Şimdi Ara

Yol Kenarı Denetim İstasyonları Hakkında Merak Ettikleriniz. (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
627
Cevap
32
Favori
352.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kişisel amaçlı taşıma olmasına rağmen mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayrıca hususi olanlardan alırsak da k2 belgesi gerekir mi
  • araştırdım durum karışık, k2 belgesi için vergi mükellefi olmamız lazım.. oysa evde hayvancılık yapıyoruz sadece...
  • yıldızlı k2 nereden alınır?
  • yılda 2-3 kere için almak da hiç mantıklı gelmiyor...gece oluyormu bu denetimler...gece taşıyalım
  • drakyuz D kullanıcısına yanıt
    Yıldızlı k2 alcaksın aracın ticari olduğu için.Hususi olsada alman gerekir yük varken ceza yersin yazılmayacağının garantisi yok yani.
  • hocam nereden alınıyor bu belge... yıldızlı k2 yani...ayrıca cevaplar için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drakyuz -- 15 Şubat 2016; 10:28:41 >
    Nerde ikamet ediyorsun
  • iyi günler 2 hafta önce ford transit kamyonetle izmir-bandırma arası kendime ofis eşyası almıştım onları taşıyordum araçta k2* belge mevcut gece zifiri karanlıkta giderken manisa kırkağaç da kantarı farkedemedim ve geçtim.aynı güzergah üzerindeki susurluk istasyonuna girdim ancak manisadaki istasyondan 1500 tl ceza geldi. susurluk istasyonuna girdiğim için bu cezaya itiraz etsem kabul olurmu.cevabınız için şimdiden teşekkürler.
  • cn17 C kullanıcısına yanıt
    Kabul olmaz aradaki mesafede yükü indirmen yada yeni yük yükleme olasılığından dolayı.
  • teşekkürler yaptık bi hata bedelini ödeyeceğiz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven_41

Nerde ikamet ediyorsun

Alanya
    Ulaştırma bakanlığından alacaksın orda varmı yokmu bilmiyorum.
  • merhaba, çiftçeker kırkayak şantiye dışında istihap haddi nedir ?
  • GlobaLife kullanıcısına yanıt
    Aracın çekerini istihabını bilemem.Dingil sayısına bakılır.Senin dediğin araç 4 dingil kamyon 32000 dir azamisi toleranslı geçeri 33700 dür
  • selamlar

Şifket aracı kapalı kasa Fiorino kullanıyorum. Bazen az da olsa şubelere ürün götürüyorum kantara girmem gerekir mi ve hangi belgelerin bulunması gerekir.
  • snakee7878 S kullanıcısına yanıt
    Kantarlara girmen lazım.Kendi yükünse yani irsaliyede alıcı yada gönderici sensen k2 yada k2* belgesi yeter.İrsaliye farklı ise k1 alman lazım
  • unforgiven_41 kullanıcısına yanıt
    13+1 hususi crafter minibüs. Trafiğe sordum girmez cevabı aldım. İstasyondan 1554 ₺ ceza geldi. Bu araç girmesi gerekiyor mu

• unforgiven_41 kullanıcısına yanıt
    13+1 crafter güvenlik şirketim üstüne kayıtlı hususi minibüs. İlk aldığımda Trafiğe sordum girmez cevabı aldım ama arkadan ceza geldi.Kimin sözüne güvenecez.

• quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven_41

K1 yıldızlı ile il dışı nakliye yapmadığın haricinde yetki belgesinden ceza yemezsin

bu noktada bir detay sormak isterim. örneğin marangoz ürettiği kapı pencereyi, yıldızlı K2 belgeli araçı ile şehirdışında yazlığa teslim etmesi gerekse bu durumda ne oluyor. okuduğum yazılara göre yıldızlı k2 belgesi buna olanak vermiyor. Çevirdiğiniz zaman ne oluyor.
    2. bir soru: otomobil ruhsatlı panelvanlar bu denetleme noktalarına girmiyor onu biliyorum. tamam yolda gidiyorum bu denetleme noktasına girmeden düz ilerledim, geçtim. Kameralar beni tespit etti. Plakama ceza yazılıyor mu... plaka bilgisayara girildiğinde/otomatik tanımada otomobil yada kamyonet ruhsatlı olduğunu görüp bilgisayar yada memur yazıyor yada yazmama yönünde işlem mi yapılıyor. yada bu kamyonet yaz cezayı.. otomobil ruhsat sahibi koşturup iptal ettirsin cezayı sistemi işliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rbayrakoglu -- 19 Mart 2016; 20:32:54 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.