Bildirim
Yokuşta Gelen Ses
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yardımı dokunur mu bilemiyorum ama bi' akrabamın arabasıda yokuş aşağı inerken takır tukur ses çıkartıyordu. Sanırım motor sabit değilmiş. -
quote:
Orijinalden alıntı: Rabelisa
Yardımı dokunur mu bilemiyorum ama bi' akrabamın arabasıda yokuş aşağı inerken takır tukur ses çıkartıyordu. Sanırım motor sabit değilmiş.
aklımızın bi köşesinde bulunsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: quvardci
1,6 Dizel bir araçta yokuş yukarı full dolu iken motor bölümünden gelen ses ne sesi olabilir arkadaşlar bi fikriniz varmı?
not: araç 10000km de, sadece yokuşlarda ve full iken zincir sesine benzer bi ses bahsettiğim ses.
Düşük devirde kullanıyorsanız vibrasyon ve tabiri caizse motorun ıkınma sesidir.
Sadece yük altında oluyorsa motor kulakları, şanjuman kulaklarını kontrol ettirin. Ek olarak Motor yük altında iken daha, motor kulaklarının yapısından dolayı daha fazla yerinde esneme - dönme hareketi yapar. Bu hareketin sonucunda bazı hasar görmüş parçalar oraya buraya sürtebiliyor.
Örnek vermek gerekirse: Grande Punto'larda aracın altında ön kısımda traversin iki ucuna bağlı destek demirini biryerler sürtüp eydiğinizde, motor yük altında girdiği an esnediği için egzost bu demire sürtüp ses yapmaktadır.
-
volana baktırın acilen. -
quote:
Orijinalden alıntı: Du Hast
quote:
Orijinalden alıntı: quvardci
1,6 Dizel bir araçta yokuş yukarı full dolu iken motor bölümünden gelen ses ne sesi olabilir arkadaşlar bi fikriniz varmı?
not: araç 10000km de, sadece yokuşlarda ve full iken zincir sesine benzer bi ses bahsettiğim ses.
Düşük devirde kullanıyorsanız vibrasyon ve tabiri caizse motorun ıkınma sesidir.
Sadece yük altında oluyorsa motor kulakları, şanjuman kulaklarını kontrol ettirin. Ek olarak Motor yük altında iken daha, motor kulaklarının yapısından dolayı daha fazla yerinde esneme - dönme hareketi yapar. Bu hareketin sonucunda bazı hasar görmüş parçalar oraya buraya sürtebiliyor.
Örnek vermek gerekirse: Grande Punto'larda aracın altında ön kısımda traversin iki ucuna bağlı destek demirini biryerler sürtüp eydiğinizde, motor yük altında girdiği an esnediği için egzost bu demire sürtüp ses yapmaktadır.
yok düşük devirden kaynaklı bi ses değil, aksine gaza bastıkça geliyor ses.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
arabanın, "ben bu devirde bu kadar ağırlığı bu eğimde çekemiyorum, ya vites küçült ya da ben yapacağımı bilirim" diye feryat figan bağırması sesi o ses... -
1. Motor kulakları
2. Baskı balata
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X