Şimdi Ara

Yönetim Şerefinle Namusunla Erkek Gibi İstifa Et

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avrupaya rezil ettin,ülkene rezil ettin..

2011 den 2015 e kadar tam 5 yılını yedin kulübün..

Futbolcularını kovdun onların onuruyla oynadın seyirciyi ezdin azarladın bağırdın posta koydun..

Muhalefeti bitirdin kime gıcık olsan kovdun..

Herkesle kavga ettin..Bizi diğer takımlara antipatik gösterdin..

Sana bu hakkı biz verdik biz almasınıda biliriz..

Ama sen erkek gibi git..

• Kafanıza yeni dank etti dimi
  • hadi TT #azizyıldırımistifa
  • Artık bunun telafisi bomba transferle falan da olmaz
  • Yönetimde o dediğiniz şey olmadığı için malesef böyle birşeyin gerçekleşeceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Kafanıza yeni dank etti dimi

Hatırlıyorum da, "Ben Fenerli Değilim" konusunda hain ilan edilmiştiniz, şimdi herkes sizin dediğinize geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ünlü bir AY atasözü der ki: " Ben Fenerbahçe için hapis yattım siz ne yaptınız!!!!"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seref, haysiyet mi kaldi onlarda? Ne hale getirdiler koca kulubu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala şerefli olduğunu sananlar varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Agger

quote:

Kafanıza yeni dank etti dimi

Hatırlıyorum da, "Ben Fenerli Değilim" konusunda hain ilan edilmiştiniz, şimdi herkes sizin dediğinize geldi

Daha bitmedi. Daha kötüsü gelecek. Henüz süreç bitmedi. Aziz Yıldırım için " efsane başkan " diyenler cidden Aziz Yıldırım ın yaptıklarının sonucu bittiğinde nasıl bir efsane olduğunu görecekler. Daha Uefa TFF yi sıkıştırıp farklı cezalar için yönlendirecektir muhtemelen.

• 'İstifa etmek de bir erdemdir' sözüne hiç anlam veremezdim,istifanın da erdemlisi mi olurmuş diye.Bugünleri görünce anlıyorum ki gerçekten şerefli,erdemli insanların yapacağı bir işmiş.
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    biz Aziz Yıldırımı şike yaptığına inandığımızdan değil, futboldan anlamadığı her sene konyanın eskişehirin hocalarını alıp takımın başına getirdiği için istemiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

biz Aziz Yıldırımı şike yaptığına inandığımızdan değil, futboldan anlamadığı her sene konyanın eskişehirin hocalarını alıp takımın başına getirdiği için istemiyoruz

Ben de şike yaptığına inandığımdan değil, takımı bu hale soktuğu, egolarıyla kulüp yönetmeye çalıştığı için gitmesini istiyordum. Alnımıza şike yapmasa bile bu lekenin sürülmesinde ön ayak olduğu için istemiyorum.

Ben forumda defalarca söyledim. Takımın o sene şike ile maç kazandığına inanmıyorum. Ama Aziz Yıldırım egosu ve hırsı ile bu tür işlere karışabilecek bir yapıya sahip ki bunu kendisi de söyledi zaten. Yaptıysam Fener için yaptım diye.

• quote:

Bu kadar sade bir gerekçe mi üstadım ? Yapmayın.

Vizyonsuzluğunu bir kenara bırakalım, ben fb'nin hiç ay dönemindeki kadar diğer klüplerle zıtlaştığını hatırlamıyorum.

insanlar 3 temmuzdan öncesi de dahil fb'yi dillerine doladılarsa kimse kusura bakması suç ay'nindir.

Fb üzerindeki olumsuz imajın en baş müsebbibi odur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seçimzabıtkatibi

quote:

insanlar 3 temmuzdan öncesi de dahil fb'yi dillerine doladılarsa kimse kusura bakması suç ay'nindir.

hiç 3 temmuz gibi bi süreç yaşanmasa bile bu adamlara "Fenerbahçe şike yapıyo mu sizce" diye sorsan zaten cevapları evet kesinlikle yapıyo olacaktı.
    Başka takım taraftarlarının fenerbahçeyi sevmesi yada onlara sempatik gözükmesi gibi bi derdimizin olmaması lazım.

Yeni başkanla müthiş bi döneme girsek, üst üste 3 şampiyonluk falan... inan bana Aziz Yıldırımdan daha fazla nefret edilen bi başkanımız olur.

Aziz Yıldırım futboldan zerre anlamıyo bu yüzden gidecek... eğer şu an takım iyi gitse taraftar bu 2 yıl cezaya rağmen Aziz Yıldırıma sahip çıkar emin ol, taraftar takımdan memnun değil asıl

• quote:

quote:

Ben de şike yaptığına inandığımdan değil, takımı bu hale soktuğu, egolarıyla kulüp yönetmeye çalıştığı için gitmesini istiyordum. Alnımıza şike yapmasa bile bu lekenin sürülmesinde ön ayak olduğu için istemiyorum.

Ben forumda defalarca söyledim. Takımın o sene şike ile maç kazandığına inanmıyorum.

+1907
  • Diğer konuyada yazdim burayada yazmak isterim. Şaka kuka bi yere kadar dalgamizi falan geçtik ama, aziz için Bu işten kurtulmak bu kadar kolay Olmamali.. Koskoca klübün ve ülke futbolunun içine edipte '' nyse ben gidiyom, Hadi yine iyisiniz aday olmayacam bu sefer '' diyip çekip gitmemeli.. Tamam gitmeli hemde uçarak ama bu adamin gidişi böyle olmamali cezasini çekmeli..
  • quote:

quote:

quote:

hiç 3 temmuz gibi bi süreç yaşanmasa bile bu adamlara "Fenerbahçe şike yapıyo mu sizce" diye sorsan zaten cevapları evet kesinlikle yapıyo olacaktı.
    Başka takım taraftarlarının fenerbahçeyi sevmesi yada onlara sempatik gözükmesi gibi bi derdimizin olmaması lazım.

