Şimdi Ara

YÖNETİCİ KOLTUĞU 269.90 TL YERİNE KARGO-KDV DAHİL 199.90 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
7.334
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ancora

Adore deyince modüler mobilyaları kum gibi dağılan eşyalar geliyor aklıma. Şahsen ihtiyacım olsa ve 199 değil 100 TL olsa yine almam.

Sayın ancora,

Daha önce ürünlerimizle ilgili nasıl bir sıkıntı yaşadınız bilmiyoruz fakat hakkımızda bu şekilde düşünüyor olmanız bizleri ciddi şekilde üzmüştür. Belirtmek isteriz ki Adore Mobilya olarak hiç bir müşterimizin sıkıntı yaşamasını istemeyiz. Bizler her zaman, Ticari ahlak ve yasalar çerçevesinde siz değerli müşterilerimiz tarafında olmayı ilke edinmiş bir firma olduğumuzu belirtiriz.
    Bizler tamamen sizlerin sorunlarına ilk elden yardımcı olmak ve sizlere fırsatlar sunabilmek amacıyla bu forumda bulunmaktayız. Yaşadığınız sorununuzu bize iletirseniz, size de yardımcı olmaktan memnun oluruz.

İlginize teşekkür ederiz.

• Ben de zamanında hepsiburadadan adore gardrop almıştım. Çadır gibi, her an yıkılabilir. Oldukça ellemiyorum ki evlenene kadar bari beni götürsün diye :)zaten taşınma falan sakın düşünmeyin aldıktan sonra, yorumum biraz acımasız gibi oldu ama başıma geleni anlattım bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 3 sene önce adoreden bu koltuğun benzerinden aldım. Halende kullanmaktayım. 3 defa parçayla ilgili sorunum oldu, tereddütsüz sadece bir telefonla ADORE parçaları kargoyla adresime gönderdi. İhtiyacım olsa hiç düşünmeden alırım koltuğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daryl Dix0n

Sizi görmem çok iyi oldu. Kasım 2013 de vlt-028 modelini adım hiç memnun kalmadım bu yüzden belimde düzleşme oldu neden iade kabul etmiyorsunuz.

Sayın Daryl Dixon,
    Ürünlerin iade alınması üretim hatası durumlarında söz konusu olmaktadır, garanti kapsamında olan ve hasar gören parçaların değişimi ücretsiz olarak yapılmakta, garanti süresi dolmuş ürünlerin yedek parçaları da hiçbir kar gözetmeksizin sadece parça maliyeti talep edilerek gerçekleştirilmektedir. Bahsetmiş olduğunuz VLT-028 ürünümüz uygun fiyatlı, en çok tercih edilen ürünlerimizdendir. Bu ürünle ilgili şikayet gelmemektedir. Fakat çalışma koltuklarını alırken,maksimum çalışma saatleri ve tavsiye edilen maksimum ağırlık uyarılarını dikkate almanız gerekmektedir. VLT-028 kodlu koltuğumuz maksimum 3-4 saat çalışma ve maksimum 75 kg ağırlık için tavsiye edilmektedir. Daha uzun çalışma saatlerinde maksimum konfor için tavsiye edebileceğimiz MXY-300, MXY-400, VLT-500 ve VLT-800 çalışma koltuklarımız mevcuttur..
    İlginize teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: adoremobilya

quote:

Orijinalden alıntı: Daryl Dix0n

Sizi görmem çok iyi oldu. Kasım 2013 de vlt-028 modelini adım hiç memnun kalmadım bu yüzden belimde düzleşme oldu neden iade kabul etmiyorsunuz.

Sayın Daryl Dixon,
    Ürünlerin iade alınması üretim hatası durumlarında söz konusu olmaktadır, garanti kapsamında olan ve hasar gören parçaların değişimi ücretsiz olarak yapılmakta, garanti süresi dolmuş ürünlerin yedek parçaları da hiçbir kar gözetmeksizin sadece parça maliyeti talep edilerek gerçekleştirilmektedir. Bahsetmiş olduğunuz VLT-028 ürünümüz uygun fiyatlı, en çok tercih edilen ürünlerimizdendir. Bu ürünle ilgili şikayet gelmemektedir. Fakat çalışma koltuklarını alırken,maksimum çalışma saatleri ve tavsiye edilen maksimum ağırlık uyarılarını dikkate almanız gerekmektedir. VLT-028 kodlu koltuğumuz maksimum 3-4 saat çalışma ve maksimum 75 kg ağırlık için tavsiye edilmektedir. Daha uzun çalışma saatlerinde maksimum konfor için tavsiye edebileceğimiz MXY-300, MXY-400, VLT-500 ve VLT-800 çalışma koltuklarımız mevcuttur..
    İlginize teşekkürler.

iyi ne yapalım canınız sağolsun sırt desteği var yazıyordu ama yoktu yani.

