Rakip taraftarlar Galatasaray bölümüne gelip konu açıyor tartışma çıkıyor ancak konular kapatılmıyor ama Beşiktaş bölümünde böyle birşey olunca anına konu kilitleniyor.
Kullanıcı kendi yorumunu katmadan sadece haberi paylaşmış ancak konu kapatılmış sebebi ne peki?
Üye sadece konuyu açmış, tahrik edici bir yorumda bile bulunmamış fakat haberin gerçek dışı olduğu %100. Haberin yayınlanmasından 1 gün önce Bjk TV'de 1-2 saat boyunca geniş çaplı açıklamalarda bulunduktan sonra ve istifa haberleri için istediklerini yazabilirler ben buradayım diyen kişinin asılsız haberini paylaştığı için konunun durmasının pek bir anlamı yok.
Üyenin hangi takım taraftarı olduğu beni ilgilendirmiyor. Bölüme canlılık gelmesi açısından açılmasını da isterim ama sadece doğru haberlerin. Yalan yanlış haberler bölüm kirliliğinden başka bir anlam ifade etmiyor çünkü.
Yalan olduğuna sen mi karar veriyorsun? Sanki Galatasaray bölümüne açılan her konu gerçek tahrik amaçlı olduğu bariz olan konulara hiç müdahale olmuyordu ancak Beşiktaş bölümünde durumlar faklı herhalde.
Mr.Orange
kullanıcısına yanıt
Yalan olduğunu ispatlamak için Önder Özen'in bu yapılan haberden saatler önce BJK TV'de yaptığı açıklamadan bir cümle yazdım size ve ayrıca fotohaber,fotospor,fotomaç,fanatik,amk gibi gazetelerin yaptıkları haberlerin doğruluk payının %10'u dahi geçmediğini bilmeniz gerekiyor. Beşiktaş bölümüne dikkat ettiğiniz zaman bu tür konular da pek fazla yoktur, herkes asılsız haber olduğunu biliyor çünkü.
Gs bölümü ile değil de Beşiktaş bölümü ile daha çok ilgilendiğim için bu tür gereksiz ve asılsız konuların kalmasının doğru olduğunu düşünmüyorum ve gördüğümde işlem yapıyorum. Siz de asılsız ve kaynağı olmayan konuları şikayet ederek veya bölüm yetkiliniz carter'a mesaj atarak iletebilirsiniz.
bjk bölümünde gs hibe para alıyor diye kıytırık bir twitter hesabının attığı mesajlardan alınan ss li konu durur ya da gs yi email ile başbakanlığa şikayet etme konusu durur ama bjk li bir kısım üyenin işine gelmediği konu sırf gs li açtı diye zınk diye silinir alışın bunlara
quote:
Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING
bjk bölümünde gs hibe para alıyor diye kıytırık bir twitter hesabının attığı mesajlardan alınan ss li konu durur ya da gs yi email ile başbakanlığa şikayet etme konusu durur ama bjk li bir kısım üyenin işine gelmediği konu sırf gs li açtı diye zınk diye silinir alışın bunlara