Şimdi Ara

Yol ayrımındayım.Lütfen yardım!!! Samsung 46c6000/46c750/55c650????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sorum çok basit ama karar vermek çok zor.Eğer bunların arasından C6000 sıyrılırsa teknolojimarketi.comdan Türkiye samsung garantili 2600Tl ye alacağım.Ama diğerleri için kesin alacağım yer istanbul bilişim.C650 3750 TL ve C750 ise 2915 TL.Yani fiyat aralığım aşağı yukarı budur.
    -46C6000 led ama çok fazla clouding ,motion blur gibi problemlerden bahsediliyor.Full led olmamasıda ayrı bir şey tabi.Yani led teknolojisinin henüz çok iyi olduğunu düşünmüyorum.Ama blue ray film ile haftasonu Teknosa da o kadar panel arasından göze hemen çarpan bir tek o vardı.Görüntü canlılığı çok cezbedici.Ayrıca Türkiye Samsung garantili ve fiyatı çok uygun.
    -46C750.Hem internet tv hem LCD hem de 3D.Yani 200hz hız 3 boyutundan ziyade sanırım görüntü kalitesini de çok etkilemektedir.Üstelik eğer kaliteli bir panelse(benim çok bilgim yok izleme olnağı da bulamadım) 3 boyutlu yayınlarda tıpkı hafta sonu yayınlanacak FB-GS maçı gibi çok zevkli olacaktır.Diğer filmleri yada test için en iyisi maç izlerken donma gecikme gölgelenme yapmayacaksa fiyat ve ekran boyutu en iyi panel bu gibi durmaktadır.
    -55C650:Teknolojisini hiç bilmediğim sadece fiyat ve ekran boyutu açısından optimum olmasından mütevellit salonda çok şık duracağını düşündüğüm için seçeneklerime dahil ettim.Ama film izlerken maç izlerken malum sıkıntıları yapacak canımı sıkacak bir panelmidir hiç bir fikrim yok.Ekran boyutu en büyük ve özellikleri açısından cezbedici görünen en iyi panel bu(fiyatına bakarak tabi).

Anlayacağınız hangisini alırsam alayım herbirinin kendi içinde benim için ayrı bir avantajı var.Sadece aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum.İlk tv Türkiye Samsung garantili diğerleri paralel ithalat olduğu için İstanbul bilişim garantili.Siz olsanız hangisini seçerdiniz????
    Not:Salonumda Panel ile koltuk mesafesi yaklaşık 5-6 mt dir.Bunuda dikkate almakta fayda var.Ayrıca bu İstanbul bilişim garantisi nedir.Güvenilesimidir??Ortada bırakmaz değilmi bizi??Bu kafamı çok daha fazlakurcalamaktadır.yani seçim kriterlerim arsında bu faktör de önemli rol oynuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apolloapollo -- 17 Mart 2011; 20:53:49 >

• Her vatan bilgisayar şubelerinde,her tarihte geçerli ve bütün ürünlerde geçerli %20 indirim hakkı korunan 1928 TL değerindeki hediye çekini 1800 TL ye satıyorum.

örnek olarak 40c6000 modeli 1912TL ye geliyor ve siz 1800TL ye almış olucaksınız,

istanbulda isen elden teslim ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ertouch_

Her vatan bilgisayar şubelerinde,her tarihte geçerli ve bütün ürünlerde geçerli %20 indirim hakkı korunan 1928 TL değerindeki hediye çekini 1800 TL ye satıyorum.

örnek olarak 40c6000 modeli 1912TL ye geliyor ve siz 1800TL ye almış olucaksınız,

yahu adam ne sormuş sen ne yazmışsın.
    amma fırsatçı insanlar var yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: souza

quote:

Her vatan bilgisayar şubelerinde,her tarihte geçerli ve bütün ürünlerde geçerli %20 indirim hakkı korunan 1928 TL değerindeki hediye çekini 1800 TL ye satıyorum.

sen okumadın herhalde tam olarak yazdığımı? fırsatçı mı yardımcı mı?
    sen önce ön yargılı olmaktan kurtul ve polemik ççıkarma boş yere.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: souza

quote:

sen okumadın herhalde tam olarak yazdığımı? fırsatçı mı yardımcı mı?
    sen önce ön yargılı olmaktan kurtul ve polemik ççıkarma boş yere.