• bu modelde indirim bekliyoruz

YÖNETİCİ KOLTUĞU 269.90 TL  YERİNE KARGO-KDV DAHİL 199.90 TL
  • kusura bakmayın ama önce şu müşteri şikayetlerinize bir çözüm bulun..

https://eksisozluk.com/adore-mobilya--2294046?p=1

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/2128

bende bu ay içerisinde bir koltuk almayı düşünüyorum Adore aklımdaki ilk markaydı, şuan listede adı bile yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!

kusura bakmayın ama önce şu müşteri şikayetlerinize bir çözüm bulun..

https://eksisozluk.com/adore-mobilya--2294046?p=1

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/2128

bende bu ay içerisinde bir koltuk almayı düşünüyorum Adore aklımdaki ilk markaydı, şuan listede adı bile yok..

Sayın Chinogolog,
    Müşterilerimizin şikayetlerine e-mail yoluyla özel cevap veriyoruz. Bu nedenle bahsettiğiniz sitelerde cevaplarımızı görmeniz mümkün değil. Fakat uyarınız için teşekkür ederiz bundan sonra şikayetvar.com' dan da açık cevap verilecektir. Ekşi sözlükteki tarihlere bakarsanız oldukça eski olduğunu göreceksiniz. Bizim müşteri hizmetleri departmanımızla irtibata geçen her müşterimize yardımcı olunmaktadır.
    İlginize teşekkürler.

• https://www.adoremobilya.com/style-krom-ayakli-yonetici-koltugu-file-sirt-sentetik-deri?keyword=vlt-1
    www.adoremobilya.com/max-office-high%20trend-file-sirtli-yonetici-koltugu?keyword=mxy400

@adoremobilya sipariş vermek istiyorum hangi koltuğu almalıyım acaba, Vlt-160 gerçekten güzel fakat indirimdeki ürününüz hakkında hiç bilgim yok. Karar vermem konusunda yardımcı olurmusunuz?

• Merhaba

Özel bir şirkette ofis boy olarak çalışıyorum
    Getir-götür işlerindeyim şimdilik ancak kariyer planlaması yaptım

Sırtımı ciddi rahatsız ediyor koltuklar. Böyle bir şey alsam ortepedik midir?
    Birde ofiste bunu kullansam bana değişik bakar lar mı?
    Şimdiden alıp rahat edip biraz prestij yapıp ilerdeki kariyer planlamam da da kullanmış olurum

Velhasıl büyüyünce de giyerim
    Ne dersiniz?

NOT: Yönetici değilim olur mu ( Henüz )
  • quote:

Orijinalden alıntı: tvyayini

İlk 300 kişiye kod gönderilecek ama sadece 100 kişi kodları kullanabilecek ne saçma iş.

Aynen yaa, şaka gibi.
    Gören de 1000TL'lik koltuğu 199.90'a veriyorlar zannedecek.

Akıllarınca milleti yarış havasına sokmaya çalışıyorlar. 50 kişi kod ister, 7 kişi sipariş verir, milletle dalga geçmek neymiş anlarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 199 tl gene cok pahalı.
  • Arkadaşlar firmanın temsilcisi buradan sizlere yardımcı oluyor sizler firmayı yerden yere vuruyorsunuz. Alan alsın almayan yorum yapmasın varsa daha kaliteli bi marka gidin onu alın. Adamların koltukları bana göre diğer firmalardan çok daha üstün. Vurun vurun ama öldürmeyin
  • Memurlar oturabiliyor mu?
  • Markayı görünce cevap yazmak istedim.
    Adore marka 2 adet yönetici koltuğu almıştım 2011 yılında 1 yıl sonra amortisörün bir hata oldu ve müşteri hizmetlerinden Eda hanım ile iletişime geçtim 1 hafta içinde yeni amortisörünü gönderdiler ve sorunum çözüldü. Aradan 1 yıl geçti 2013 yılında kullanımdan dolayı sağ yan kolu vida yerinden çatladı tekrar iletişime geçtim 2 adet kol gönderdiler. 3-4 ay sonra belki olur diye tekrar iletişime geçtim oturduğum alt kısımdaki deride aşınma oldu diye mail attım garanti süresi geçmiş olmasına rağmen yeni koltuk altını gönderdiler.

