Şimdi Ara

YÖNETİCİ LÜTFEN OKUSUN --İSTANBUL BULUŞMASI HK--

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle şunu belirtmek isterim aynı hobilere sahip olan insanların belirli bir çatı altında buluşarak tanışıp toplanmaları gerçekten çok güzel. ben bile o konuyu baştan sona okudum ve resimlerine imrenerek baktım. ama orada o saygın arkadaylaşlarım bir konuyu bilerek veyahutta farkında olmadan alkol alrıken veya sigara içerken veya alkol muhabbetini ederken ki konumlarını ve fotolarını forma yansıtmışlar ne yazıkki kimsede buna ses çıkartmamış.
    benim çocugum da bu resimlere bakarak ahhh bende büyüyünce passat alıp arkadaşlarımla piknikte biranın gözüne vuracam, adanadan arkadaşım borgma rakı getirecek. acaba rakı nasıl bogar, passat sahipleri malbora sigaramı içer..... vs düşüncelerine kapılsın istemem bende bu durumdan rahatsız oldum.
    o zaman bizler de bir buluşma düzenleyelim masamızı dolduralım dansöz karı kız oynatalım bide arabaların fotosunu çekelim ohhhh. al sana vw kardeşligi.
    olur iş midir bu

• güzelim VW sahibi olması için 18 yaşını geçmek gerek
    18 yaşını geçmiş birisinin alkol ve sigara alımını içimini yasaklayan bir yasa mevcut değil.
    Sizi neden entrese etti bu durum anlamadım.
    orada Masada ki alkol ana figür değil amaç Rakı bira içmek için toplanmak değil konuyu okusaydınız anlardınız.

"benim çocugum da bu resimlere bakarak ahhh bende büyüyünce passat alıp arkadaşlarımla piknikte biranın gözüne vuracam, adanadan arkadaşım borgma rakı getirecek. acaba rakı nasıl bogar, passat sahipleri malbora sigaramı içer..... vs düşüncelerine kapılsın istemem bende bu durumdan rahatsız oldum."

Ayrıca bende bir baba olarak Araba sahip olacağı yaşa geldiğinde alacağı arabanın marka ve modelini buluşmalarda kullanılan içeceklere göre belirliyorsa zannederim yetiştirme tarzınızda bir problem var demektir.
  • sizin yetişme tarzınızda problem oldugu bes belli.
    siz bana güzelim diye hitbetme hakkına sahip degilsiniz.
    benim anlatmak istedigim konuyu da anlayabilme çapınada sahip değilsiniz.
  • Güzel olan VW zaten
    Size niye güzelim diye hitap edeyim ki
    Size Güzelim yerine başka hitap şekilleri akla daha yatkın geliyor aslında ama tümden bir topluluğun irdelenmemesi için kullanmıyorum.

Ayrıca 3 ayda bir foruma uğrayıp ahkam kesmek de ayrı bir özellik olsa gerek. Belki de yetiştiğimiz köyde büyütemedik çapımızı. Yazık.
  • bence arkadaş haklı.
    o sayfaya bir yazı yazmıştım.
    resimler noktasında daha dikkatli olmak gerekir diye düşünüyorum

uote]Orijinalden alıntı: zelenor

Öncelikle şunu belirtmek isterim aynı hobilere sahip olan insanların belirli bir çatı altında buluşarak tanışıp toplanmaları gerçekten çok güzel. ben bile o konuyu baştan sona okudum ve resimlerine imrenerek baktım. ama orada o saygın arkadaylaşlarım bir konuyu bilerek veyahutta farkında olmadan alkol alrıken veya sigara içerken veya alkol muhabbetini ederken ki konumlarını ve fotolarını forma yansıtmışlar ne yazıkki kimsede buna ses çıkartmamış.
    benim çocugum da bu resimlere bakarak ahhh bende büyüyünce passat alıp arkadaşlarımla piknikte biranın gözüne vuracam, adanadan arkadaşım borgma rakı getirecek. acaba rakı nasıl bogar, passat sahipleri malbora sigaramı içer..... vs düşüncelerine kapılsın istemem bende bu durumdan rahatsız oldum.
    o zaman bizler de bir buluşma düzenleyelim masamızı dolduralım dansöz karı kız oynatalım bide arabaların fotosunu çekelim ohhhh. al sana vw kardeşligi.
    olur iş midir bu

• demek var iken sizin verdiğiniz ceba bakın
    ben medenice fikrimi ortaya attım. siz suçluluk psikolojisinin geregi olarak israil başbakanı gibi saldırıyosunuz
  • Bu tarz konular özelden konuşulmalıdır,konu dışı bir topik olduğundan kilitliyorum,gerek duyulursa daha sonra gerekli açıklamalar yapılacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.