Şimdi Ara

YÖNETİM PANELİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR YONETIM PANELI DEDIM AMA ISMI FARKLI OLABILIR BIR SITE YAPIYORUZ. AMA ARKADASLARIM FARKLI YERLERDE BEN SITENIN BAS YONETICISI OLMAK ISTIYORUM. DIGER ARKADASLARIMIN YANLIZCA BENIM BELIRLICEGIM YERLERDE DEGISIKLIK YAPMALARINI ISTIYORUM YANI BENIM IZIN VERMEDIGIM YERLERE DOKUNAMASINLAR. YANI BEN YÖNETİCİ OLMAK ISTIYORUM ONLARDA SITENIN KISITLI YERLERINDE DEGISIKLIK YAPSINLAR BUNU NASIL YAPARIM ....... LUTFEN YARDIMCI OLUN......

• nasıl bir site hazırlamayayı düşünüyorsunuz ?
    siteniz php-nuke veya asp olursa bunlarda zaten yönetim paneli mevcut buradan istediğiniz kullanıcıya istediğiniz yetkiyi vermeniz mümkün.
  • sitem asp olacak nerde mevcut yönetim paneli? anlayamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizem___09

ARKADAŞLAR YONETIM PANELI DEDIM AMA ISMI FARKLI OLABILIR BIR SITE YAPIYORUZ. AMA ARKADASLARIM FARKLI YERLERDE BEN SITENIN BAS YONETICISI OLMAK ISTIYORUM. DIGER ARKADASLARIMIN YANLIZCA BENIM BELIRLICEGIM YERLERDE DEGISIKLIK YAPMALARINI ISTIYORUM YANI BENIM IZIN VERMEDIGIM YERLERE DOKUNAMASINLAR. YANI BEN YÖNETİCİ OLMAK ISTIYORUM ONLARDA SITENIN KISITLI YERLERINDE DEGISIKLIK YAPSINLAR BUNU NASIL YAPARIM ....... LUTFEN YARDIMCI OLUN......

Selam..

Bu istediğini özel olarak yapacağın siteye entegre ederek programlaman lazım.. Mesela bir veri tabanı yapıp içine giriş yapabilecek insanların yetkilerini verip yapabliirsin.

Çok detaylı bir konu ve sitenin bütünü ile tamamen uyumlu olması gereken bir iş..

• Size php-nuke yi şiddetle öneririm.
    İstediğinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.
    İstediğiniz yöneticiye istediğiniz özelliği verebilirsiniz...
  • arkadaşlar biraz daha detaylı anlatım lazım ben bıraz bu olaylardan geri kaldım da kusura bakmayın
  • quote:

arkadaşlar biraz daha detaylı anlatım lazım ben bıraz bu olaylardan geri kaldım da kusura bakmayın

Öncelikle site için bir veri tabanı yapacaksın. Daha sonra site içinde güncellemek istediğin verilere uygun olarak tablolar oluştur.

Sitenden bu tablolara uygun içerikleri çağır ve sayfa düzenini oluştur.

Daha sonra düzenleme için bir yönetim paneli girişi yap. Bu giriş için yine veritabanına bir tablo yap. Burda giriş için üyelere bir derece ver. Daha sonra bunu if ile yapabilirsin.

Mesela <%if rs("derece")="genel_yonetici" then%>YONETIM ISLEMLERI<%end if%>

Umarım anlatabilmiştirim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok güzel anlatmıssın ama o verı tabanını nasıl olusturacam..... ya ben cok beceriksizim
  • ilk olaral accsesi aç ve bir db olusturmayı dene sonra tekrar sorabılrsıntakıldıgın yerlerı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaRaZ!T -- 31 Aralık 2005 12:11:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.