Bildirim
Yol Tarifi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ankara - Eskişehir - Afyon - Antalya (Fethiye) diye gidin hocam. Hedef Alanya olsa Konya üzerinden gidilirdi. Her neyse;
Paralı yol gişesi olup olmadığını tam hatırlayamadım ama bu mevsimde radar kaynar her zaman o güzergahta Yolları uzun süredir gayet iyi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mangalay
Ankara - Eskişehir - Afyon - Antalya (Fethiye) diye gidin hocam. Hedef Alanya olsa Konya üzerinden gidilirdi. Her neyse;
Paralı yol gişesi olup olmadığını tam hatırlayamadım ama bu mevsimde radar kaynar her zaman o güzergahta Yolları uzun süredir gayet iyi.
Fethiye Muğlada hocam karıştırdınız siz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bayraktar.
quote:
Orijinalden alıntı: Mangalay
Paralı yol gişesi olup olmadığını tam hatırlayamadım ama bu mevsimde radar kaynar her zaman o güzergahta Yolları uzun süredir gayet iyi.
Fethiye Muğlada hocam karıştırdınız siz
Karıştırmadım güzel kardeşim Antalya'da da var Fethiye, 10 numaradır ayrıca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Güzel bir güzergah istiyorsanız, ankara denizli nazilli Bozdoğan Yatağan Akyaka fethiye güzergahı eğlenceli geçecektir. Özellikle nazilli Yatağan ve Yatağan akyaka arası tam bir tatil yoludur benim için. Bu guzergahtan yaklaşık 800 km sürüyor ve otoban yok. Tercih sizin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X