Şimdi Ara

Yol Tutuşta Focus mu Passat mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
16.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Armin van Buuren*

Aynen katılıyorum, Focus'un tatlılığı orda, önden kayıp gitmiyor genelde arkadan bırakıyor RWD tepkileri veriyor denebilir. Ama tabi abartınca göstergede yanıp sönen ESP'yi görüyorsunuz o zaman beklemiyor.

Hatta şunu da söyleyebilirim MK3'ün yol tutuşu ve direksiyon tepkileri bana göre MK3.5'dan daha keskin, makyajlı kasada biraz fazla yumuşatılmış diye düşünüyorum biraz daha Golf karakterine bürünmüş araç, ancak MK3 daha agresif bir direksiyon tepkisine sahip. (Aktif olarak 2018 ve 2014 kullanıyorum.)

Alıntıları Göster
    Aracın pahasını belirleyen şey limitlerin üzerine çıktıktan sonra şasinin ve direksiyonun verdiği tepki fakat bunu anlayabilecek genel sürücü kitlesinde de forumda da çok az insan var çünkü kolay kolay bir aracın limitlerine çıkmak standart trafik ve yol şartlarında mümkün değil F3 ve F3.5 yorumlarınıza katılıyorum ama sanki arada aman aman Bi fark yok gibi geliyor f3.5 daha konforlu bana kalırsa f 2.5 un limitleri daha yüksek gibi direksiyon hissiyatındanda böyle hissediyor olabilirim ama bilmiyorum

Zaten F2 F3 temelde aynı platform neredeyse aynı yürüyen aksama sahip F3 genişliğine bağlı olarak salıncakları eksenel birazdaha çıkıntılı o kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2006 focus a kısa süreyle sahip oldum. Gerçekten yol tutuşu çok başarılıydı. Passat kullanmadım yorum yapamayacağım.

• B7 passatın iyi yol tutmadığı söyleniyor.
    Hatta otopark B8 videosunda B7'nin gömüldüğünü hatırlıyorum.

• Focus tabii ki. Hatta sınıfının en iyisi belkide.

• şuraya amme hizmeti olarak iki tane adac detaylı test linki atayım ordan translate ile karşılaştırın.

eğer çocuğunuz falan varsa güvenlik sizin için önemliyse, daha stabil bi araç istiyorsanız yol tutuş ve konfor anlamında sık sık uzun yol yapıyorsanız passat alın derim.

yok ben sürekli şehir içinde kullanırım fazla uzun yol yapmam donanım olarak beni doyursun, sürüş anlamında tatmin etsin fazla para çıkmasın cebimden diyorsanız focus alın.

ayrıca şu yukarda astra falan öven arkadaşlarada bi çift sözüm var boş yapmayın lütfen.

astra tamam güzel araç tam bi focusun karşılığı opel tarafında hem sürüş olarak hem segment olarak fakat bu iki araçta passatın karşılığı değil.

eğer ki karşılaştıracaksanız insignia mondeo falan koyun passatın karşına. ki ben bi astra sahibi olarak, işyerinde 2 farklı passatı yer yer kullanan biri olarak yazıyorum passat astranın içinden geçer her anlamda focusuda tokat manyağı yapar bu demek değildir ki bu 2 araç boş araç kendi segmentinde golf ile boy ölçüşebilen araçlar. passat bunların bi tık üstü.

tabi bu testler farklı motorlarda farklı çıkar ama genelde birbirine yakındır sonuçlar.

www.adac.de
    VW Passat 1.4 TSI BMT Trendline (10/14 - 06/18): Technische Daten, Bilder, Preise | ADAC
    https://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/autokatalog/marken-modelle/vw/passat/b8/243405/#autotests

www.adac.de
    Ford Focus 1.0 EcoBoost Trend (09/18 - 08/19): Technische Daten, Bilder, Preise | ADAC
    https://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/autokatalog/marken-modelle/ford/focus/iv/288774/#autotests

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.