Şimdi Ara

YÖNETİCİ KOLTUĞU 269.90 TL YERİNE KARGO-KDV DAHİL 199.90 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
7.334
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • MXY400SF Max Office High Trend File Sırtlı Yönetici Koltuğu 269.90 TL yerine, KARGO ve KDV DAHİL sadece 199.90 TL

Kampanyamız için kod dağıtımımız sona ermiştir. İlginize teşekkür ederiz.
  • Dirsek bölümleri bir süre sonra kol ağrıtıyor. Ayrıca çok sağlıklı sağlam değiller. Kargoda çok problem çıkıyor.! Kesinlikle PTT ile çalışmayın ve KARGO GÖREVLİSİNİN YANINDA tüm parçaları kontrol etmeyi unutmayın; zira problem varsa tutanak tutturun.!!!! Tecrübeyle sabittir.
  • ben alacaktım ama bu kadar kötü yorumun üstüne vaz geçtim almak isteyen varsa indirim kodunu vereyim öm atın yeter
  • MXY400SF Max Office High Trend File Sırtlı Yönetici Koltuğu 269.90 TL yerine, KARGO ve KDV DAHİL sadece 199.90 TL

Kampanyamız sona ermiştir. İlginize teşekkür ederiz.
  • adoremobilya kullanıcısına yanıt
    Aciklama icin tesekkurler simdi anladim olayi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kellemrt -- 8 Mayıs 2014; 15:08:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamergungor2006

kipada şöyle bir model var ama,..........

http://www.kipadirekt.com/ev-mobilya/ofis-mobilyasi/calisma-ve-ofis-koltuklari/adore-style-krom-ayakli-yonetici-koltugu-file-sirt-sentetik-deri-60x110-116x60-cm.html?___SID=U

kendim deneme fırsatım oldu,açıkçası adore vlt 270den daha rahat geldi bana.fiyatına göre iyi bir ürün açıkçası

• Yönetici Olma Zorunlugu Varmı Acaba Bu Koltukları Kullanmak icin ?
  • Benzer bir koltuk almıştım koçtaşdan , yaslanınca düşcekmiş gibi kütür kütür sesler çkıyordu, bir hafta bile kullanmadan ölmüş fiyatına geri sattım.

• quote:

Orijinalden alıntı: XnoX

Yönetici Olma Zorunlugu Varmı Acaba Bu Koltukları Kullanmak icin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: adoremobilya

adoremobilya.com’ dan yine sadece DH Forum üyelerine süper fırsat!!!

Siz Dh Forum üyelerinden gelen talepler üzerine, MXY400SF çalışma koltuğu için çok özel bir fırsat sunuyoruz.

MXY400SF Max Office High Trend File Sırtlı Yönetici Koltuğu 269.90 TL yerine, KARGO ve KDV DAHİL sadece 199.90 TL

Bu ürün 2 yıl garanti belgesiyle, adınıza faturalı olarak sıfır ambalajında gönderilecektir.

Bu fırsattan yararlanmak için yapmanız gereken, kampanya başlatıldıktan sonra forumdan bize "indirim kodu" konulu özel mesaj göndermek. Özel mesaj dışındaki talepler dikkate alınmayacaktır. Özel Mesaj atan ilk 300 kişiye indirim kodu gönderilecektir. 300 adet indirim kodu bittiğinde kod verilme işlemi durdurulacaktır.

İndirim için verilen kodlar sadece 8 Mayıs 2014 Perşembe günü 12:00 ile 15:00 saatleri arasında kullanıma açılacaktır. İndirim kodlarını belirtilen saatler arasında alışveriş yapan ilk 100 kişi kullanılabilecektir.100 adet ürün stoğu bittiğinde kod kullanımı kapatılacak ve kullanılmayan kodlar geçersiz olacaktır.

İndirimden yararlanmak için size verilen indirim kodunu sepetinizde kullanmanız gerekmektedir.

Fırsat ürününü incelemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz
     YÖNETİCİ KOLTUĞU 269.90 TL  YERİNE KARGO-KDV DAHİL 199.90 TL

YÖNETİCİ KOLTUĞU 269.90 TL  YERİNE KARGO-KDV DAHİL 199.90 TL

Kampanya koşulları:
    *Kampanyamız sadece DH Forum üyeleri için geçerlidir.
    *Her DH forum kullanıcısı sadece 1 adet indirimli ürün alabilecektir.
    *Kampanyamız 100 adet ürünle sınırlıdır.
    *Verilen kodlar tek kullanımlıktır ve sadece belirtilen tarih-saatte geçerlidir. (8 Mayıs 2014 Perşembe – Saat: 12:00-15:00)
    *"199.90 TL MXY400SF " sitede geçerli olan diğer kampanyalar ile birleştirilemez.
    *Siparişler 9 Mayıs 2014 Cuma günü MNG Kargoya teslim edilecektir. Teslimat süresi, teslimat adresinin merkeze uzaklığına göre değişim gösterebilmektedir. Kargoda olabilecek gecikmelerden firmamız sorumlu değildir.

Patron yine yap bu fırsat dan da alalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu üründe 199 fiyat çıkarsa alınır şuanda
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.