Anlattığımı inanmayan olabilir ama müşteri hizmetleri ile direk iletişime geçenler var ise aynı durum ile onlarda karşılaşmışlardır, firma ürünün her zaman arkasında halende o ürünü kullanıyorum çok şükür bir sorun yok korkmuyorum bir sorun olursa tekrar iletişime geçerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prowas -- 5 Mayıs 2014; 18:45:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: prowas

Markayı görünce cevap yazmak istedim.
    Adore marka 2 adet yönetici koltuğu almıştım 2011 yılında 1 yıl sonra amortisörün bir hata oldu ve müşteri hizmetlerinden Eda hanım ile iletişime geçtim 1 hafta içinde yeni amortisörünü gönderdiler ve sorunum çözüldü. Aradan 1 yıl geçti 2013 yılında kullanımdan dolayı sağ yan kolu vida yerinden çatladı tekrar iletişime geçtim 2 adet kol gönderdiler. 3-4 ay sonra belki olur diye tekrar iletişime geçtim oturduğum alt kısımdaki deride aşınma oldu diye mail attım garanti süresi geçmiş olmasına rağmen yeni koltuk altını gönderdiler.

Anlattığımı inanmayan olabilir ama müşteri hizmetleri ile direk iletişime geçenler var ise aynı durum ile onlarda karşılaşmışlardır, firma ürünün her zaman arkasında halende o ürünü kullanıyorum çok şükür bir sorun yok korkmuyorum bir sorun olursa tekrar iletişime geçerim.

Ülkemizde bir çok şirketten alışık olmadığımız hareketler. Ben şahsen almayı düşünmüyorum, ihtiyacım yok, ama duyarlı olmaları takdir edilir...

• Adore mobilya bence standartların üzerinde ürünlerin kolay kurulumu olsun satış sonrası hizmetler olsun çok ilgililer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

bu modelde indirim bekliyoruz

aynen vlt 380 bekliyorum bende hızlıalda indirimdeyken alamamıştım geçen sene bidaha da düşmedi o fiyatlara.

https://www.adoremobilya.com/ev-ofis-ve-calisma-odasi/ev-ofis-ve-calisma-odasi-calisma-yonetici-koltuklari.html/manager-techno-file-sirtli-cok-fonksiyonlu-yonetici-koltugu-siyah

• Adore VLT-500FD modelini 07/2011 de hepsiburadadan almıştım. Kutuyu açtım, sandalyeyi kurdum, yukarı aşağı inip kalkmıyordu. Adoreyi aradım, yeni piston gönderdiler. Gönderdikleri de bu sefer bu sandalyeye ait değildi. 15 20 dk kadar zorladıktan sonra (bir defa geçtiğinde bir daha çıkması zordur) pistonu sandalyenin gövdesinden ayırıp baktığımda pistonun üzerine basan metal parçanın yamuk olduğunu fark ettim. Onu çekiçle düzeltip yerine yerleştirdim. 3 ay sonra sol kolçağın içindeki vidayı tutan plastik çatladı. Sonra da altındaki plastik cips gibi dağılmaya başladı. 1 sene sonra da sağ kolçak gitti.

62 kiloyum, klavye kullanırken ve çalışırken dirseğim dışında üzerine hiç bir şey koymadım (üzerindeki yük 15 kiloyu geçmemiştir). Açıkçası şu rezil koltuktan kurtulurum diye konu başlığına girdim, o da adore çıktı. Bir yerde hata çıkar iki yerde çıkar, yanlış üretim der geçersiniz ancak sattıkları ürünün her tarafı dökülünce lanet olsun diyorsunuz. Uğraşsanız destekle kanka olacaksınız. Bu arada geçen senenin ortalarında da minderin kaplaması kalkmaya başladı.

Fileli kısımlar zaten dalgalı bir durumda, resim çekmeye ihtiyaç bile duymuyorum.

Yanında hediye olarak bir masa verdiler, 4 yaşındaki çocuk elindeki oyuncakla (en fazla 150 gr plastik çekiç gibi bir şey) kenarına vurunca köşesi yuvarlaklaştı. Nerede olduğunu bilsem o masanın resmini de eklerim.

Gidin bilmediğiniz markalardan alın, bir şey olduğunda en azından bilmem nerenin malı, normaldir dersiniz. Daha ucuza bile gelebilir. Eğer Adore kalite anlayışında büyük bir ilerleme kaydetmemişse 199TL bu ürün için aşırı bir fiyat.

Bundan önce 17 yıl bürosit kullandım. Sırt kısmı çok az yatıklaşmıştı (3 4 derece kadar), ses çıkartıyordu diye Adore'yi almıştım. Hiç bir marka ya da ürünü çok fazla kötülemem, maliyet satış kar analizini az çok yapabilirim, şu resimleri gören herkes marka hakkında yorumunu yapacaktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hades. -- 6 Mayıs 2014; 0:00:55 >

• sakurek kullanıcısına yanıt
    Ben de kitaplığı var hocam kullanıyorum iş görüyorlar ama çokta süper bir hissiyatları yok zaten sunta bence kitaplık yerine toz olması çok sıkıntı değilse raf alıp takın duvara daha iyi olur
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.