Şimdi Ara

Yönetim Bilişim Sistemleri Yazacaklar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yönetim bilişim sistemleri yazacak veya yazmayı düşünen arkadaşlar var mı?

Ben tercih olarak ;

1- Kadir Has
    2- Yeditepe
    3- Yıldırım Beyazıt

yazacağım %95 ihtimalle Yıldırım Beyazıt çıkacak ve gideceğim.

• bende yeditepe düşünüyorum ama kararsızım bölüm sence iyi bir bölüm mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oomanyakklaf

bende yeditepe düşünüyorum ama kararsızım bölüm sence iyi bir bölüm mü ?

Hocam şöyle söyleyeyim eğer merakınız varsa ve kendinizi geliştirirseniz çok iyi yerlere gelebilirsiniz ama yok ben sadece dersi dinlerim ona göre bir şeyler yapmaya çalışırım derseniz yazmayın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: vjolenz

quote:

Orijinalden alıntı: oomanyakklaf

bende yeditepe düşünüyorum ama kararsızım bölüm sence iyi bir bölüm mü ?

Hocam şöyle söyleyeyim eğer merakınız varsa ve kendinizi geliştirirseniz çok iyi yerlere gelebilirsiniz ama yok ben sadece dersi dinlerim ona göre bir şeyler yapmaya çalışırım derseniz yazmayın bence

peki bölüm hakkında biraz bilgi verir misin kendimi bu bölümde nasıl geliştirebilirim
  • oomanyakklaf kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar iyi akşamlar. Bu konuyu daha önce açmıştım ve geçen sene yazayımmı diye millete danışmıştım. Bölüm bounde okunmadığı sürece boş bir bölüm. Hele ki sorduğum mezunlar boun mezunları olup ''sakın gitme hayatını yakarsın'' dediği bölüm. Her bölüm kendini geliştirince verim verir. Ama bu bölüm daha türkiyede tanınmıyor bilinmiyor. Çoğu mezunlar çıktığı zaman ne iş yapacağını bilmiyor. Ayrı yetten iş verenlerde bilmiyor. Bilenler bile bu bölüme soğuk bakıyor. Ben bu sene ygsden 18bininci oldum, boun'u tekrar yazayımmı diye düşündüm ama ytü matematik müh yazmayı karar verdim. Arkadaşlar internetten baktıklarınızla ''oha bölüm çok iyiymiş'' demeyin lütfen herhangi bi mezun ile konuşun. Çünkü netten yazılan yazı iktisat işletmeden bile tıp gibi bahsediliyor. Herşeyin doğrusu bir mezundur. Geçen sene giden arkadaşlarım bu sene bıraktı tekrar hazırlandı falan... Henüz türkiye şartlarına uygun bi bölüm değil...

• upupupupup
  • Okan Üni. bu yıl öğrenci alacak bu bölüme. Tam tercih listemi yapıp onaylayacaktım ki iki gün daha var dedim, bıraktım. Sıralamam 95.000. İlk sıraya yazsam mı yazmasam mı bilemedim. Lise web programcılığı çıkışlıyım, programlama altyapım var.

Ne yapsam ki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

Okan Üni. bu yıl öğrenci alacak bu bölüme. Tam tercih listemi yapıp onaylayacaktım ki iki gün daha var dedim, bıraktım. Sıralamam 95.000. İlk sıraya yazsam mı yazmasam mı bilemedim. Lise web programcılığı çıkışlıyım, programlama altyapım var.

Ne yapsam ki?

