Merhaba webmastersitesi.com ailesi birçok kişi yoncu.com güvenilirmi diyor ? Sizce yoncu.com'dan alış veriş yapılmalımı ? Yoncu.com'u neden Seçeyimki ? Neden Yoncu.com hakkında çok şikayet var ? size bugün bunları cevaplıyıcağım
öncelikle şunu belirteyim 2012'den beri yoncu.com müşterisiyim alt bayilik olsun birçok hizmet aldım hesaplamama göre yoncu.com'dan tam 2012 yıllından bu yana 2,240TL lik alış veriş yaptım
Aldığım VDS,VPS'Ler
Aldığım Domainler
Hesabımdaki Kredi
Yaptığım Alış Verişler gördüğünüz gibi birçok konuda alış veriş yaptım ve yoncu.com'un alt bayisiyiz
Neden Yoncu.com'u Seçmeliyim ? 1: Yoncu.com 7/24 saat dilerseniz telefon ile dilerseniz siteden jet bir hızla destek alabilirsiniz 2: Yoncu.com'da destek'deki arkadaşlar hepsi işinin uzmanı bir sorun olduğu zaman anında müdahale ediyorlar. 3: Yoncu.com dan aldığınız vds veya vps kimseye ihtiyaç duymadan kendiniz yönetebilirsiniz işte bukdar kolay kimseye muhtaç olmadan yardım almadan basit bir kaç adımda yoncu.com'un size sunduğu linux tabanlı işletim sistemlerini kuruyorsunuz 4: Yoncu.com'dan Neden Alan Adı Alayım ? yoncu.com dan alan adı alayım diyenlere cevap gelsin hemen yoncu.com aldığınız alan adı anında aktif olur ve kolay yönteim paneli ile yönetebilirsiniz firma ile iletişime geçmeden anında transfer kodunuzu öğrenebilirsiniz Plesk Panel kullananlar bilir plesk panel için basit bir şekilde plesk panelinizin ıp adresinizi yazın domaininiz 3dk sonra otomotik yönlensin URL Yönlendirme sistemi ile alan adınızı istediğiniz domaine yönlendirebilirsiniz Domaininizi Yoncu.com üzerinde üye olan başka kişiye aktarabilirsiniz Ücretsiz Güvenlik Koruması ( Whois İçin ) Yoncu.com'u diğer firmalardan ayıran en büyük özeliklerden biriside aldığınız alan adlarını Yoncu.com üzerinden satışa çıkarabilirsiniz ve Satığınız Alan adları bu sayfada görüntülenir almak istiyenler alır Cpanel,Plesk den değil Mail adreslerinizi Yoncu.com'dan Yönetiyorsunuz ( Beni Etkiliyende bu güvenlikdi ) 5: Yoncu.com'da bir çok ödeme seçeneği var
Yoncu.com bukadar kişi tercih ediyor
Yoncu.com Güvenilirmi ? 1: Yoncu.com Ünvanlı Kurumsal Bir Firmadır 2: Yoncu.com Tescili Bir Markadır 3: Yoncu.com Bir Limited Firmasıdır buda başlı başına yetmektedir
Neden Yoncu.com Hakkında Birçok Şikayet Var ? 1:Bir örnek vermek isterim bir markete gitiğinizi düşünün herhangibi bir ürün aldığınız zaman son kullanma tarihine bakarsınız ? öyle değilmi veya bir eczaneden ilaç aldığınız zaman reçeteyi okursunuz ilacı kullanmadan önce üstdeki resime baktığınız zaman birçok firma gibi yoncu.com da ürünleri hakkında sözleşmeler sunuyor ee bizim türk milletimiz genelikle fiyata bakar direk alır ürünün sözleşmesini okumadan bir sorun olur sonra ? sözleşmeyi okumadan talep oluşturur beklemediği cevabı alamayınca yoncu.com hakkında şikayet açarlar
Sizce Yoncu.com'dan Alış Veriş Yapmalımıyım ? 1:yoncu.com dan alış veriş yapmalısın ben 3 yıllık müşterisi olarak gönülden söylüyorum hızlı ve uzman destek ekibi var 7/24 saat telefon ile destek var uygun fiyat yüksek hizmet ve ayrıca veresiye ödeme var yoncu.com müşterilerine sorunsuz güvenmektedir seçili ürünleri veresiye ödeme ile alabilirsiniz sonradan ödiyiceğinize dair söz verirseniz
2: Yoncu.com dan aldığınız ürünlerde 7 Gün içerisinde geri iade talebi edebilirsiniz böylelikle 7 gün içinde kullandığınız kadarı ile paranızdan kesinti olur ve hesabınıza eklenir !
konuyu toplamda 1 saatde hazırladım düşüncelerinizi yazarsanız daha fazla yardımcı olabilirim.