Şimdi Ara

YÖNETİCİ KOLTUĞU 269.90 TL YERİNE KARGO-KDV DAHİL 199.90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
7.333
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adoremobilya.com’ dan yine sadece DH Forum üyelerine süper fırsat!!!

Siz Dh Forum üyelerinden gelen talepler üzerine, MXY400SF çalışma koltuğu için çok özel bir fırsat sunuyoruz.

MXY400SF Max Office High Trend File Sırtlı Yönetici Koltuğu 269.90 TL yerine, KARGO ve KDV DAHİL sadece 199.90 TL

Bu ürün 2 yıl garanti belgesiyle, adınıza faturalı olarak sıfır ambalajında gönderilecektir.

Bu fırsattan yararlanmak için yapmanız gereken, kampanya başlatıldıktan sonra forumdan bize "indirim kodu" konulu özel mesaj göndermek. Özel mesaj dışındaki talepler dikkate alınmayacaktır. Özel Mesaj atan ilk 300 kişiye indirim kodu gönderilecektir. 300 adet indirim kodu bittiğinde kod verilme işlemi durdurulacaktır.

İndirim için verilen kodlar sadece 8 Mayıs 2014 Perşembe günü 12:00 ile 15:00 saatleri arasında kullanıma açılacaktır. İndirim kodlarını belirtilen saatler arasında alışveriş yapan ilk 100 kişi kullanılabilecektir.100 adet ürün stoğu bittiğinde kod kullanımı kapatılacak ve kullanılmayan kodlar geçersiz olacaktır.

İndirimden yararlanmak için size verilen indirim kodunu sepetinizde kullanmanız gerekmektedir.

Fırsat ürününü incelemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz
     YÖNETİCİ KOLTUĞU 269.90 TL  YERİNE KARGO-KDV DAHİL 199.90 TL

YÖNETİCİ KOLTUĞU 269.90 TL  YERİNE KARGO-KDV DAHİL 199.90 TL

Kampanya koşulları:
    *Kampanyamız sadece DH Forum üyeleri için geçerlidir.
    *Her DH forum kullanıcısı sadece 1 adet indirimli ürün alabilecektir.
    *Kampanyamız 100 adet ürünle sınırlıdır.
    *Verilen kodlar tek kullanımlıktır ve sadece belirtilen tarih-saatte geçerlidir. (8 Mayıs 2014 Perşembe – Saat: 12:00-15:00)
    *"199.90 TL MXY400SF " sitede geçerli olan diğer kampanyalar ile birleştirilemez.
    *Siparişler 9 Mayıs 2014 Cuma günü MNG Kargoya teslim edilecektir. Teslimat süresi, teslimat adresinin merkeze uzaklığına göre değişim gösterebilmektedir. Kargoda olabilecek gecikmelerden firmamız sorumlu değildir.

• Hmm değişik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uyduruk
  • Talepler daha çok kitaplık üzerineydi

• quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Talepler daha çok kitaplık üzerineydi

Sayın Sakürek,
    İlk kampanyamızda kitaplık, ikinci kampanyamızda zigon sehpa vermiştik. Dh forum kullanıcılarından gelen talepler (Özel mesaj ve açık forum yoluyla) üzerine çalışma koltuğu kampanyası yapmaya karar verdik. Sizden gelen talepler tekrar değerlendirilecektir.
    İlginiz teşekkürler.
  • nasıl bu koltuk alıp kullanan var mı?
  • Böyle bir koltuk alacaktım, yorumları dikkatle takip ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Metro markette çok güzel patron koltukları var. 149 tl ye bi tane aldim. Hava alan fileli modelleri var. Yaz geliyor 15 dakikaya bi tarafınız pişecekse o kadar parayı deri koltuğa vermek mantıksız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dyshi4 -- 5 Mayıs 2014; 10:05:39 >
  • Fileli koltuklarınız içinde kampanya bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mintmax

Fileli koltuklarınız içinde kampanya bekliyoruz

quote:

Fileli koltuklarınız içinde kampanya bekliyoruz

MXY400SF kodlu koltuğumuz da file sırtlıdır. Aşağıdaki linkten ürünü inceleyebilirsiniz.
    İlginize teşekkürler.

https://www.adoremobilya.com/max-office-high%20trend-file-sirtli-yonetici-koltugu?keyword=mxy400

• Koltuk bakınıyorum ama rahat mı değil mi bilemedim kullanan birilerinden yorum alsak iyi olur.
  • quote:

Bu ürün daha kibar. Bunun içide kampanız olursa çok iyi olur.
    https://www.adoremobilya.com/ev-ofis-ve-calisma-odasi/ev-ofis-ve-calisma-odasi-calisma-yonetici-koltuklari.html/max-office-comfort-file-sirtli-yonetici-koltugu

Bnm de çok hoşuma gitti, bence bu da kampanyaya dahil edilmedir diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: adoremobilya

quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Talepler daha çok kitaplık üzerineydi

Sayın Sakürek,
    İlk kampanyamızda kitaplık, ikinci kampanyamızda zigon sehpa vermiştik. Dh forum kullanıcılarından gelen talepler (Özel mesaj ve açık forum yoluyla) üzerine çalışma koltuğu kampanyası yapmaya karar verdik. Sizden gelen talepler tekrar değerlendirilecektir.
    İlginiz teşekkürler.

Zigon sehpada aynı kampanyayı tekrar bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

quote:

Bu ürün daha kibar. Bunun içide kampanız olursa çok iyi olur.
    https://www.adoremobilya.com/ev-ofis-ve-calisma-odasi/ev-ofis-ve-calisma-odasi-calisma-yonetici-koltuklari.html/max-office-comfort-file-sirtli-yonetici-koltugu

Bnm de çok hoşuma gitti, bence bu da kampanyaya dahil edilmedir diye düşünüyorum

Bu kampanyamız yalnızca MXY400SF için geçerlidir. Bahsetmiş olduğunuz ürün maalesef bu kampanya içine dahil edilemez. Fakat talepleriniz kesinlikle değerlendirilmektedir.
    Teşekkürler

• Adore deyince modüler mobilyaları kum gibi dağılan eşyalar geliyor aklıma. Şahsen ihtiyacım olsa ve 199 değil 100 TL olsa yine almam.
  • yönetici olma zorunluluğu var mı?
  • Sizi görmem çok iyi oldu. Kasım 2013 de vlt-028 modelini adım hiç memnun kalmadım bu yüzden belimde düzleşme oldu neden iade kabul etmiyorsunuz.
  • Bunun adını değiştirsinler yahu. Bundan bir tane alıp, bakkal dükkanından bozma bir dükkan(onlara göre ofis) açanlar kendilerini gerçekten yönetici zannediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Bunun adını değiştirsinler yahu. Bundan bir tane alıp, bakkal dükkanından bozma bir dükkan(onlara göre ofis) açanlar kendilerini gerçekten yönetici zannediyor.

zaten koltuğu satabilmek için adı yönetici koltuğu
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.