Şimdi Ara

yönetimde sorunlar mı var?. seyirci kalmayalım. Adminler içeride.. :))Yorumlara bakınnn:)) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
3.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Numan

quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Yahu ciddi olsak her konuya cidid mesaj yazsak, yönetime laf ederler hiç aramıza karışmıyorlar diye...

biraz eğlensek şakalaşsak, yine yönetime laf ederler hiç ciddiyet yok diye.

Ne yapsak aranamıyoruz pes vallahi. En iyisi hiç mesaj yazmamak demekki .......

Sakin ol şampiyon.

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=450210

Pencereyi kapa ?

• quote:

Yahu ciddi olsak her konuya cidid mesaj yazsak, yönetime laf ederler hiç aramıza karışmıyorlar diye...

Ben sizi çok beğeniyorum. Yazılarınızı ilgiyle takip ediyorum. Saygılar

Resimdeki sen misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UR

quote:

Orijinalden alıntı: Numan

quote:

Sakin ol şampiyon.

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=450210

Pencereyi kapa ?

Yönetime karşı çıkmak için elinizden geleni yapıyorsunuz.14. kural kalktı oraya normal bir üye gidip Napak Kanka İnanak Mı da koysa banlanmazdı.Ama her şeyi yanlış anladığınızdan...

• quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVoid

quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt
    mu forum yönetim yönetemiyor?

Kanka naber.

susuzluktan geberiyom kanka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro
    quote:

Resimdeki sen misiniz?

Asılma, garaja gider.

• Ulan hiç birşeyide gerçekten beğenmiyorsunuz, adamlarda insan gülmeye eğlenmeye ihtiyaçları var amma ciddiye aldınız ve kastınız, rahat olun sizde ayak uydurun çok ciddi olmak istiyorsanızda özele gidin.. makaranızıda burada yapın bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorik.Cana

Bu Forumda Grev var

grev var dediler geldik
  • Bu forumda adminlerle normal üyeler arasındaki görünmez engeli yendik. Ve bu engeli kaldiran biri olarak Dh premium talep ediyorum.
  • Şakalaşın, takılın, gırgır yapın, yönetici olun, normal üye olun, yeter ki bazıları gibi kasıntı olmayın gençler. Saygılı ve seviyeli olalım gerisi fasa fiso.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

quote:

Orijinalden alıntı: Mince49

quote:

Orijinalden alıntı: smd

quote:

Katılıyorum. Normalde yazmasak soğuk oluyoruz. yazınca da pek farklı olmuyor.

Cıvıtmanızdan değil rahatsızlık bence. Üyeler sizin gibi cıvıtınca ceza falan alıyorlar. (Öyle 5 dk cezası değil tabi) Siz almadığınız için eşitlik yok gibi geliyor üyelere. Siz cıvıtınca ceza almalısınız demek değil bu tabi ki. Diğer üyeler de biraz cıvıttığında hemen ceza verilmemeli bence. Diğer üyeleri de rahatsız eden bu olduğunu düşünüyorum.

Şu anda forum kuralları çerçevesinde şakalaştık. Kural dışı olarak birşey yapmadık ki. Yazılımcı yaptı banlandı.

smd nin dediği gibi herşey kurallar dahilindeydi. Benim o "çekilişle 15 gün uyarı veriyorum" konusu açma sebebimde forumdaki bir taşkınlığı engellemekti. Bu sayede ceza alan olmadı 1-2 saat sonra bekleseydim konu dışı komple çekilişle bişeyler veriyorum konularıyla dolacaktı haliyle cezada gelecekti onlara

Ben hem espiri olsun hemde uyarı olsun diye o konuyu açtım baktım bir kaç üye güzel gırgır yapıyor bende uydum sonra bir iki mod arkadaşımda gördü onlarda sohbete dahil oldu. Böylece bir konuda toplanıp güzelcene şakalaştık. Ban olayıda şakaydı tabi. Fakat adminlerden başka kimsenin verilen banı açma yetkisi olmadığından kaldım öyle bir süre

Bizlerde insanız sonuçta eğlenmek gülmek hakkımız. Kurallar çervesinde sohbetlere dahil olmayı bizlerde istiyoruz ama işte bu tür tepkiler yüzünden soğuyoruz malesef. Kendimizi çekiyoruz ya da iki ciddi bişey yazıp birdaha hiç bişey yazmıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

quote:

Orijinalden alıntı: DH.Dogpro

quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Vay kardeşim benim.

Wizard yeni mi geldi? Ne işe yarıyor?

Forumun büyü ihtiyacini karsiliyor.

Ne ise yariyor nedir yahu?

Yönetici, yönetici işte alt yazı editörüde alt yazı editörü, peki wizard rütbesinin verilmesinin amacı nedir diye sordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

quote:

Resimdeki sen misiniz?

evet kendisidir resimdeki napıcan

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Yönetimden şikayet eden üyeyi aslında 48 saatliğine yetkilendirip 1000 şikayeti olumlu sonuçlandırma cezası vereceksiniz, bakın bakalım bir daha yönetim için konu açıyor mu.

Rütbeye bittim
  • Yazılımcı öncelikle o meşhur sorunun cevabını bilmeme rağmen sormadan edemeyeceğim. Resimdeki sen misin?

Böyle yönetim buldunuz da bunuyorsunuz be kardeşim, adamlar aramızda, içimizde, halkın derdini dinleyip sorunlara çare olmak için ellerinden geleni yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

• Olaylardan bihaberim yanlız bende Wizard rütbesini merak ettim nedir tam olarak ?

Edit:Yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben pes ettim. -- 14 Ağustos 2010; 21:54:58 >
  • Bence tek sorunları bu kadar senelik sitede hangi mesajı ve konuyu silmeleri/ silmemeleri gerektiğini bilmemeleri zaten hiç birine pm de atamıyorum seviyeli bir şekilde durumu anlatmak için.
    Bildiğin türkiye bürokrasisi, ŞEFFAF YÖNETİM anlayışımız

sizin dediğinize gelince ,adam kendi sitesinde de yazamayacaksa daha napacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emulert -- 14 Ağustos 2010; 22:03:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebubekirx

quote:

bir dh üyesi olarak sizden tek isteğim şu yasakçı zihniyetten vazgeçmeniz
    futbol bölümünde iddia bölümünde her türlü küfür havalarda uçuşuyor ama yinede serbest
    ama din siyaset konuşmak yasak

• ne istiyorsunuz garibanlardan zaten isleri basından askın
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.