Şimdi Ara

Yolsuzluk operasyonundan sonra ortaya çıkmaya başlayan video kasetler , istifalar (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
16
Favori
10.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 secim oncesi normal bunlar basbakan siir okudugu icin hapse girmenin hıncıyla yargıyı polisi cemaate teslim etmenin cezasını ödüyor ,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya gülüyorum resmen akpli değilim ama yukardaki arkadaşların dediği gibi tek bir neden yüzünden tüm sistemi suçlayamazsın.

Adamlar Tayyip istafa etsin diyorlar ben size soruyorum 10 yıldır emek verdiğiniz bir tarlayı bırakıp gidermisiniz ? Bakın bu adam yine %50 civarı ile başa gelecek sonra diyecekler oylara fesat karıştırdılar. Yani mazeret bitmez. Yeni nedenler arayacağınıza adam gibi bir adam bulun partinizin başına koyun o kazansın.

Not: MHPliyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AkBotları salmışlar konuya gene.
  • Yahu ayni bakanlar degilmiydi bir iki ay once ogrenci evleri fuhus yuvalari diye insanlara ahlak dersi veren ?? Ayni sekilde basbakan icinde gecerli.. Ee noldu ?? Kardesinin sex kasedi cikti, ogullari milyar dolarlari goturdu. Adama sormazlar mi sen git once etrafini duzelt diye ??? Bir yerde namus ve ahlak bekciligi yapan en buyuk ahlaksizdir..

Yolsuzluk operasyonundan sonra ortaya çıkmaya başlayan video kasetler , istifalar Yolsuzluk operasyonundan sonra ortaya çıkmaya başlayan video kasetler , istifalar

• quote:

Orijinalden alıntı: SATURNUS2014

quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

Yolsuzluk operasyonundan sonra ortaya çıkmaya başlayan video kasetler , istifalar Yolsuzluk operasyonundan sonra ortaya çıkmaya başlayan video kasetler , istifalar Yolsuzluk operasyonundan sonra ortaya çıkmaya başlayan video kasetler , istifalar

hayatında yaptığın bir yanlış yüzünden tüm sisteminin alt üst olmasını dilerim. tepe takla ol inşaallah. bu kadar iftira ve provakatiflik olmaz.

biraz hüsnü zan et be adam.

gerçi başbakanımızın bu konuyla alakası olmadığına inanıyorum. etrafında yanlış yapanlar varsa temizlenmiş. herkesi 7/24 saat nasıl takip etsin. doğaya aykırı bu. ama olmuşsa da bedeli darbe gibi alaşağı edilmek , ülkenin karizmasını dışarıda çizdirmek olmamalı. böyle bir gelişme yakalanmışken.

Sen, senin emrindeki bakanlardan ve onların yaptıklarından sorumlusun. Onların yaptıkları işlerde senin imzan var, onların yaptıkları işlemlerde senin bilgin var, onların yaptığı işlerde senin sorumluluğun var. Daha başbakanın oğluna yaptığı trilyonluk kıyaklar gün yüzüne çıkmadı bile sen daha dur. Şu polis ve savcıyı dikta yönetimiyle yönetmeyip soruşturmaya izin verseydiniz onlar da ortaya çıkacaktı ama yok siz başbakanınıza toz kondurmazsınız. Adam başbakan değil peygamber mübarek tek bir hatası tek bir suçu yok dimi. Geç bunları. Bu dakikadan sonra kimse gelipte bana o başbakan denilen kişiyi savunmasın. Suçsuz olsan soruşturmalara müdahale edip yeni yapılacak gözaltılarını engellemezdin. Daha bikaç sene önce ergenekon davasında dokunulmayacak kimse yoktur yargı gereğini yapıyor diye bağırırken iş kendisine gelince bir anda darbe hükümetlerine benzedi ne işse. Bırakın artık savunulacak bir şeyiniz kalmadı.

