Merhabalar ; gezip görmek açısından Türkiye sınırları içerisinde bir ile gitmek istiyorum İstanbulda yaşıyorum , aklımdaki iller ; Bursa , İzmir , Ankara , Antalya vs. önerilerede açığım niyeti ciddi olup benim gibi kafadar kişiler varsa günübirlik veyahut 2-3 günlük konaklama şeklinde gezip görebiliriz.
Yaşını yazman faydalı olabilir...
İzin sorunu olmasa ben de çıkıp gezeceğim sürekli ama iş hayatı rahat bırakmıyor...
quote:
Orijinalden alıntı: Sum 41
Yaşını yazman faydalı olabilir...
İzin sorunu olmasa ben de çıkıp gezeceğim sürekli ama iş hayatı rahat bırakmıyor...
Yaş 17
quote:
Orijinalden alıntı: havanamorris
Merhabalar ; gezip görmek açısından Türkiye sınırları içerisinde bir ile gitmek istiyorum İstanbulda yaşıyorum , aklımdaki iller ; Bursa , İzmir , Ankara , Antalya vs. önerilerede açığım niyeti ciddi olup benim gibi kafadar kişiler varsa günübirlik veyahut 2-3 günlük konaklama şeklinde gezip görebiliriz.
0 mesajla işin zor kim kabul eder ki böyle bir şeyi
özgür kız modu dağdakilere dikkat
quote:
Orijinalden alıntı: jeyjey11
quote:
Orijinalden alıntı: havanamorris
0 mesajla işin zor kim kabul eder ki böyle bir şeyi
99999 mesajım olsa ne farkeder ? saçma salak yorumlar yazmayın