Şimdi Ara

yönetimde sorunlar mı var?. seyirci kalmayalım. Adminler içeride.. :))Yorumlara bakınnn:)) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
3.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Numan

quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Yahu ciddi olsak her konuya cidid mesaj yazsak, yönetime laf ederler hiç aramıza karışmıyorlar diye...

biraz eğlensek şakalaşsak, yine yönetime laf ederler hiç ciddiyet yok diye.

Ne yapsak aranamıyoruz pes vallahi. En iyisi hiç mesaj yazmamak demekki .......

Sakin ol şampiyon.

• gun kankama söyleyeyim şunları bir hizaya çeksin

Edit:Şaka

2.Edit:gun dedi ki aynen kopyalıyorum: kanky bunlara yaranılmıyor,adamlar devamlı maaşa zam istedi istedi,şirket batma noktasına geldi.Hepsini toptan kovacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 14 Ağustos 2010; 22:19:46 >

•  yönetimde sorunlar mı var?. seyirci kalmayalım. Adminler içeride.. :))Yorumlara bakınnn:))

• Galatasaray Yönetimine Döndü
  • Hiçbir yorumu okumadan,başlığa bakarak yazıyorum.

Öyle bir yönetirler ki,buradaki herkesin anası ağlar.Ama yapmıyorlar işte,kimsenin canı yanmasın diye...Hala da üzerlerine gidiyoruz,hadi hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuMMerMaN

Hiçbir yorumu okumadan,başlığa bakarak yazıyorum.

Öyle bir yönetirler ki,buradaki herkesin anası ağlar.Ama yapmıyorlar işte,kimsenin canı yanmasın diye...Hala da üzerlerine gidiyoruz,hadi hayırlısı

yorumları oku..
  • 2 satır yazdım ama sildim.Karışmıyorum abi.Ne haliniz varsa görün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÜNAHSIZ_LORD

2 satır yazdım ama sildim.Karışmıyorum abi.Ne haliniz varsa görün.

gel abi sizin gibilere ihtiyacımız var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Vay kardeşim benim.

Wizard nedir yav. şu özelliği açında bizde istediğimizi yazalım oraya
  • Siyasi konularda tartışmak istiyoruz.Bilgilerimizi paylaşmak istiyoruz.Dünyadan bir haber arkadaşlar var.Hey yönetim duy bu sesi cart curt konu kapatma ister istemez art niyet arıyorum bazı konu kapatımlarında

• bu kadar çok provakatör olduğu sürece siyaset konuşulmaz forumda. vallaha bana göre yönetim tamamen laubali olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

yönetimde sorunlar mı var?. seyirci kalmayalım. Adminler içeride.. :))Yorumlara bakınnn:))

adam ülkücü beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: savarana

quote:

yönetimde sorunlar mı var?. seyirci kalmayalım. Adminler içeride.. :))Yorumlara bakınnn:))

adam ülkücü beyler

Delisin .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smd

quote:

Orijinalden alıntı: Mince49

quote:

Orijinalden alıntı: smd

quote:

Yahu ciddi olsak her konuya cidid mesaj yazsak, yönetime laf ederler hiç aramıza karışmıyorlar diye...

Ne yapsak aranamıyoruz pes vallahi. En iyisi hiç mesaj yazmamak demekki .......

Katılıyorum. Normalde yazmasak soğuk oluyoruz. yazınca da pek farklı olmuyor.

Cıvıtmanızdan değil rahatsızlık bence. Üyeler sizin gibi cıvıtınca ceza falan alıyorlar. (Öyle 5 dk cezası değil tabi) Siz almadığınız için eşitlik yok gibi geliyor üyelere. Siz cıvıtınca ceza almalısınız demek değil bu tabi ki. Diğer üyeler de biraz cıvıttığında hemen ceza verilmemeli bence. Diğer üyeleri de rahatsız eden bu olduğunu düşünüyorum.

Şu anda forum kuralları çerçevesinde şakalaştık. Kural dışı olarak birşey yapmadık ki. Yazılımcı yaptı banlandı.

smd nin dediği gibi herşey kurallar dahilindeydi. Benim o "çekilişle 15 gün uyarı veriyorum" konusu açma sebebimde forumdaki bir taşkınlığı engellemekti. Bu sayede ceza alan olmadı 1-2 saat sonra bekleseydim konu dışı komple çekilişle bişeyler veriyorum konularıyla dolacaktı haliyle cezada gelecekti onlara

Ben hem espiri olsun hemde uyarı olsun diye o konuyu açtım baktım bir kaç üye güzel gırgır yapıyor bende uydum sonra bir iki mod arkadaşımda gördü onlarda sohbete dahil oldu. Böylece bir konuda toplanıp güzelcene şakalaştık. Ban olayıda şakaydı tabi. Fakat adminlerden başka kimsenin verilen banı açma yetkisi olmadığından kaldım öyle bir süre

Bizlerde insanız sonuçta eğlenmek gülmek hakkımız. Kurallar çervesinde sohbetlere dahil olmayı bizlerde istiyoruz ama işte bu tür tepkiler yüzünden soğuyoruz malesef. Kendimizi çekiyoruz ya da iki ciddi bişey yazıp birdaha hiç bişey yazmıyoruz.

Eğlenmek sizin de hakkınız tabi ki. Zaten insanlar burada güzel, eğlenceli vakit geçirsinler diye duruyorlar. Cıvıtmanıza da çok tepki gelmedi zaten. Ancak bazı arkadaşlar tam yeni kuralları bilmediklerinden dolayı ve olayları baştan sona takip etmedikleri için olanları yadırgadılar. Ben de gırgır şamata konu dışının daha güzel olduğunu düşünüyorum. (Tabi işin suyunu çıkarmadıkça..)

• Hadi dgn nin datacenterını basıp dh makinasını ele geçiricez...
    Var mı katılan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: savarana

quote:

adam ülkücü beyler

Yöneticiler adam siyasi espiri yaptı mesjı ve konuyu silin üyeyi banlayın hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emulert -- 15 Ağustos 2010; 0:29:16 >

• Biraz eğlenmek herkesin hakkı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEM 1990

quote:

Yahu ciddi olsak her konuya ciddi mesaj yazsak, yönetime laf ederler hiç aramıza karışmıyorlar diye...

Ne yapsak Yaranamıyoruz pes vallahi. En iyisi hiç mesaj yazmamak demek ki .......

Arkadaş haklı Sence.

• Speed-Step üstüne admin tanımam hele o bir sonraki videoda görüşmek üzere diyişi varya
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.