Şimdi Ara

Yol ayrımındayım.Lütfen yardım!!! Samsung 46c6000/46c750/55c650???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabiki 46C750. Sadece ince olacak diye 3D den mahrum kalmaya gerek yok. hem kendini kanıtlamış bir panel LCD.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazarus

Tabiki 46C750. Sadece ince olacak diye 3D den mahrum kalmaya gerek yok. hem kendini kanıtlamış bir panel LCD.

bütçe sıkıntılıysa c750 ama sıkıntı yoksa c8000 daha sıkıntısızsa sony hx800 yada yeni seri hx720
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Tabiki 46C750. Sadece ince olacak diye 3D den mahrum kalmaya gerek yok. hem kendini kanıtlamış bir panel LCD.

bütçe sıkıntılıysa c750 ama sıkıntı yoksa c8000 daha sıkıntısızsa sony hx800 yada yeni seri hx720

okadar sayana kadar vt20 deseydin be arkadasim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

okadar sayana kadar vt20 deseydin be arkadasim

ben kimseye plazma önermem.. 2 gün sonra orasında burasında iz kalacak. elektrik tüketimi artacak. gelip diyecek sen aldırın bunu :)

Bu arada yeni seri samsung tv lerde çok iyiymiş. Yurtdışı incelemelerinde işlemci hızı olsun hareketli görüntüler olsun baya iyi şeyler söyleniyor

• yavv halen millet plazma şurada iz kalıyor enerji tüketimi fazla diye düşünüyor bu forumda defalarca konu açıldı ve kullanıp yapılan hesaplamalarda plazmanın elektrik tüketimi kayde deyecek kadar fazla olmadığı yazıldı çizildi tamamen tarafsız bir şekilde zaten binlerce lira para veriliyor bende iki tane lcd var biri 94 diğeri 117 ekran inanın ikisinden fazla bilgiasayar yakıyor o zaman kimse masaüstü bilgisayar kullanmasın hemde 350 wattlık ile millet min.500-600 kullanıyor bende ayda 10 tl fark ediyor.ama iki tv bu kadar bile değil kaldı ki bir plazma bile bilgisayar gibi yakmaz.iz konusunda gelince lcd daha mı üstün ışık sızması ,tepkime süresi ve kontarst ve renk üstünlüğünde değil tabiki dezavantajı çok fazla aslında herkes önce plazma almak istemeli ama öyle olmuyor çünkü plazmayı tek firma üretirken lcd-led i 100 firma üretiyor böyle olunca ilgi lcd-led e kalıyor ve çamur at izi kalsın diğeri için.plazma plazma derken tabi ki panasonic artık ne çok yakıyor nede ekranda iz kalma olasılığı çok az ama ölü piksel ihtimali lcd-led lerde daha fazla.efsanelere yenik düşmeyelim.nasıl ki led-lcd gibi bir efsane varsa led-lcd----plazma efsanesine de kanmayalım.

• bütçe aslında tamamiyle sıkıntılı değil ama led ve 3d; paneller için yeni çıkan teknolojiler; ve şimdilik gereksiz yere fazla para vermek istemiyorum ta ki bu sistemler daha düzgün ve gelişmiş şekilde çıkıncaya kadar(özellikle 3d özelliği için)...Bu yüzden beni 2-3 sene idare edecek geçiş ürünü vasfını görecek bir panel almayı düşünüyorum ve bunun için de MAKSİMUM ayırdığım limit 2700(46sv685 için) 2500(46C750 için)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbm333