Alıntıları Göster
    aralarında bence en iyisi 46c750 her yönü ile. izleme mesafen yeterli 46" için ama daha büyük olsun gibi bir düşüncen varsa tabi 55" almalısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: fbm333

aralarında bence en iyisi 46c750 her yönü ile. izleme mesafen yeterli 46" için ama daha büyük olsun gibi bir düşüncen varsa tabi 55" almalısın.

Alıntıları Göster
    bence 5-6 metre mesafe içine 55 şart ben de 5 metre mesafeden 52 inç kullanıyorum keşke 55 veya 60 olsaydı diyorum bu zevk meselesi imkanınız varsa büyük boy tv alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat 131

bence 5-6 metre mesafe içine 55 şart ben de 5 metre mesafeden 52 inç kullanıyorum keşke 55 veya 60 olsaydı diyorum bu zevk meselesi imkanınız varsa büyük boy tv alın

Alıntıları Göster
    aslında sorun büyük ekran olması değil arkadaşlar,ben 46 ekrana da okeyim.sadece ekran boyutu değil görüntü kalitesi açısından hangisi çok daha tatminkar bunu öğrenmek istiyorum.teşekkürederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: apolloapollo

aslında sorun büyük ekran olması değil arkadaşlar,ben 46 ekrana da okeyim.sadece ekran boyutu değil görüntü kalitesi açısından hangisi çok daha tatminkar bunu öğrenmek istiyorum.teşekkürederim

Alıntıları Göster
    görüntü diyorsan 3 model arasından c750 derim.
  • quote:

görüntü için c750 derim şayet imkanın varsa c8000 al süper görüntüsü var
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat 131

quote:

görüntü için c750 derim şayet imkanın varsa c8000 al süper görüntüsü var

Alıntıları Göster
    dostum bende senin gibi muallaktayım 46C6000 ve 46C750 arasında.
    C6000'deki clouding sorunu kafamı kurcalıyor, kullanan arkadaşlar; çok rahatsız edici mi?
    3D olması bence çok önemli bir şey de değil, 1-2 ya da 3 yıl sonrası için önemli olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hhcihan

dostum bende senin gibi muallaktayım 46C6000 ve 46C750 arasında.
    C6000'deki clouding sorunu kafamı kurcalıyor, kullanan arkadaşlar; çok rahatsız edici mi?
    3D olması bence çok önemli bir şey de değil, 1-2 ya da 3 yıl sonrası için önemli olabilir.

Alıntıları Göster
    c750 nin konsollardaki performansı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagropa

c750 nin konsollardaki performansı nedir?

Alıntıları Göster
    Ben de 46SV685 düşünüyordum ama 46C750 benim de dikkatimi çekmeye başladı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

Ben de 46SV685 düşünüyordum ama 46C750 benim de dikkatimi çekmeye başladı...

Alıntıları Göster
    LED teknolojisi yaygınken şu zamanda LCD almak ne kadar doğrudur sizce ?

46C750 kesinlikle üstün gözüküyor ama LCD ? 46C6000 100Hz ve 3D de yok. Ayrıca 46C750 da görüntü kalitesi daha iyi deniyor. Tam bir muamma gerçekten.

Biri aydınlatsın şu konuda lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le.Mans

LED teknolojisi yaygınken şu zamanda LCD almak ne kadar doğrudur sizce ?

46C750 kesinlikle üstün gözüküyor ama LCD ? 46C6000 100Hz ve 3D de yok. Ayrıca 46C750 da görüntü kalitesi daha iyi deniyor. Tam bir muamma gerçekten.

