Şimdi Ara

Yoldaki dubalara girdim birşey olur mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
11.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vaya589

Dıkkat etmen gereken Karteer ve Karter koruma kapağıdır gerı kalanı onemsız araç sacını pek ezemez bende gectım pederın arabaylaan belkıde 2 yada 3 kez...

Alıntıları Göster
    Bir şey olmaz.Eğer fotoğraftaki dubalardan ise dokunduğunda yatıyor kendiliğinden.
  • Girsem bişey olur mu ? Desen anlarim da; girdim bişey olur mu ne ? Bak bişey olmuş mu diye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Girsem bişey olur mu ? Desen anlarim da; girdim bişey olur mu ne ? Bak bişey olmuş mu diye...

Gece karanlığında birşey anlaşılmıyor. Gündüz olsa bile ben nereden bileyim eğer tekerleğin atıyorum bağlantı yerinde bir sorun olduysa. Buraya da daha önce üstünden geçenler var mı varsa birşey oldu mu diye konu açtım. Sırf yorum yapmak için gereksiz yorum yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samir_Rallye

quote:

Girsem bişey olur mu ? Desen anlarim da; girdim bişey olur mu ne ? Bak bişey olmuş mu diye...

Gece karanlığında birşey anlaşılmıyor. Gündüz olsa bile ben nereden bileyim eğer tekerleğin atıyorum bağlantı yerinde bir sorun olduysa. Buraya da daha önce üstünden geçenler var mı varsa birşey oldu mu diye konu açtım. Sırf yorum yapmak için gereksiz yorum yapma.

Alıntıları Göster
    Hiçbirşey olmaz . Sıkışınca karşıya kestirmeden geçmek isteyenler bilerek üzerlerinden de geçebiliyor. Yaptığı izi ıslak bir bez ile silebilirsin.
    Onların ismi hacıyatmaz, üzerlerinden geçtikten sonra tekrar doğruluyorlar.

• el oğlu şerit takip asistanı koyuyor biz şeride duba koyuyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b2580x

quote:

"Gece karanlığında goremedigin için konu actiysan" en azindan soru ; girdim bişey olmus mudur ? Şeklinde olabilirdi. Olay olmuş bitmiş, senin hızına , çarpma açına, aracının saglamligina kadar milyon tane senaryo ile bişey olmuş mudur? sorusunun cevabı değişir...
    Sirf konu açmak için gereksiz konu açma. Sabah gündüz gözüyle görürsün. ( bana demesen yazmazdim bunu , , açıklama yeterliydi. )

• quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Burası turhal tokat yolu efsanedir şuanda böyle değil

Tokatlılık var mı hocam :) hakikaten bu yol çok gündeme geldi ama şimdi o yolda genişletme çalışması yapıp düzelttiler
  • Face Of Melinda kullanıcısına yanıt
    şehir icinde koyuyolar onlardan park etmesinler diye millet kesiyor onları oyle park ediyor
  • Ben c4 varken 70 km hızla vurdum önden girdik arkadan çıktı taktuk ses etti.

Bide bu plastik dubalarin 2 çeşidi var birisi çok ama çok yumuşak biriside çık sert.avm de denk geldim turuncu sert plastige arka tamponu kastirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

Tokatlılık var mı hocam :) hakikaten bu yol çok gündeme geldi ama şimdi o yolda genişletme çalışması yapıp düzelttiler

Alıntıları Göster
    En fazla çamurluk davlumbazı kırılır, tampon alt karlığı, egsoz borusu alt müşür fişi v.s yerinden çıkılır kolayca düzeltilir. Kaportadaki ve tampondaki hafif çizikler varsa astayla giderilir. Hiç birşey olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: EnergyBlue

En fazla çamurluk davlumbazı kırılır, tampon alt karlığı, egsoz borusu alt müşür fişi v.s yerinden çıkılır kolayca düzeltilir. Kaportadaki ve tampondaki hafif çizikler varsa astayla giderilir. Hiç birşey olmaz.

Alıntıları Göster
    Çizik sorun değilse hiç bir şey olmaz. Bizim garajın önüne çok park ediyorlardı, biz önüne bi kaç tane koyacaktık millet park etmesin diye. Malum pikapımız falan var ezip geçince bişey olmaz çizilme riski vs. yok domuzlukları var. Ama sonradan fikir çok saçma geldi vazgeçtik.

• Hocam duba zarar vermez ama o dubayi yola sabitledikleri çivi var biz bundan 3-4 yıl önce altımıza aldık kayseriye giderken sabaha karşı geri döndük akşama kadar parkta durdu araba neyse parktan çıktıktan sonra bayağı yağ atmıştı araba karteri çatlatmış demişti usta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4C52ABD1E

Çizik sorun değilse hiç bir şey olmaz. Bizim garajın önüne çok park ediyorlardı, biz önüne bi kaç tane koyacaktık millet park etmesin diye. Malum pikapımız falan var ezip geçince bişey olmaz çizilme riski vs. yok domuzlukları var. Ama sonradan fikir çok saçma geldi vazgeçtik.

Alıntıları Göster
    Hocam onlar plastik malzemedir bizim buraya park etmesinler diye koymuşlar taksiciler hergün üzerinden geçiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4C52ABD1E

Alıntıları Göster
    hiçbirşey olmaz merak etmeyin bizim buradada herkes üzerinden geçiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: PcExpertt

hiçbirşey olmaz merak etmeyin bizim buradada herkes üzerinden geçiyor.

Alıntıları Göster
    rahat ol abicim ben de o dubaların üstünden connect ile geçtim bir şey olmadı. ha dersin ki connect yüksek araç ama otomobil ile geçen arkadaşlarım da oldu onların araçlarda da en ufak bir sıkıntı olmadı. içini ferah tut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

malesef var
  • quote:

Orijinalden alıntı: zicoss

şehir icinde koyuyolar onlardan park etmesinler diye millet kesiyor onları oyle park ediyor

Bizim millette çare bitmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

quote:

Orijinalden alıntı: zicoss

Bizim millette çare bitmez.

Alıntıları Göster
    Başlığın tam tersi olsaydı fena olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: rallier_61

Birgun biri .bneligine araya demir duba koyar mi diye dusunmeden edemiyorum; o yuzden pervasizca o dubalarin ustunden gecmiyorum..

İçine metal boru koyarlarsa çok kotu. Ben hiç geçmiyorum ama
  • Face Of Melinda kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.