Şimdi Ara

Yolanthe yenge Türkçe'yi sökmüş beyler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
4
Favori
2.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • También, estoy muy cansado para cambiar de idioma de teclado turco al español en varias ocasiones .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

quote:

Orijinalden alıntı: Bruce Wayne_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bruce Wayne_

quote:

Kusura bakmayın ama bu konuda da kendisinizi yermişsiniz. Konunun Türk insanı ile alakası yok. Aksine, kendini yetiştirmek ve ilgi alanlarını genişletmek ile ilgili.

Yedi dil konuşabiliyorum. Portekizce, İspanyolca, İtalyanca, Fransızca, İngilizce, Almanca ve azda olsa Rusça. Bunlardan İngilizce, İspanyolca ve İtalyanca'ya oldukça hakim olduğumu düşünüyorum. Önceki senelerde sırf iş için Fransa'ya gitmem gerektiğinde 4 aylık süre içerisinde kursa gittim ve özel ders aldım. Almanca ve Rusça'yı henüz tam olarak kavrayamasamda konuşulanları azda olsa anlayabiliyorum.

Düşünme ve öğrenme sınırlarınızı çok dar tutarsanız aynen böyle "yabancılar kültürlü abi" diyerek fikir belirtirsiniz. Oysa bunu demek yerine, "ben neden yapamıyorum" diyebilirseniz, üstünede çalışma ve öğrenme azminizi tetikler ve "bende yapmalıyım" diyebilirseniz, işte o zaman sizlerde o daracık sınırlarınızdan kurtulup, daha geniş bire yelpazede dolaşabilirsiniz.

Bugünlük hayat dersinin sonuna geldik. İyi günler .

El español es un idioma muy bonito. Discurso, es agradable de escuchar.

Estoy de acuerdo con usted . El idioma español es suave, tranquilo y muy adictivo.

¿Cómo se enteró como buena

Se refiere a "la forma en que escuché el español?" o "le gusta hablar español?". si no está bien, entonces no puedo entender lo que quieres decir con eso.

Google lo está convirtiendo

• quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

Lan ne yetenekli hatun be.

Genelleme yapmak istemiyorum da, bir Türk kızı bu kadar güzel olup Sneijder gibi bir futbolcuyla evlense, salar kendisini sadece bakım makımla uğraşır.

Kadın 1 senede dili sökmüş, üzerine modayla uğraşıyor, fotoğrafcılığa ilgisi var bol bol hobisi var.

Aslında Türk kızı yanlış oldu, Türk insanı demek daha doğru. Abi hiç hobimiz hiç azmimiz yok lan. 6 senedir İngilizce'yi tam anlamıyla sökemedim

sen dil öğrenme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 8 sene türkiye futbol oynayıp bir kelime türkçe konuşamayanlar utansın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Yengen hararet yapınca içiyoğum rahatlıyoğum"

-Wesley Sneijder
  • güzel sökmüş.söküşüne kurban olduğum..
  • İlk başta arkadaşın dediği yerden izlemiştim sadece aman bu ne sadece merahaba nasılsın diyor dediydim. videonun tamamını izleyince anladım kadın harbiden sökmüş, cümleleri anlıyor mantıklı cevap veriyor, düzgünde konusuyor valla helal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santa Esmeralda

8 sene türkiye futbol oynayıp bir kelime türkçe konuşamayanlar utansın

hocasını örnek alıyordu o
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.