Biri aydınlatsın şu konuda lütfen

Alıntıları Göster
    Evet birisi aydınlatsın diye açtık konuyu ve arada kalan o kadar çok insan var ki.Fakat bu konulardan anlayan birkaç kişi malesef konuya yorum bile yapmıyor.Bir arkadaşa pm atıp bu topik hakkında yorum yaparmısınız ricasına rağmen:(
    Tamam şimdi ben bu modeller arasına toshiba 46sv685 i de eklersem o zaman mı yorum alacağız acaba merak ediyorum sayın Albani.Hani sizin yorumunuzu özellikle merak ettim konularda uzmansınız diye fakat bu topiğe pek uğradığınız yok malesef.
    Bu arada lcd yıllar içerisinde kendisini aşağı yukarı kanıtlamıştır.Fakat edge led olup full led muamelesi gören panellere de pek iyi gözle bakmıyorum.Hatta o kadar bunaldımki gidip plazma alacağım valla.Dün teknolojimagazasi.com a mail atıp 4700 tl lik 46c750 fiyatının abartı olduğunu ve düşürmelerini rica ettim ve şu an 3600 gibi rakamlara çektiler.Uygun diyorsanız bakabilirsiniz bence anadolu elektronik güvencesi ile:)

• quote:

Evet birisi aydınlatsın diye açtık konuyu ve arada kalan o kadar çok insan var ki.Fakat bu konulardan anlayan birkaç kişi malesef konuya yorum bile yapmıyor.Bir arkadaşa pm atıp bu topik hakkında yorum yaparmısınız ricasına rağmen:(
    Tamam şimdi ben bu modeller arasına toshiba 46sv685 i de eklersem o zaman mı yorum alacağız acaba merak ediyorum sayın Albani.Hani sizin yorumunuzu özellikle merak ettim konularda uzmansınız diye fakat bu topiğe pek uğradığınız yok malesef.
    Bu arada lcd yıllar içerisinde kendisini aşağı yukarı kanıtlamıştır.Fakat edge led olup full led muamelesi gören panellere de pek iyi gözle bakmıyorum.Hatta o kadar bunaldımki gidip plazma alacağım valla.Dün teknolojimagazasi.com a mail atıp 4700 tl lik 46c750 fiyatının abartı olduğunu ve düşürmelerini rica ettim ve şu an 3600 gibi rakamlara çektiler.Uygun diyorsanız bakabilirsiniz bence anadolu elektronik güvencesi ile:)

Alıntıları Göster
    ledler yaygınlaşıyor lcd almak ne kadar doğru gibi bir soru sormaya gerek yok çünkü bunlarda led değil bu forumda her yerde yazıyor sadece lcd tv nin led aydınlatmalısı yani modifiye görmüşü öyle yeni bir teknoloji veyada yenibir tv türü değil.eğer lcd nin hem görüntüsünü hemde fiyatı hoşunuza gitti ise led var led mi alsam diye düşünmeyin aynı teknoloji ama müşteri ince ve pazarlama buna göre yapıldığından millet led daha iyi sanıyor ama öyle değil.bu üç tv arasında da c750 en iyi olanı çünkü c650 ile c6000 aynı tv nin biri lcd biri led ve donanımlısı ondan görüntü farkı yok hatta c6000 de kronik ışık sızdırma sorunu var c650 de bu çok daha az ondan genelde bu iki tv arasında kalanlara c650 alması tavsiye edilir.ama burda bide c750 var ki bu lcd olarak samsungun en iyisi gerek panal gerekse özellik olarak .sizi üst modelleri led olması yanıltmasın bu adamlar böyle yapıp reklamlarla falan satış yapsın ki para kazansınlar yoksa en iyi tvler lcd de olur.

• quote:

ledler yaygınlaşıyor lcd almak ne kadar doğru gibi bir soru sormaya gerek yok çünkü bunlarda led değil bu forumda her yerde yazıyor sadece lcd tv nin led aydınlatmalısı yani modifiye görmüşü öyle yeni bir teknoloji veyada yenibir tv türü değil.eğer lcd nin hem görüntüsünü hemde fiyatı hoşunuza gitti ise led var led mi alsam diye düşünmeyin aynı teknoloji ama müşteri ince ve pazarlama buna göre yapıldığından millet led daha iyi sanıyor ama öyle değil.bu üç tv arasında da c750 en iyi olanı çünkü c650 ile c6000 aynı tv nin biri lcd biri led ve donanımlısı ondan görüntü farkı yok hatta c6000 de kronik ışık sızdırma sorunu var c650 de bu çok daha az ondan genelde bu iki tv arasında kalanlara c650 alması tavsiye edilir.ama burda bide c750 var ki bu lcd olarak samsungun en iyisi gerek panal gerekse özellik olarak .sizi üst modelleri led olması yanıltmasın bu adamlar böyle yapıp reklamlarla falan satış yapsın ki para kazansınlar yoksa en iyi tvler lcd de olur.

