Şimdi Ara

Yönetim sistemi seçin hangi tarafsız ? (Maymun içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bonobolar anaerkildir , kadınlar tarafindan yönetilir. mottolari savaşma seviş. komünist ve sosyalist düzen hüküm sürer. kongonun güneyinde yaşarlar. bunlara saldiracak farkli tür dusmanlari yoktur. kendi türleri ile kavga etmezler anlaşmazliklar ise kavga yerine sex yaparak çözülür ve yiyecekleri boldur

şempanzeler ataerkildir.güçlü erkekler topluluğunun seçtiği bir erkek tarafından yönetilir. mottolari savaş, savaş, savaşdir. kapitalist ve faşist bir yönetim anlayışı vardir. kongonun kuzeyinde yaşarlar. 15 yaş altı ve kadınların hiç bir hakkı yoktur. yemek yeme hakki üstün olandan olmayana göre sıralanır. baskıcı yönetimin koyduğu kurallarin dışına çıkanlar çok kötü iskencelerle cezanladirilir. yiyecek miktarlari çok azdır. farkli tür düşmanları çok fazladır. ayrıca kendi türleri arasinda büyük savaşlar vardır.

iki tarafida deneyin , tarafınızi seçin arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu neyin kafası
  • A.S.L.A.N kullanıcısına yanıt
    Hayvanlar aleminden insanlarin yönetim biçimlerine farklı bir bakış açısı hocam

• Okumayı komünist liseli ergen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thisisabook kullanıcısına yanıt
    Ne liselisi ne ergeni ayrıca komünist falan değilim sadece yaptığım bir araştırma.

• Bonobolara günümüz ülkelerinden örnek ver o zaman, geçmişten de verebilirsin.
  • A.S.L.A.N kullanıcısına yanıt
    Günümüz modern toplumlarinda yok lakin ataerkil öncesi toplumlarda anaerkilligin var olduğu savunuluyor ama bonobolara en cok benzeyen sscb ya da Küba olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.