Yönetimden şikayet eden üyeyi aslında 48 saatliğine yetkilendirip 1000 şikayeti olumlu sonuçlandırma cezası vereceksiniz, bakın bakalım bir daha yönetim için konu açıyor mu.
quote:
Orijinalden alıntı: BeyazBüyü
Yönetimden şikayet eden üyeyi aslında 48 saatliğine yetkilendirip 1000 şikayeti olumlu sonuçlandırma cezası vereceksiniz, bakın bakalım bir daha yönetim için konu açıyor mu.
Adam hakli beyler.
Vay kardeşim benim.
quote:
Orijinalden alıntı: Mahs3R
quote:
Adam hakli beyler.
quote:
Orijinalden alıntı: ThunderVolt mu forum yönetim yönetemiyor?
Kanka naber.
quote:
Vay kardeşim benim.
Wizard yeni mi geldi? Ne işe yarıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: DH.Dogpro
quote:
Vay kardeşim benim.
Wizard yeni mi geldi? Ne işe yarıyor?
Forumun büyü ihtiyacini karsiliyor.
Ne ise yariyor nedir yahu?
quote:
Orijinalden alıntı: smd
quote:
Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online
Yahu ciddi olsak her konuya cidid mesaj yazsak, yönetime laf ederler hiç aramıza karışmıyorlar diye...
biraz eğlensek şakalaşsak, yine yönetime laf ederler hiç ciddiyet yok diye.
Ne yapsak aranamıyoruz pes vallahi. En iyisi hiç mesaj yazmamak demekki .......
Katılıyorum. Normalde yazmasak soğuk oluyoruz. yazınca da pek farklı olmuyor.
Cıvıtmanızdan değil rahatsızlık bence. Üyeler sizin gibi cıvıtınca ceza falan alıyorlar. (Öyle 5 dk cezası değil tabi) Siz almadığınız için eşitlik yok gibi geliyor üyelere. Siz cıvıtınca ceza almalısınız demek değil bu tabi ki. Diğer üyeler de biraz cıvıttığında hemen ceza verilmemeli bence. Diğer üyeleri de rahatsız eden bu olduğunu düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: BeyazBüyü Yönetimden şikayet eden üyeyi aslında 48 saatliğine yetkilendirip 1000 şikayeti olumlu sonuçlandırma cezası vereceksiniz, bakın bakalım bir daha yönetim için konu açıyor mu.
Bruce Almighty!
Forum silinebilir. Dağılın.
quote:
Orijinalden alıntı: Mince49
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online
Yahu ciddi olsak her konuya cidid mesaj yazsak, yönetime laf ederler hiç aramıza karışmıyorlar diye...
biraz eğlensek şakalaşsak, yine yönetime laf ederler hiç ciddiyet yok diye.
Ne yapsak aranamıyoruz pes vallahi. En iyisi hiç mesaj yazmamak demekki .......
Cıvıtmanızdan değil rahatsızlık bence. Üyeler sizin gibi cıvıtınca ceza falan alıyorlar. (Öyle 5 dk cezası değil tabi) Siz almadığınız için eşitlik yok gibi geliyor üyelere. Siz cıvıtınca ceza almalısınız demek değil bu tabi ki. Diğer üyeler de biraz cıvıttığında hemen ceza verilmemeli bence. Diğer üyeleri de rahatsız eden bu olduğunu düşünüyorum.
Şu anda forum kuralları çerçevesinde şakalaştık. Kural dışı olarak birşey yapmadık ki. Yazılımcı yaptı banlandı.
quote:
Orijinalden alıntı: Mince49
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online Yahu ciddi olsak her konuya cidid mesaj yazsak, yönetime laf ederler hiç aramıza karışmıyorlar diye... biraz eğlensek şakalaşsak, yine yönetime laf ederler hiç ciddiyet yok diye. Ne yapsak aranamıyoruz pes vallahi. En iyisi hiç mesaj yazmamak demekki .......
Dünyanın her yerinde, tüm zamanlarda, her konudaki "yasa koyucular", kendilerine imtiyaz tanımışlardır. Bu hep böyle olmuştur, böyle de olacaktır.