• Yine tayyip istifacılar basmış konuyu.siz ancak avucunuzu yalarsınız.sizin oyunuzla gelmedi ak parti iktidara sizin yalan,iftira ve hakaretlerinizle gitsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shadow006 kullanıcısına yanıt
    İşin garip tarafı da o ya , akp sempatizanları " ohh afiyet şeker olsun , daha imkanları varsa onlarıda yesinler " diyor. Adamlar ayrı bir din kurmuşlar , Müslümanlık ve Kuran ile alakası yok, tamamen şer**sizlerin ve hır**zların oluşturduğu yeryüzüne inmiş en büyük şeytanların oluşturduğu bir din bunların ki. Bunca zaman ( Cumhuriyet kurulduğundan beri ) bu yolsuzluklar olmasaydı Türkiye yaşanılacak en güzel en adaletli , en düzenli , en sosyal hakları savunan bir yer olabilirdi. Umarım bundan sonra bu olaylar azalır ve toparlanmaya başlar. Ama bu halk böyle eğitimsiz ve yanlış eğitilmiş olduğu sürece malesef bundan ümidim yok.

• Unregistered yine burda
  • quote:

Yolsuzluk operasyonundan sonra ortaya çıkmaya başlayan video kasetler , istifalar

Ahmet Taşgetiren, Kanal 24'te yayınlanan Söz Bitmeden programında Elif Çakır'ın konuğu oldu. Taşgetiren, operasyonların hedefinin Erdoğan efsanesini bitirmek olduğunu söyledi.

BAŞBAKAN HEDEF ALINDI

"Bu operasyonun sayın Başbakanı hedef aldığını görmemek mümkün değil. Onun için iç ve dış boyutu var. Onun için sayın başbakan bir istiklal mücadelesi diye tanımlıyor kendi duruş ve tarzını ve onun için bu operasyonun arkasında bulunduğu düşünülen çevrelerin çok yanlış bir yerde durduklarını, kendi varoluş misyonları ile asla bağdaşmayan bir yerde durduklarını anlatmaya çalışıyor. Şahsen ben de öyle yapmaya çalışıyorum."

ERDOĞAN EFSANESİNİ BİTİRME ÇABASI

"Başbakan'ın etrafında dolaşan ve bir şekilde orayı vurulabilecek algısının oluşturulmaya çalışıldığı bir operasyondan söz ediyoruz. Yani Başbakan 12 ise şu an onun çevresindekilere atış yapılıyor. Recep Tayyip Erdoğan efsanesini bitirmek, tartışılabilir ve vurulabilir,dövülebilir hale getirmek, toplumda böyle bir imaj oluşturmak gibi bir çaba söz konusu."

CAMİA'DAN ARKADAŞLAR KENDİLERİNE SORMALI

"Başbakan Erdoğan, Gezi'den beri bu tür hamleleri Uluslararası bir komplo olarak algılıyor ve bu algıyı güçlendirecek bir çok emare var. İşte orada oldukça dramatik bir olguyu tespit etmek de gerekiyor. Bu sürecin içerisinde en baskın rolü almış arkadaşlarımız -Adını koyalım- camiadan arkadaşlar. Şunu sorabilirler, 'Başbakan niye bunu istiklal mücadelesi olarak algılıyor?' Bu sadece siyasi bir retorik midir yoksa Başbakan'ın genel olarak süreci değerlendirmesinin bir ürünü müdür?"

Ulen adamlar soyup soğana çevirmiş bunlar hala yok dış mihrak, abd, israil, iran vs
    Bir kere de kabul edin arkadaş, bu gemicikler nereden geliyor. Milyar euro deniyor ben daha o parayı hayal bile edemiyorum. Mubarek takım tutar gibi parti tutuyorsunuz.

• quote:

quote:

Gercegi soylermisin kac para verdiler sana erdogani savunmak icin .. ??

Vede benim bildigim gercek akp liler bu tweete uyar!
     Yolsuzluk operasyonundan sonra ortaya çıkmaya başlayan video kasetler , istifalar

sevgi intiharla gösterilmez. destekle gösterilir. senin gibi sapık bir mantığı var işte. önemi yok. boş konuşma boş espriler bunlar.

Kefenle biz gittik zaten başbakanı karşılamaya. Ben olsam utanırım yeminle beni nasıl bir mantalitede olan insanlar destekliyor diye

• quote:

Orijinalden alıntı: unregistered123

quote:

Gercegi soylermisin kac para verdiler sana erdogani savunmak icin .. ??

