Şimdi Ara

Yol bisikletine mtb teker takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. kron'un active modelini kullanıyorum. üzerinde Rubena Pro Sport yol lastikleri var ve ben bunları taşlı\engebeli yollarda kullanırken sıkıntı yaşıyorum. lastikleri değiştirmek istiyorum, önerebileceğiniz lastik\içlastik\jant var mıdır? anlayanlar beri gelip cevaplarsa sevinirim. şimdiden teşekkürler :)

• Yol bisikletlerinin maşası ve fren sisteminin arasındaki boşluk payı az olduğu için mtb lastiği takamazsınız.
    Hatta bazı yol bisikletlerine tur lastiği bile takılmaz. Maşayı ve frenleri değiştirmeniz gerekmektedir.
  • 1.75 falan taksan olur diye düşünüyorum şahsen 1.75 ile yemediğim halt yok

edit: active yi başka bir bisikletle karıştırdım. valla kullanabileceğini sanmıyorum dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 9 Aralık 2013; 19:30:25 >
  • Gotur bisikletciye buna en kalin ne takilir de sec begen al :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Yol bisikletine mtb teker takmak

Frenlerin kalin tekere musade etmez

• Anladım. Havada kaldı isteklerim. Çok teşekkür ettim. Bir tura giderken sorun oluyor, taşlı topraklı yollara giriyoruz, haliyle de üzülüyorum. Herkese çok teşekkür ettim

• Niye yol bisikleti aldın o zaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MTB ye yeni lastik
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • normal yol bisikletlerinin lastikleri 700x23c olarak geçer,
    en fazla 700x28c olur. yani yarım santim bir kalınlaşma elde edilir. biraz faydası olur ama çokda umutlu olmamak lazım.
  • Keşke şehir bisikleti alsaydınız.

• tahirismaileren kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Bisikletimden memnunum sadece öyle bir imkanım varsa değerlendirmek istemiştim :)

• shawalbe marathon 700x28c alabilirsiniz.tırtıklı ve dayanıklı bir yapısı var, her yola geliyor...
  • adi ustunde yol bisikleti taslik ve toprak yolda tabiki zorlanacaksiniz o ince tekerler ile.
    bende trek 1.2 kullaniyorum yol bisikleti narindir her yola gelmez daga tasa vuracaksaniz dag bisikleti alin.
  • Cyclocross bisikletlerinde kullanılan lastiklerden takabilirsin.

Bu linkteki gibi.
  • Maşa açıklığı ve v-fren sisteminin ölçüleri izin vermiyorsa 28C'nin üstünde bir ölçüde tekerlek takmasına imkan yok. Çoğu yol bisikleti de buna imkan tanımıyor zaten. Hadi maşa ve fren sistemi müsade etse, kadronun alt borusunun sahip olduğu açı bu sefer tekerleği sıkıştırmaya başlayacaktır. 32C ve 35C ölçüsündeki tekerlekler genel olarak belirttiğiniz gibi cyclocrosslar, şehir bisikletleri ve hibrid bisikletlerde yoğunluk kazanmış durumda.

ha bana göre, yol bisikletine mtb tekerleği takmayı düşünmek ferrariye traktör tekerleği takmak ile eşdeğer bir hareket. orası ayrı bir mevzu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yuyushi

Maşa açıklığı ve v-fren sisteminin ölçüleri izin vermiyorsa 28C'nin üstünde bir ölçüde tekerlek takmasına imkan yok. Çoğu yol bisikleti de buna imkan tanımıyor zaten. Hadi maşa ve fren sistemi müsade etse, kadronun alt borusunun sahip olduğu açı bu sefer tekerleği sıkıştırmaya başlayacaktır. 32C ve 35C ölçüsündeki tekerlekler genel olarak belirttiğiniz gibi cyclocrosslar, şehir bisikletleri ve hibrid bisikletlerde yoğunluk kazanmış durumda.

ha bana göre, yol bisikletine mtb tekerleği takmayı düşünmek ferrariye traktör tekerleği takmak ile eşdeğer bir hareket. orası ayrı bir mevzu.

Ben jant ve maşaya göre hesap yapmıştım. Frenleri hesaba katmadım. Doğru söylüyorsunuz.
  • haklısınız. Ben bir nebze de olsun asfalt dışı yolda rahat edebileyim diye düşünmüştüm, fazla ütopik olmuş. Teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.