Okan daki yüksekokul yalnız hocam biliyorsunuz dimi?
  • vjolenz V kullanıcısına yanıt
    Biliyorum. Yüksekokul olsa nolcak?
  • Valla bende Yeditepe Üniversitesindekini yazıcam yukarda bi arkadaş boş bölüm yazmış ama Yeditepeye gidip bizzat bölük başkanı ile görüştüm bölüme fazla rağbet olduğundan bir dokuman hazirlamislar bölüm nedir ERASMUS olanakları Microsoft ile olan anlaşmaları ve bir çok yazılım firmalarından konferanslar düzenleniyormus Microsoft Academic Alliance üyesi olup müfredat Microsoft ile uyumlu hale getirilmiş bölümün benzeri anlaşması Oracle ile yapılmıştır. Universitede SAP, Microsoft, Cisco ve Oracle ile üniversitede seminerler veriyor Son olarak herkes buradan mezun olanlarin Nerede çalıştığı adına bir dokuman var gayet güzel yerlerde çalışıyor ve 2013un istatistiği olarak üniversite bu bölümde 35 mezun vermiş 25i mezun olduğunda direk calismaya başlamış. Yani hiçte boş bir bölüm değil gelişmeye devam ediyor bölüm hocası 5 sene içinde çok iyi yere geleceğini söyledi ben yazıcam sizde yazabilirsiniz bilgisayara ilginiz varsa yoksa bile bankalarda calisabiliyorsunuz çünkü işletme dersleride alıyorsunuz. NOT:SOYLEDİKLERİM YEDITEPE ÜNİVERSİTESİ İÇİN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Just12

Valla bende Yeditepe Üniversitesindekini yazıcam yukarda bi arkadaş boş bölüm yazmış ama Yeditepeye gidip bizzat bölük başkanı ile görüştüm bölüme fazla rağbet olduğundan bir dokuman hazirlamislar bölüm nedir ERASMUS olanakları Microsoft ile olan anlaşmaları ve bir çok yazılım firmalarından konferanslar düzenleniyormus Microsoft Academic Alliance üyesi olup müfredat Microsoft ile uyumlu hale getirilmiş bölümün benzeri anlaşması Oracle ile yapılmıştır. Universitede SAP, Microsoft, Cisco ve Oracle ile üniversitede seminerler veriyor Son olarak herkes buradan mezun olanlarin Nerede çalıştığı adına bir dokuman var gayet güzel yerlerde çalışıyor ve 2013un istatistiği olarak üniversite bu bölümde 35 mezun vermiş 25i mezun olduğunda direk calismaya başlamış. Yani hiçte boş bir bölüm değil gelişmeye devam ediyor bölüm hocası 5 sene içinde çok iyi yere geleceğini söyledi ben yazıcam sizde yazabilirsiniz bilgisayara ilginiz varsa yoksa bile bankalarda calisabiliyorsunuz çünkü işletme dersleride alıyorsunuz. NOT:SOYLEDİKLERİM YEDITEPE ÜNİVERSİTESİ İÇİN

aynı şekilde düşünüyorum seninle bende yazıcam yeditepe

• quote:

Orijinalden alıntı: tralast

Arkadaşlar iyi akşamlar. Bu konuyu daha önce açmıştım ve geçen sene yazayımmı diye millete danışmıştım. Bölüm bounde okunmadığı sürece boş bir bölüm. Hele ki sorduğum mezunlar boun mezunları olup ''sakın gitme hayatını yakarsın'' dediği bölüm. Her bölüm kendini geliştirince verim verir. Ama bu bölüm daha türkiyede tanınmıyor bilinmiyor. Çoğu mezunlar çıktığı zaman ne iş yapacağını bilmiyor. Ayrı yetten iş verenlerde bilmiyor. Bilenler bile bu bölüme soğuk bakıyor. Ben bu sene ygsden 18bininci oldum, boun'u tekrar yazayımmı diye düşündüm ama ytü matematik müh yazmayı karar verdim. Arkadaşlar internetten baktıklarınızla ''oha bölüm çok iyiymiş'' demeyin lütfen herhangi bi mezun ile konuşun. Çünkü netten yazılan yazı iktisat işletmeden bile tıp gibi bahsediliyor. Herşeyin doğrusu bir mezundur. Geçen sene giden arkadaşlarım bu sene bıraktı tekrar hazırlandı falan... Henüz türkiye şartlarına uygun bi bölüm değil...

Gelmez zaten o siralamaya boun merak etme. Milleti de yanlis yonlendirme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pamukkalede de yeni açılmış bu bölüm
  • upuppupupupup
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.