Şimdi Ara

Yol arkadaşı arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ; gezip görmek açısından Türkiye sınırları içerisinde bir ile gitmek istiyorum İstanbulda yaşıyorum , aklımdaki iller ; Bursa , İzmir , Ankara , Antalya vs. önerilerede açığım niyeti ciddi olup benim gibi kafadar kişiler varsa günübirlik veyahut 2-3 günlük konaklama şeklinde gezip görebiliriz.

• Yaşını yazman faydalı olabilir...

İzin sorunu olmasa ben de çıkıp gezeceğim sürekli ama iş hayatı rahat bırakmıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sum 41

Yaşını yazman faydalı olabilir...

İzin sorunu olmasa ben de çıkıp gezeceğim sürekli ama iş hayatı rahat bırakmıyor...

Yaş 17
  • quote:

Orijinalden alıntı: havanamorris

Merhabalar ; gezip görmek açısından Türkiye sınırları içerisinde bir ile gitmek istiyorum İstanbulda yaşıyorum , aklımdaki iller ; Bursa , İzmir , Ankara , Antalya vs. önerilerede açığım niyeti ciddi olup benim gibi kafadar kişiler varsa günübirlik veyahut 2-3 günlük konaklama şeklinde gezip görebiliriz.

0 mesajla işin zor kim kabul eder ki böyle bir şeyi
  • özgür kız modu
    dağdakilere dikkat
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeyjey11

quote:

Orijinalden alıntı: havanamorris

Merhabalar ; gezip görmek açısından Türkiye sınırları içerisinde bir ile gitmek istiyorum İstanbulda yaşıyorum , aklımdaki iller ; Bursa , İzmir , Ankara , Antalya vs. önerilerede açığım niyeti ciddi olup benim gibi kafadar kişiler varsa günübirlik veyahut 2-3 günlük konaklama şeklinde gezip görebiliriz.

0 mesajla işin zor kim kabul eder ki böyle bir şeyi

99999 mesajım olsa ne farkeder ? saçma salak yorumlar yazmayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun arkadaşı arıyorum?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.