Yeni başkanla müthiş bi döneme girsek, üst üste 3 şampiyonluk falan... inan bana Aziz Yıldırımdan daha fazla nefret edilen bi başkanımız olur.

Aziz Yıldırım futboldan zerre anlamıyo bu yüzden gidecek... eğer şu an takım iyi gitse taraftar bu 2 yıl cezaya rağmen Aziz Yıldırıma sahip çıkar emin ol, taraftar takımdan memnun değil asıl

İnsanlar fb'ye önyargılı bakıyorsa zaten bu değişmeyecektir hiç bir zaman ama ben ali şen zamanında bile böyle bir kutuplaşma görmemiştim hocam o yüzden yazdım o yazıyı.

Başka bir başlığa da yazdım ama burada da tekrar edeyim, bakalım ne düşünürsünüz görüşlerinizi merak ediyorum;

taşrada yaşadığım için bir kere bile kadıköyde maç izlemiş adam değilim, akp ile cemaat ile hiç alakam yok, dolayısı ile tenkit edebilirim değil mi ;)

bu adamın ilk seçildiği andan itibaren gözüm tutmamıştı; sürekli sağa sola sataşmalar, başarısızlığın muhasebesini yapmak yerine,suni gündemlerle hep örtbas eden,

diğer klüplerle uzlaşmaz tutumu ile fenerbahçenin yalnızlaştırılması, hergün fb antipatisinin arttırılması gibi nedenler beni bu adamdan soğuttu iyice.

Kendini 100 yıllık bir çınarın hizmetkarı gibi değil,sahibi olarak gördü. Kimse fb'nin üstünde olamaz derken,kendi klübü ayaklar altına aldı.

Kasaba takımı vizyonuyla, hazır 2000'den sonra düşüşe geçen Gs'yi sportif anlamda geçemedi.

Şimdi gs o aydınlaymayı yaşadı ve artık en az 5 seneye ambargoyu koyacaktır,kimse kusura bakmasın.

Ha neyi iyi yaptı sayın ay ? Zengin yöneticilerin de desteği ile bol bol tesis yaptı, diğer branşlarda gözle görülür yükseliş yaşattı,bunları reddetmiyorum.

Ama günümüzde artık kürekçilik değil,futbol üsüne dönen bir spor dünyası var. ve bu alandaki aksi tutumu ile zaten "maç satın alıyo olm bu adam" zannını gerçeğe dönüştürdü.

3 temmuz vakasına hiç şaşırmamıştım bu adam yapmaz diyemedim, ama burası türkiye. millet harakiri yapar,intihar eder. Bizde bir de pişkin pişkin oturulur.

• O Yılbaşında AY diye silivride bağıran insanlar

Babalar gününde Silivriye gidenler

Yürüyüşler vs

Rezalet ya

Rezalet...

Timsah muhabbetinden beri kulüp rezalet halde..Utanıyorum artık

kolumda 1907 yazıyor dövme olarak inanın o derece Fenerliyim ama yaşananlardan utanıyorum..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İnsanlar fb'ye önyargılı bakıyorsa zaten bu değişmeyecektir hiç bir zaman ama ben ali şen zamanında bile böyle bir kutuplaşma görmemiştim hocam o yüzden yazdım o yazıyı.

Başka bir başlığa da yazdım ama burada da tekrar edeyim, bakalım ne düşünürsünüz görüşlerinizi merak ediyorum;

taşrada yaşadığım için bir kere bile kadıköyde maç izlemiş adam değilim, akp ile cemaat ile hiç alakam yok, dolayısı ile tenkit edebilirim değil mi ;)

bu adamın ilk seçildiği andan itibaren gözüm tutmamıştı; sürekli sağa sola sataşmalar, başarısızlığın muhasebesini yapmak yerine,suni gündemlerle hep örtbas eden,

diğer klüplerle uzlaşmaz tutumu ile fenerbahçenin yalnızlaştırılması, hergün fb antipatisinin arttırılması gibi nedenler beni bu adamdan soğuttu iyice.

Kendini 100 yıllık bir çınarın hizmetkarı gibi değil,sahibi olarak gördü. Kimse fb'nin üstünde olamaz derken,kendi klübü ayaklar altına aldı.

Kasaba takımı vizyonuyla, hazır 2000'den sonra düşüşe geçen Gs'yi sportif anlamda geçemedi.

Şimdi gs o aydınlaymayı yaşadı ve artık en az 5 seneye ambargoyu koyacaktır,kimse kusura bakmasın.

Ha neyi iyi yaptı sayın ay ? Zengin yöneticilerin de desteği ile bol bol tesis yaptı, diğer branşlarda gözle görülür yükseliş yaşattı,bunları reddetmiyorum.

Ama günümüzde artık kürekçilik değil,futbol üsüne dönen bir spor dünyası var. ve bu alandaki aksi tutumu ile zaten "maç satın alıyo olm bu adam" zannını gerçeğe dönüştürdü.

3 temmuz vakasına hiç şaşırmamıştım bu adam yapmaz diyemedim, ama burası türkiye. millet harakiri yapar,intihar eder. Bizde bir de pişkin pişkin oturulur.

+1907

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.