yavv halen millet plazma şurada iz kalıyor enerji tüketimi fazla diye düşünüyor bu forumda defalarca konu açıldı ve kullanıp yapılan hesaplamalarda plazmanın elektrik tüketimi kayde deyecek kadar fazla olmadığı yazıldı çizildi tamamen tarafsız bir şekilde zaten binlerce lira para veriliyor bende iki tane lcd var biri 94 diğeri 117 ekran inanın ikisinden fazla bilgiasayar yakıyor o zaman kimse masaüstü bilgisayar kullanmasın hemde 350 wattlık ile millet min.500-600 kullanıyor bende ayda 10 tl fark ediyor.ama iki tv bu kadar bile değil kaldı ki bir plazma bile bilgisayar gibi yakmaz.iz konusunda gelince lcd daha mı üstün ışık sızması ,tepkime süresi ve kontarst ve renk üstünlüğünde değil tabiki dezavantajı çok fazla aslında herkes önce plazma almak istemeli ama öyle olmuyor çünkü plazmayı tek firma üretirken lcd-led i 100 firma üretiyor böyle olunca ilgi lcd-led e kalıyor ve çamur at izi kalsın diğeri için.plazma plazma derken tabi ki panasonic artık ne çok yakıyor nede ekranda iz kalma olasılığı çok az ama ölü piksel ihtimali lcd-led lerde daha fazla.efsanelere yenik düşmeyelim.nasıl ki led-lcd gibi bir efsane varsa led-lcd----plazma efsanesine de kanmayalım.

Sana cevabı ben değil aşağıdaki arkadaş verecek ok. her yorumuma abuk subuk cevap veriyorsun. 2D-3D mevzusunada yaptın aynı şeyi bilip bilmeden.

quote:

Orijinalden alıntı: tonmaister

Bu arada bende aldığım 50V20 yi iade ettim cihaz teşhir çıktı. Beyaz fon attım USB den bi baktım her yerde iz. Hele bi sağ altta DSMART yazısı vardıki facia. Bide adamlar yemin billah ettiler merak etmeyin kapalı kutu diye. Neyse bened telefonda sipariş verirken. Kayıt yapıyorum dedim. Telefondada uyardım teşhir çıkarsa anında iade ederim diye. Artık bekledim yeni panelleri bakalım 3500 TL civarına 46 - 50 inch aralığı ne alabilirim.

Bu arada Albani ye tavsiyeler için teşekkürler. Bende sadece film izlemek için bir panel alıcaktım. 2-3 tane LED LCD alıp geri verdikten sonra plazmada karar kılmıştım. V serisi nasip olmadı bakalım ne olucak. Ama bi yandanda 3500 TL civarına 50V20 kapalı kutu arayışım devam ediyor.

Demekki neymiş iz kalıyormuş ?

• ben zaten iyi okuduysan kalmıyor demiyorum ihtimal küçük zaten örnek gösterdiğin yazıda da arkadaş sıfır almamış adamlar çakallık yapıp teşir vermişler zaten ortalık malı olmuş tv zaten altta da yazıyor sana cevap kapalı kutu 50v20 panasonic plazma arıyorum diye.o zaman bir forumu genel olarak bak ölü piksel mi plazmada iz kalma mı ışık sızmasımı yine plazmada iz kalma mı sorunu hakkında ne kadar şikayet var istersen bir bak.ayrıcana kim abuk sabuk konuşuyor bak bakalım digitürkün 3d olarak verdiği gs-fb maçı yorumlarına millet hep aynı şeyden bahsediyor görüntüler üs üste biniyor diye kaldı ki bu 3d yayın kaliteye bak bide 2d yi 3d ye çevirmeyi düşün düşünmeye gerek yok ben bir çok tvde gördümki söylüyorum hemde normal herkesin kullandığı sd yayında hiç performans vermiyor buda gerçek.3d halen en iyi blue-ray lerden izleniyor maalesef oda 3d yayın özelliğinde olduğunda fene olmuyor.hatta git bir bak mağazalara millet genelde 3d tvlere niye animasyon 3d görüntü koyuyorlar çünkü en iyi performans onlarda yok bir maç izleyecem adam bir şut çekecek sanki bana geliyormuş gibi olacak bunlar fasa fiso öyle bişey olmuyor.tartışmaya gerek yok k.i.b.

