< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yol Tutuşta Focus mu Passat mı? (3. sayfa)
-
-
2006 focus a kısa süreyle sahip oldum. Gerçekten yol tutuşu çok başarılıydı. Passat kullanmadım yorum yapamayacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
B7 passatın iyi yol tutmadığı söyleniyor.
Hatta otopark B8 videosunda B7'nin gömüldüğünü hatırlıyorum.
Focus tabii ki. Hatta sınıfının en iyisi belkide.
şuraya amme hizmeti olarak iki tane adac detaylı test linki atayım ordan translate ile karşılaştırın.
eğer çocuğunuz falan varsa güvenlik sizin için önemliyse, daha stabil bi araç istiyorsanız yol tutuş ve konfor anlamında sık sık uzun yol yapıyorsanız passat alın derim.
yok ben sürekli şehir içinde kullanırım fazla uzun yol yapmam donanım olarak beni doyursun, sürüş anlamında tatmin etsin fazla para çıkmasın cebimden diyorsanız focus alın.
ayrıca şu yukarda astra falan öven arkadaşlarada bi çift sözüm var boş yapmayın lütfen.
astra tamam güzel araç tam bi focusun karşılığı opel tarafında hem sürüş olarak hem segment olarak fakat bu iki araçta passatın karşılığı değil.
eğer ki karşılaştıracaksanız insignia mondeo falan koyun passatın karşına. ki ben bi astra sahibi olarak, işyerinde 2 farklı passatı yer yer kullanan biri olarak yazıyorum passat astranın içinden geçer her anlamda focusuda tokat manyağı yapar bu demek değildir ki bu 2 araç boş araç kendi segmentinde golf ile boy ölçüşebilen araçlar. passat bunların bi tık üstü.
tabi bu testler farklı motorlarda farklı çıkar ama genelde birbirine yakındır sonuçlar.
www.adac.deVW Passat 1.4 TSI BMT Trendline (10/14 - 06/18): Technische Daten, Bilder, Preise | ADAChttps://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/autokatalog/marken-modelle/vw/passat/b8/243405/#autotestswww.adac.deFord Focus 1.0 EcoBoost Trend (09/18 - 08/19): Technische Daten, Bilder, Preise | ADAChttps://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/autokatalog/marken-modelle/ford/focus/iv/288774/#autotests
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X