Şimdi Ara

Yoldaki dubalara girdim birşey olur mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
12.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biri bu dubalara tamponu takıp yerinden çıkarmıştı gözümün önünde tabi o biraz dengesiz bir şekilde geçti üstünden.
  • corolla olsa idi hiçbirşey olmaz idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle daha set malzemeden yapılmalı özellikle minibüs ve otobüsler esnek diye üstünden geçiyor ve sürekli kopuyor yenisi dikiliyor, Bizim milletimize gerek yok böyle şeylere sert malzemeden olanı dik az yada çok hasarsz çıkmasın araç oradan, yada kameradan takip et belirlediğine kamu malına zarardan dava aç, esnek diye üzerinde bile bile geçen hayvandır açık ve net
  • 2002de babam yere sabit olmayan ucu sivri dubanın tam üstünden geçti bişey olmadı devam
  • silikon yav onlar nasıl alttakımına zarar versin. asıl dubalara birşey oldumu .
  • Ya şu Allahın belası sabit dubalari kim icar ettiyse ben onun
    Bir tek bizim burada var sanıyordum. Yahu her boka bundan dikiyorlar kavsaklari yol ayrimlarini bunlarla yapiyorlar insan gideceği yeri şaşırıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ezdiğin devlet malı ise şasi eğilmiş aks kopmuştur
  • Çok sert girdiyseniz rot ayarı isteyebilir. Büyük ihtimal hiç bir sorun yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -epica-

Ya şu Allahın belası sabit dubalari kim icar ettiyse ben onun
    Bir tek bizim burada var sanıyordum. Yahu her boka bundan dikiyorlar kavsaklari yol ayrimlarini bunlarla yapiyorlar insan gideceği yeri şaşırıyor.

Öyle deme hocam, delinatörcüler savunmaya gelirler. Suç hep bizde, onları abuk sabuk yerlere dikenler günahsız.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.