< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yöneticileri savunuyorum
-
-
maaş alıyorlar hocam. nat bildiğim kadarıyla 2000 dolar alıyor ama yokizm 750 dolar alıyor, herkese bu maaşı veriyoruz diye keklemişler garibimi..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen ilgilrniyorlar sagolaunlar arada istemedigimiz durymlarda olsa neyse
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ne gülüyorsunuz hocam, vakti zamanında yılın admini seçildiniz diye aldığınız 10 bin dolarlık ikramiyeden pay vermezseniz gizli sırları açıklarım diye söylemiştim sonuçta oyları ben toplamıştım size
-
EYT'den yararlanan arkadaşlarımız oldu.
Sadece maaş değil olay.
-
Övgüyse teşekkürler; kinaye ise evet, konuların toptan silinmesindense çoğu durumda kuraldışı mesajların temizlenmesi daha iyidir/kafidir. Bu konuda daha titiz olmaya, konuları koruma çabasına daha fazla ağırlık vermeye çalışabiliriz.
-
Ömer dini isim Hulefa-yı Raşidin’in ikincisi
-
kinaye değil samimi şekilde teşekkür etmek istedim.
internette şöyle bişey var: bir ürünü satın alıp memnun olan kişi gelip de internette memnunum diye yazma gereği duymaz. ama memnun olmayan kişiler gelip şikayetlerini yazarlar.
benzer şey yöneticilerle ilgili şikayet konularında da geçerli. madem memnunum o zaman ben de bi konu açayım bari dedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
🫶🏻👍🏻
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tanımıyorum, en son şöyle bi olay meydana geliyo;
Dengesizin biri çıkmış, az kullanılan forum köşelerini reklam konularıyla doldurmuş,
spam'cı diye şikayet ediyorum, sadece o konuyu siliyorlar, merak edip de bakmıyorlar diğer konularına.
Baktım spam'lar duruyor, tekrar geri dönüş yapınca şutladılar dengesizi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X