Vede benim bildigim gercek akp liler bu tweete uyar!

Biz gezi parkında sizin sazanlıklarınızı çok gördük. Boşuna zorlama

Kefenimle geldimciler gelmiş

•  Yolsuzluk operasyonundan sonra ortaya çıkmaya başlayan video kasetler , istifalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cricet -- 26 Aralık 2013; 23:54:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

quote:

Yolsuzluk operasyonundan sonra ortaya çıkmaya başlayan video kasetler , istifalar Yolsuzluk operasyonundan sonra ortaya çıkmaya başlayan video kasetler , istifalar Yolsuzluk operasyonundan sonra ortaya çıkmaya başlayan video kasetler , istifalar

hayatında yaptığın bir yanlış yüzünden tüm sisteminin alt üst olmasını dilerim. tepe takla ol inşaallah. bu kadar iftira ve provakatiflik olmaz.

biraz hüsnü zan et be adam.

gerçi başbakanımızın bu konuyla alakası olmadığına inanıyorum. etrafında yanlış yapanlar varsa temizlenmiş. herkesi 7/24 saat nasıl takip etsin. doğaya aykırı bu. ama olmuşsa da bedeli darbe gibi alaşağı edilmek , ülkenin karizmasını dışarıda çizdirmek olmamalı. böyle bir gelişme yakalanmışken.

Sen, senin emrindeki bakanlardan ve onların yaptıklarından sorumlusun. Onların yaptıkları işlerde senin imzan var, onların yaptıkları işlemlerde senin bilgin var, onların yaptığı işlerde senin sorumluluğun var. Daha başbakanın oğluna yaptığı trilyonluk kıyaklar gün yüzüne çıkmadı bile sen daha dur. Şu polis ve savcıyı dikta yönetimiyle yönetmeyip soruşturmaya izin verseydiniz onlar da ortaya çıkacaktı ama yok siz başbakanınıza toz kondurmazsınız. Adam başbakan değil peygamber mübarek tek bir hatası tek bir suçu yok dimi. Geç bunları. Bu dakikadan sonra kimse gelipte bana o başbakan denilen kişiyi savunmasın. Suçsuz olsan soruşturmalara müdahale edip yeni yapılacak gözaltılarını engellemezdin. Daha bikaç sene önce ergenekon davasında dokunulmayacak kimse yoktur yargı gereğini yapıyor diye bağırırken iş kendisine gelince bir anda darbe hükümetlerine benzedi ne işse. Bırakın artık savunulacak bir şeyiniz kalmadı.

Nick mesaj uyumu.

• Bir akp militanı daha , her mesajın altına yorum yaparak dikkat çekmeye çalışan bir paralı asker daha....

Yazık bu ülkeye , bunun gibiler cebini dolduracak ülkenin içine ettiler , hala akp yi destekleyen adamın , ya zekasından yada ahlakından şüphe ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: unregistered123

• Surda kaldi 3 ay nokta..

• Bu amerika ve israil yalakalarına,elçilerinden icazet alanlara en güzel dersi bu millet 3 ay sonra verir merak etmeyin.halk en güzel hakemdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

http://www.internethaber.com/ak-partili-vekilden-soke-eden-tepki-623524h.htm

Bunlar savcının görevini yapmasını engelleyecek kadar alçaldılar , polisin savcıya karşı geldiği ne zaman görülmüştür. Boşuna polis müdürlerinin yerlerini değiştirmediler. Ama bunlar iyi günleri , bu günlerin acısını bu halk çıkartacaktır.

• quote:

sana senin tarzınla cevap vermeye başlarsam inan dayanamazsin. edepli ol. asabımı bozma. neden hakaret ediyorsun.

"bir yerin" muhabbeti çekecek kadar zayıfsan sana diyecek bişey yok, ensen olsa profilin kapalı olmaz zaten. Hakaret edebilirsin, ister adresimi vereyim gel yüzüme hakaret et. Yerse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSC Elektronik -- 27 Aralık 2013; 0:06:54 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.