+++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 22 Mart 2011; 17:23:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

quote:

+++

Alıntıları Göster
    Katılıyorum size.Hiç led olsun çamurdan olsun benim olsun gibi bir yaklaşımım olmadı.Edge led olayına vakıf olduğum için lcd ye çok daha fazla güveniyorum ve daha yakınım.Hani c6000 sadece kontrast cazibesi ve türkiye samsung garantisi ile beraber uygun fiyatı ile aklımı karıştırıyor fakat kronik sorunlarıda çekimser kalmama neden oluyor.Led olması almama etken değil ki hele bir de edge led iken.Aslında gün geçtikçe c750 ye çok daha fazla yaklaşıyorum fakat bu panele bu kadar vereceksem tosh46sv685 olaya direk interferans yapıyor.İşte bu yüzden fiyat-garanti-memnuniyet üçgeninde bocalıyorum.

• Bende bu modellerin (c6000 c750) 40 inç olanları için yol ayrımındayım,bakalım kullanıcı ve tecrübeli kişilerin yorumlarına göre şekillenecek olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mystrious_man

Bende bu modellerin (c6000 c750) 40 inç olanları için yol ayrımındayım,bakalım kullanıcı ve tecrübeli kişilerin yorumlarına göre şekillenecek olay.
    Bildiğim kadarı ile işlemci ve panel olarak sıralama yaparsak
    1. c750
    2. c650
    3. c6000 dir.
    Bu arada ben 46c6000 kullanıyorum. televizyonu alırken c650 almak istiyordum. Ama c6000 çok daha ucuza geldiği için onu tercih etmek zorunda kaldım.
    Yanlız şu an tekrar televizyon alacak olsam edge led aydınlatmalı lcd tv yerine kesinlikle florasan aydınlatmalı lcd, c650 veya bütçe dahilinde c750 tercih ederdim.
    Edge ledlerin hepsinde kronik olarak clouding ve kenardan ışık sızması mevcut bu aynı modellerin bazı ürünlerinde idare ederken bazılarında rahatsız edecek kadar çok olmakta. Yani durum biraz şans işi, Tv işini şansa bırakmak ne kadar doğru düşünmek lazım.
    Benim şahsi kanaatime göre sıralama da yukarıda yazdığım gibi olur.

• quote:

Katılıyorum size.Hiç led olsun çamurdan olsun benim olsun gibi bir yaklaşımım olmadı.Edge led olayına vakıf olduğum için lcd ye çok daha fazla güveniyorum ve daha yakınım.Hani c6000 sadece kontrast cazibesi ve türkiye samsung garantisi ile beraber uygun fiyatı ile aklımı karıştırıyor fakat kronik sorunlarıda çekimser kalmama neden oluyor.Led olması almama etken değil ki hele bir de edge led iken.Aslında gün geçtikçe c750 ye çok daha fazla yaklaşıyorum fakat bu panele bu kadar vereceksem tosh46sv685 olaya direk interferans yapıyor.İşte bu yüzden fiyat-garanti-memnuniyet üçgeninde bocalıyorum.

Alıntıları Göster
    ben de aynı şekilde 46SV685 ve 46C750 arasında gidip geliyorum(Toshiba daha çok cezbediyor beni ama ekstra özellik olarak da Samsung ön planda) ve tabi fiyatlarının da biraz daha düşmesini bekliyorum... Bu arada paralel ithalat ile distribütör firmaların getirdikleri arasında da dağlar kadar fark var.

Örneğin;

-http://www.teknolojimagazasi.com/le46c750_117_ekran_samsung_3d_lcd_tv/ProductDetails.aspx?ProductID=56 burada:3549 TL
    -http://www.isteevinegelsin.com/store/ProductDetails.aspx?productid=119773 burada da 2540 TL

1000TL fark sadece distribütör firmanın garantisi için değer mi? Sonuçta paralel ithalatçısı da 2 yıl garanti veriyor ama ne kadar güvenilir o da ayrı bir konu...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.