• quote:

Orijinalden alıntı: fbm333

ben zaten iyi okuduysan kalmıyor demiyorum ihtimal küçük zaten örnek gösterdiğin yazıda da arkadaş sıfır almamış adamlar çakallık yapıp teşir vermişler zaten ortalık malı olmuş tv zaten altta da yazıyor sana cevap kapalı kutu 50v20 panasonic plazma arıyorum diye.o zaman bir forumu genel olarak bak ölü piksel mi plazmada iz kalma mı ışık sızmasımı yine plazmada iz kalma mı sorunu hakkında ne kadar şikayet var istersen bir bak.ayrıcana kim abuk sabuk konuşuyor bak bakalım digitürkün 3d olarak verdiği gs-fb maçı yorumlarına millet hep aynı şeyden bahsediyor görüntüler üs üste biniyor diye kaldı ki bu 3d yayın kaliteye bak bide 2d yi 3d ye çevirmeyi düşün düşünmeye gerek yok ben bir çok tvde gördümki söylüyorum hemde normal herkesin kullandığı sd yayında hiç performans vermiyor buda gerçek.3d halen en iyi blue-ray lerden izleniyor maalesef oda 3d yayın özelliğinde olduğunda fene olmuyor.hatta git bir bak mağazalara millet genelde 3d tvlere niye animasyon 3d görüntü koyuyorlar çünkü en iyi performans onlarda yok bir maç izleyecem adam bir şut çekecek sanki bana geliyormuş gibi olacak bunlar fasa fiso öyle bişey olmuyor.tartışmaya gerek yok k.i.b.

Kardeşim sen gidip yurtdışında senelerce tecrübe edinmiş sony ve samsungla ilk defa bişeyler yapmaya çalışan digitürkü kıyaslıyosun ya. Sana dicek bişeyim yok Ki zaten digitürkün altyapısı yok. Dışardan adam getirtip kiralayıp birşeyler yapmaya çalıştılar. Bidahaki 3D çekimleri böyle saçma sapanmı olacak sanıyosun. Bunlar tecrübe işidir.

• bende 40c750 40c6000 arasında çok kararsız kaldım 1817tl ye dün c6000 aldım teşhir ürünü idi kutulu kalmamıştı bimexten aldım
    almadan evvel teknosa, elektroworld ,mediamarkt ,vatan ada gittim başka bimexlerede sordum eşim ille led diye tutturdu kavga bile ettik iki haftadır 3d diye hevesleniyordum hatta c750 alıp hanıma c6000 diye yutturacaktım birbirine benziyor. ama ledi aldık umarım pişman olmam burda yazılanlara katılıyorum aslında ama aldık artık.
    magazalardaki elemanlara 750mi? 6000mi? diye sorduğumda hep c6000dediler,
    lcd nin 3d performansı led 3d gibi olmaz dediler,
    haziranda gözlüksüz 3d cıkıyor dediler,
    20 tane gözlükmü alıcan dediler,
    blurey almalısın dediler,
    3d filmler 80lira dediler,
    ben c6000 aldım dediler,
    sharp daha iyi renk veriyor ama tüm mağaza bi yana c6000 biyana dediler
    sonuçta 3d hevesim kursağımda kaldı. umarım pişman olmam. saygılar
  • Hayırlı uğurlu olsun.Memnun kalmanız dileklerimle...
    Ama adamlar nasıl anlatmışlar öyle C6000'i.Hele ki tüm mağaza bir yana c6000 biyana diyerek:))İşte o bir yana ayırdıkları teşhir C6000 artık sizin.
  • arkadaşlar servis geldi kurdu iki tane ölü piksel var bitişik servise gösterdim avuc içi kadar alanda 8 tane olmalı değişim için dediler bimexi aradım yetkili servis merkezinin tutanak tutmasını istediler servisle görüştüler ve son olarak değişim olamayacağını belirttiler Bimexe güvenmekle hatamı ettim acaba teşhir ürünü olması birşeyi değiştirirmi bilen varsa yardım lütfen
  • arkadaslar bence kesinlikle arada kalmayın c6000 serisi samsungun en basarısız ama fiyatından dolayı en cok satan modelidir biraz incelerseniz c750nin siklet olarak bile çok daha üstün 650 ve 6000 serisi özellik olarak birbirine çok benzeyen iki tv aynı işlemciyi kullanan iki tv goruntuleri bile neredeyse aynı sadece 6000 serisi edge led oldugu icin daha parlak buda renkleri daha cok solgunlastırıyor ama her ikiside sadece 40'' de cok iyi görüntü veriyor ekran boyutu buyudukce ikisininde 100hz olması veri kaybına görüntünün bozulmasına sebeb oluyor 750 nin hem 200 hz olması hemde 3D özelliğinin olması cok büyük artı bu 3 modelde konusursak acık ara 750 sonra 650 sonra 6000 bu arada led tv lerde birer lcd dir unutmayın hatta full led olmadıkca arka aydınlatmaları lcd ler gibi florasandır sadece kenar aydınlatmaları led lambadır... bence buyuk ekran bir tv dusunuyorsanız ve boyut 46'' ustu ise lcd bakmayın o boyutlarda kalite olarak panasonic plazmadan daha iyisini bulamazsınız buda benim kendi fikrim

