Şimdi Ara

Yol ayrımındayım.Lütfen yardım!!! Samsung 46c6000/46c750/55c650???? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    quote:

Orijinalden alıntı: mateseko

2 aydır lcd arastırması yapıyorum samsung 46c750 modeli en sorunsuz modellerden biri en kısa zamanda bende almak istiyorum bir site kampanya yapmıs 46c750 2 ad 3d gözlük+hdmi kablo icinde 2630 tl 12 taksitli fiyat sizce almalımıyım yoksa biraz daha fiyatın düsmesini mi beklemeliyim malum yaz geliyor japonyadaki depremden dolayıda fiyatlarda artıs olabilir mi?
  • Bugün yarın alıcam ikisinden birini,şuanda benim için fiyat farkının bir önemi yok.
    Amacım sadece daha kaliteli olması.
    TV yi en çok mkv 1080p ve 720p film izlemek için kullanıcam,daha sonra oyun,en son olarakta az da olsa tv (sd yayın) için,yani asıl amaç mkv dir.
    Ne diyosunuz son olarak?
  • incehesap diye bir sitede sizce almalımıyım yetkililerle gorustum bugun alınırsa pazartesi günü yollıya bileceklerini soglediler bende pazartesiyi bekliycem almak icin sizce fiyatı uygun mu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mateseko

2 aydır lcd arastırması yapıyorum samsung 46c750 modeli en sorunsuz modellerden biri en kısa zamanda bende almak istiyorum bir site kampanya yapmıs 46c750 2 ad 3d gözlük+hdmi kablo icinde 2630 tl 12 taksitli fiyat sizce almalımıyım yoksa biraz daha fiyatın düsmesini mi beklemeliyim malum yaz geliyor japonyadaki depremden dolayıda fiyatlarda artıs olabilir mi?

Dostum sitede öyle bir kampanya yok malesef.Fiyat 2594 tl ve 3d gözlüklerde %20 indirim diyor.Yanlışın olmasın???
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtualdr

arkadaşlar servis geldi kurdu iki tane ölü piksel var bitişik servise gösterdim avuc içi kadar alanda 8 tane olmalı değişim için dediler bimexi aradım yetkili servis merkezinin tutanak tutmasını istediler servisle görüştüler ve son olarak değişim olamayacağını belirttiler Bimexe güvenmekle hatamı ettim acaba teşhir ürünü olması birşeyi değiştirirmi bilen varsa yardım lütfen

15 gün içinde koşulsuz iade hakkın var. Tüketici yasasına göre aç davanı her türlü alırsın. forumu araştır bu konuda bir başlık var. dava parasını bie onlar karşılamak zorunda kalıyorlar. hakkınızı kesinlikle arayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: uffuk

quote:

arkadaşlar servis geldi kurdu iki tane ölü piksel var bitişik servise gösterdim avuc içi kadar alanda 8 tane olmalı değişim için dediler bimexi aradım yetkili servis merkezinin tutanak tutmasını istediler servisle görüştüler ve son olarak değişim olamayacağını belirttiler Bimexe güvenmekle hatamı ettim acaba teşhir ürünü olması birşeyi değiştirirmi bilen varsa yardım lütfen

15 gün içinde koşulsuz iade hakkın var. Tüketici yasasına göre aç davanı her türlü alırsın. forumu araştır bu konuda bir başlık var. dava parasını bie onlar karşılamak zorunda kalıyorlar. hakkınızı kesinlikle arayın

Ölü pixel konusunda garanti kapsamı nedir biliyor musunuz?
    Kaç pixel den sonra değiştirmeleri gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CmlCngz -- 27 Mart 2011; 15:22:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CmlCngz

quote:

quote:

bildiğim kadarıyla 5 ve üstü ölü piksel varsa değişime gidiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hhcihan

quote:

Orijinalden alıntı: CmlCngz

quote:

quote:

bildiğim kadarıyla 5 ve üstü ölü piksel varsa değişime gidiliyor.

ama onun bi alani var. örn, 100cm2(kare) de 5 nokta gibi. bunu ornek olarak verdim asil degerlerini hatirlamiorum. bi sitede yaziodu kosullar, ama o siteyi unuttum :D

• Aldığınız ürünü piksel yada herhangi bir şeyi için memnun kalmadım deyip değiştirme hakkiniz vardır ayrica bazi kredi kartlarıda bu konuda yardimci oluyor meselâ ben hcbs kullanıyorum aldigim bi urun 60 gün içinde düşer kırılır yada çalınırsa 500 tl ye kadar karşılıyor bunun için herhangi bi başvuru sigorta kasko vs yapmaya gerek yok bu kredi kartlarının kullandıkları sistemlerle ilgili bonus advantage world gibi yani bi araştırın derim yol yakınken gönlünüzdeki tv yi alın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.