Şimdi Ara

Yön tuşları mı Analog mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar siz hangisiyle oynuyorsunuz? Ben önceden yön tuşlarıyla oynardım. Bir ara kolun yön tuşları bozuldu, analogla oynadım ve öyle alıştım. Yeni kol aldım. Şimdi yön tuşlarıyla oynayamıyorum. Analogla şutların yönünü ayarlamak daha zor gibi geldi bana.. Onun dışında bir dezavantajı var mıdır sizce?

• up
  • tabi ki analog
  • playstation 1'de we 2002'den beri hatta micro genius goal3'ten beri yön tuşlarıyla oynuyom
  • analogla oynuyorum yön tuşlarıyla oynamadığım için hangisi daha avantajlıdır bilemicem
  • Yön tuşları...
  • Yon tuslari.
  • Analog
  • quote:

Orijinalden alıntı: ichigo85

Arkadaşlar siz hangisiyle oynuyorsunuz? Ben önceden yön tuşlarıyla oynardım. Bir ara kolun yön tuşları bozuldu, analogla oynadım ve öyle alıştım. Yeni kol aldım. Şimdi yön tuşlarıyla oynayamıyorum. Analogla şutların yönünü ayarlamak daha zor gibi geldi bana.. Onun dışında bir dezavantajı var mıdır sizce?

Aynen dediğin gibi şutların yönünü belirlemek zor.Yön tuşlarıyla oynuyordum,ellerim çok yoruluyor analogla oynamaya başladım daha rahatım.
  • Analog daha rahat :)
  • Her türlü YÖN TUŞLARI.

Neden diye sorarsan alt tarafı oku anlatıyorum.

Yön tuşları :

Yön tuşları şu açıdan kötüdür bir süreden sonra elleri yorar ama en azından nereye koşup nereye pas yapacağına kendin karar verirsin ellerin yorulduğu zaman 10 dakika ara verirsin sonra devam.

Analog :

Analog şu açıdan kötüdür içeri orta yaparsın çok hassas olduğundan gider dışa atar topu sonra dik aşağı pas atarsın bakmışsın top kalecide deli eder seni kafayı yedirir 1 maçta 100 kere şu lafı söylersin ''Ulan nereye atıyosun **********''.

Bana kalırsa yön tuşları her zaman daha iyidir en azından seni deli etmez ellerin yorulunca da 10 dakikalık bi ara verirsin ellerin rahatlar ama analogda öylemi CD yi kırıp atasın gelir eğer benim gibi ps3 de oynuyosan 100 Liralık CD yide kıramazsın olan DS3 e olur

• Sol el başparmağına güveniyorsan yön tuşları derim. Güvenmiyorsan da sorun değil bi süre sonra nasır tutarlar ve rahat rahat oynarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: REMDER

Sol el başparmağına güveniyorsan yön tuşları derim. Güvenmiyorsan da sorun değil bi süre sonra nasır tutarlar ve rahat rahat oynarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Bozprens

Her türlü YÖN TUŞLARI.

Neden diye sorarsan alt tarafı oku anlatıyorum.

Yön tuşları :

Yön tuşları şu açıdan kötüdür bir süreden sonra elleri yorar ama en azından nereye koşup nereye pas yapacağına kendin karar verirsin ellerin yorulduğu zaman 10 dakika ara verirsin sonra devam.

Analog :

Analog şu açıdan kötüdür içeri orta yaparsın çok hassas olduğundan gider dışa atar topu sonra dik aşağı pas atarsın bakmışsın top kalecide deli eder seni kafayı yedirir 1 maçta 100 kere şu lafı söylersin ''Ulan nereye atıyosun **********''.

Bana kalırsa yön tuşları her zaman daha iyidir en azından seni deli etmez ellerin yorulunca da 10 dakikalık bi ara verirsin ellerin rahatlar ama analogda öylemi CD yi kırıp atasın gelir eğer benim gibi ps3 de oynuyosan 100 Liralık CD yide kıramazsın olan DS3 e olur

Analogla ilgili tam da bahsettiğin sorunu yaşadım. Kanattan oynayan biriyim genelde, kanattan dalıp son çizgiye inmeden ceza sahasına yerden pas bırakıyorum top kaleciye gidiyor. Gerçekten uyuz bir durum.

• Analog
  • Analog rahat yön tuşlarından.Hemde yön tuşları laptop ise kötüleşiyor ve kullanılamıyor.Analog
  • fark eder mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.