• bu arada gecmis olsun sana tavsiyem o satıcılara hakkını helal etme bir insanın guvenini bu kadar kotuye kullanmak olmaz gercekten bimeks paralel ihracat diye biliyordum aldıgınız tv samsung garantilimiydi yoksa kendi servisleri miydi?
  • son kararım 46c750 dir ve iade koşullarından birisinin koşulsuz olması münasebeti ile kesinlikle internetten alacağım.İsterse ölü pixel çıksın iade almasınlarda göreyim
  • saticilara kanma kardesim. 3D ler nasil olsa satilir elimizdeki ledleri tuketelim die seni c6000 e yonlendirirler. c750 den sasma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 26 Mart 2011; 9:52:44 >
  • kardes bende bir firmada tv bölümünde çalışıyorum c6000 nin fiyatına kanma burda senden cıkarı olmayan kişilerin yorumlarını dinle 750 al ama alırken garantisine lütfen dikkat et istanbul bilişim gibi paralel ürün satanlarda fiyatlar iyidir ama tvde arıza cıktıkdan sonra cok ugrastırırlar seni iyice araştır oyle al derim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtualdr

arkadaşlar servis geldi kurdu iki tane ölü piksel var bitişik servise gösterdim avuc içi kadar alanda 8 tane olmalı değişim için dediler bimexi aradım yetkili servis merkezinin tutanak tutmasını istediler servisle görüştüler ve son olarak değişim olamayacağını belirttiler Bimexe güvenmekle hatamı ettim acaba teşhir ürünü olması birşeyi değiştirirmi bilen varsa yardım lütfen

Ben de Bimeks ten C750 aldım ama hata mı yaptım garanti kapsamı çok mu kötü?

Pazartesi gelecek Tv henüz almadım acilen cevap verirseniz belki iade etme şansım olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CmlCngz -- 26 Mart 2011; 14:42:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CmlCngz
    quote:

Orijinalden alıntı: virtualdr

arkadaşlar servis geldi kurdu iki tane ölü piksel var bitişik servise gösterdim avuc içi kadar alanda 8 tane olmalı değişim için dediler bimexi aradım yetkili servis merkezinin tutanak tutmasını istediler servisle görüştüler ve son olarak değişim olamayacağını belirttiler Bimexe güvenmekle hatamı ettim acaba teşhir ürünü olması birşeyi değiştirirmi bilen varsa yardım lütfen

Ben de Bimeks ten C750 aldım ama hata mı yaptım garanti kapsamı çok mu kötü?

Pazartesi gelecek Tv henüz almadım acilen cevap verirseniz belki iade etme şansım olur..

bence c750 suan alinabilecek en mantikli tv lerden biri ;)

• 2 aydır lcd arastırması yapıyorum samsung 46c750 modeli en sorunsuz modellerden biri en kısa zamanda bende almak istiyorum bir site kampanya yapmıs 46c750 2 ad 3d gözlük+hdmi kablo icinde 2630 tl 12 taksitli fiyat sizce almalımıyım yoksa biraz daha fiyatın düsmesini mi beklemeliyim malum yaz geliyor japonyadaki depremden dolayıda fiyatlarda artıs olabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.